Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traminer

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan borról lesz szó itten, amely visszakézből kielégíti az ember vágyait, bármilyen irányúak is legyenek. Nyájas olvasónk, Lóránt, aki amatőr borkedvelőnek mondja magát, előbb hamarjában belezúgott Lőrincz György St. Andreájának bikavérébe, aztán pedig írt nekünk…..
Traminer 2006.12.11 00:56:38
Érdekes, hogy ebben a mai fogyasztói társadalomban a legtöbben rühellik a reklámokat, mégis néhány bizonyos márkát kedvelnek, elsősorban "minőséginek" mondott termékeket keresnek, és ha 2 hasonló dolog közül kell választaniuk, 80%-ban kizárólag a neve ismertsége alapján választanak. Pedig ezt ha tetszik, ha nem, bizony a lépten-nyomon szembejövő marketing éri el bennük. Az az útált reklám.

Miért szégyen az, ha valaki mélyebb tapasztalat híján mások szavának hisz? Mégha ez a másik fizet is azért, hogy szava eljusson hozzád? A gond akkor van, ha TE nem tudod megkülönböztetni a hazug szavakat a valóditól. Nekem bizony hiába dícsérné itt bárki például Bock-ot, sajnos eddig többet csalódtam benne, mint amennyi örömet szerzett. Ettől még újra és újra adok neki esélyt. Ki tudja, talán egyszer még sikerül nekik;) Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy csak ritkán veszek felső árkategóriás bort. De őszintén szólva, nem is tartok reálisnak 6-8000 forintot egy üveg borért. Tudom, az alapanyagon túl benne van a munka, a technológia, a know-how és a marketing költsége is, de hiszem, hogy lehet ennél reálisabb áron is finom borokat készíteni. Nekem ez az oldal eddig egy hihető forrásnak bizonyult, és ezt bizony nem csak azért mondom, mert a hétfő esti borozgatásból született, egyébként szigorúan csak a szerzőknek, figyelemfelhívás céljából eljuttatott levelemet picit átalakítva cikként lehozták;)

Durva, hogy úgy nekitámadtatok Albert Gazdának, mivel amikor a jelen társalgás alapját meghatározó szösszenetet billentyűre vetettem, még nem is volt fent egyik emlegetett cikk sem.

Na de sebaj, mindenki nyugodtan gondoljon, amit akar. Mivel mindenkinek más az ízlése, ezért természetesen sosem lesz egy univerzálisan elfogadott legjobb. Pont ezért jók például azok a cikkek, amikor ugyanazt a bort többen is értékelik. És ezért született a fentebbi cikk is. Hogy egy picit más szemszögből is tekintsünk ugyan arra a témára.

Ja, és jelezném, hogy "csajozós" boron túl létezik még más is.... Például a bulizós, de erről talán majd máskor;)
Szép estét mindenkinek!

Lóránt