Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Síparadicsom Blog

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kína és Kanada A-döntős kizárásának következtében három olimpiai pontot ért a B-finálé második helye. A mai selejtezőkből három magyar is továbblépett...
Meglehetősen izgalmas versenyre volt kilátás, ám végül simán, 22,8 pontos előnnyel Norvégia lett az olimpiai bajnok a csapatversenyben. A norvég gárda ezzel sporttörténelmet írt, hiszen az olimpiák történetében először végzett az első helyen a csapatversenyben. Az ezüstérem komoly csatában ugyan, de…..
Egyik szemünk sír, a másik nevet a pjongcsangi rövidpályás gyorskorcsolya újabb fináléit követően: a női 1500 méteren a 19 éves Jászapári Petra maximális nyugalmának köszönhetően pazarul versenyzett a mai napon, aminek egy olimpiai 6. hely lett az eredménye. A férfiak 1000 méterén akár érmet is…..
  Stílszerűen hét aranyérem talált gazdára az olimpia hetedik napján. Alpesi síelésben meglepetések születtek: Matthias Mayer teljesen váratlanul tette szinte semmissé az osztrák lesiklók előző napig betlijét, míg Mikaela Shiffrin az olimpia egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatva lemaradt a…..
Az északi összetett 29 éves német ásza az egész idényben altatott, majd bizonyítja versenyzői nagyságát: hajráversenyben megvédte címét a normál sáncos Gundersenben...
1994 után újra van egyéni olimpiai bajnoka Németországnak! Andreas Wellinger a verseny legnagyobb ugrását bemutatva tudta megnyerni a pyeongchangi normálsáncos versenyt, ezzel 22 évesen felért a csúcsra. Az első sorozatban még az élen álló Stefan Hula csak az 5. helyen végzett, de végül a…..