Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kincsem

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Fidesz 2006-os kampánya során alakult ki bennem az a meggyőződés, hogy ha semmit nem tettek volna, csak ülnek ölbe tett kézzel, ők nyerik meg a választást. Ehelyett kampányolni kezdtek, ám az akkor és ott elkövetett hibák jó néhány százalékot elvittek a párttól…..
Árokásó Top100 Juszt László 2008.07.24 17:00:00
Igazi nehézsúlyú árokásó, botránygyáros újságíró és perprovokátor. Juszt László a Rádió Krónikában és a 168 órában kezdte karrierjét a szürke Kádár-érában, a Népszavában és a Napkeltében folytatta, majd a Kriminális c. műsorral futott fel igazán a naposabb 90-es…..
Kincsem 2008.07.25 01:09:41
A legerkölcstelenebb médiaszemélyiség. A Tv ügyvédje ugyan, noha a kilencvenes évek elején megverette a Pszt Magazin, hozzá hasonlóan gennyes pöcs hajdani főszerkesztőjét. Keményen védte (Aczél Endrével fej fej mellett) a médiában Szeva bácsit (Szeva Mogiljevics ex-KGB maffiózót, a fedőcég Swind-csepel kerékpárgyár egykori tulaját), amikor a maffia friss és ambiciózus erői, az Orbán-Pintér tandem, 1998-ban elkezdte kinyomni magyar földről az öreg gézengúzt. Juszt vadorzó, tolvaj, stb, több bírósági ítélet van ellene, de ő a TV ügyvédje a kezicsókolommal megtisztelt/lesajnált szoci szavazó idős nézőinek. Korda villában pusmogott Aczél Endrével és más ex belügyes, komcsi-networkbe mélyen beszőtt tiszteletet érdemlő közszereplővel/ poszt-kádári, revízionista brigantival. A mai közszolgálati TV-ben undorító Kádár-nosztalgiás, összekacsingatós műsorok atyja. Nála talán csak Forró Tamás (III/III, Posta Bank-ügy, Kulcsár ügy) undorítóbb mételye a magyar közéletnek. Ők ketten igazi terminátorok, akik, ha véletlen az elvszerű, értékeke mentén épülő életek közelébe kerülnek, mindent pusztítanak. Mindezeken túl pedig, bámulatosan szar TV-s. Csupa komoly, fínom embert hív meg, akik - jóizlés alapon elvárható önkorlátozó médiaéhségük lévén - fölkeresik bűzös stúdiójában, de kérdezni csak fájdalmas hülyeségeket, szívfacsaróan felkészületlen és műveletlen dolgokat tud. A képernyőn olyan kellemes a kisugárzása, mint Mengelének. A saját szemében erkölcsi nagyság, messzi sötétségben világító égig érő fáklya, az enyémben pedig, pondró, akivel a cipőm talpát nem piszkolnám be szívesen. Műsoraiban nyiltan saját bizniszeit nyomatja. Az emberek jelentős része mégis beszopja. Megyek, és felkötöm magam. Azaz nem is, arra bíztatom, nyisson varázslóiskolát, ahol a gátlástalanságot oktatják és rohanok, beiratkozom. Azonnal kérek egy agymosást!
Árokásó Top100 Hankiss Ágnes 2008.07.17 19:55:00
Nem is értjük, hogyan válhatott egy, a legmélyebb lövészárkok között egyensúlyozó asszony vérbeli árokásóvá. Hankiss Ágnes munkásságával szinte egyenértékű rokoni kapcsolatrendszere, csak röviden: édesapja Erdős Péter, a hírhedt kommunista popcenzor (a…..
Kincsem 2008.07.17 22:50:38
Sokáig a belterjes pesti liberális értelmiségi világ önszervező szűrőrendszere választotta ki, hogy ki jófej, ki nem. Ki az, aki irodalomban, tudományban, politológiában, szociológiában fontosat és érdekest mond, és ki az, aki bár a kutyánkkölyke, azért eléggé hülyécske. Ezekből lett aztán a fidex értelmiségi holdudvara. (kivéve a már elhunyt Benczét) Féltehetségű, a saját értékrendjének sem megfelelő kudarcos emberekből állt össze ez a kör. Az 1994 környékén még harcos Népszabadság szerző, Orbán-szapuló Bayer Zsoltból, a libcsik közt kis hülyének tartott Pesty Laciból, a pszichológus szakma számára egyre hiteltelenebb Hankiss Ágiból, a történészként semmire sem tartott Schmidt Máriából. Ez utóbbi legalább jó szervező, és, ha nem is nagy történész, legalább összerakott valamit. Politikailag célzatosan? Igen. És működik is. Hankiss Ágnes viszont elképesztően színvonaltalan varjúnéniként károg a tv-ben, saját rosszkedvét okádja az emberekre. Mindezt persze a zorbáni defetista offenzíva jegyében. Méltó szellemi partnere a morálisan, szellemi értelemben egyként rongy Bayer Zsoltinak, azaz konzervatív morális fárosznak, aki a néhai Margit utcai kuplerájt Deutsch Nemfür Tamás társaként kapucnival a fején, kamerák kereszttüzében hagyta el egy balsikerű hajnalon. A fidex és Zorbán nyomhatja erőből a társadalomjobbítást, de félanalfabéta Magyar Nemzetesekkel, intellektuálisan erősen leszabályozott értelmiségiekkel maga körül tényleg csak erőből lesz képes. Magyarországnak azonban nem ilyen félig felkészült, vagy inkább felkészületlen szellemi elitre van szüksége (Rákay Másfélmillió Filip, hohó!, jó vicc), hanem komoly, nagy kapacitású szellemekre. Kiváló alkotókra, írókra, rendezőkre, akik bármennyit ekézi is a nemzetközileg erősen visszaigazolt ballib értelmiséget a jobbos sajtó, mégiscsak a túloldalt hitelesítik még mindig. Sajnos be vannak szorulva oda, mert Zorbán olyan túlkoros osztálytársat játszik, aki mindig a gyengébb és éretlenebb gyerekekkel veszi körbe magát, hogy ő maradhasson a nagyvezííííír. Ez neki jó, mert elhiheti, hogy nagyokos, nekünk, magyaroknak meg nagy baj, mert a lekozmált komenistáknak sincs alternatívájuk, csak ugyanolyan kádárfiókák, amilyenek ők maguk is.