Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The55man

78 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándék PDF Letöltés 2020.08.23 11:12:36
  Ha Ön Egy Értékesítési Csapatot Vezet, Akkor Ezt Imádni Fogja..   Ha alább letölti a pdf-et a következőket fogja megtanulni..   Melyik 2 erő a VALÓDI mozgatórugó, minden emberi cselekvés mögött.. ( Mit gondol ha tudja mi mozgatja az embereit, akkor hatékonyabban tudná befolyásolni őket ? …..
  Szenved ha marketing szöveget kell írnia ? Itt a megoldás! Ki Akarja Még Megtanulni Ezt Az  Egyszerű,  6 Lépéses  Értékesítési Formulát ?   A formulával..  Közösségi média posztokat készíthet el villámgyorsan Pillanatok alatt elkészítheti saját bemutatkozó szövegét Gonoszul…..
  Kedves fogyni vágyó Hölgy!  A PDF-ből megtudod:    Miért FEJBEN DŐL EL a fogyúkúra  Melyek azok az erők amelyek túlevésre késztetnek ( nem a Te hibád ha rendszeresen bezabálsz )     A sikeres fogyókúra legfontosabb összetevőjét ( nem a mozgás vagy az étrend az )  Hogyan szüntetheted meg…..
Srácok..   A saját honlapom folytatjuk ( ha ezt olvasod, akkor még lehet, hogy nincs teljesen kész, de folyamatban )  Nézz szét nálam :)    Apropó:  Ha szeretnél elsőként értesülni a bejegyzésekről, akkor iratkozz fel...  - Józsi   ..
Az emberek jelentős része elégedetlen azzal, amit csinál...  és vannak, akik a pokolba kívánják...  ...de akkor miért csinálják ?   Most komolyan.. Miért ?  Azért, mert kondícionálva lettek arra, hogy csinálják...  Minden amit te és én emberi lények teszünk az meggyőződések, elvárások sokaságának…..
Kb 12 éves lehettem. Rég aludnom kellett volna, de sokkal jobb volt ébren lenni...  Feküdtem a sötét szobámban és arról fantáziáltam, hogy azt a cross-motort vezetem, amelyiket az újságban néztem ki magamnak.  Emlékszem minden részletre. .. tudom milyen ruhában voltam.. ..  melyik pályán mentem... …..
   Érdekesek vagyunk mi emberek. Ha nem vagyunk boldogok, rögtön azt okoljuk, amit csinálunk. “ Nem nekem való ez a munka” “Nem szeretem már ezt a sportot “ “ Semmi kedvem az edzéshez”   Hiszek persze abban, hogy mindenkinek azt kellene csinálnia, ami valóban passzol hozzá…  DE… előfordul,…..
Vannak emberek, akiknek megvan, amit te akarsz.   Neked még miért nincs ?  Nem fogom leegyszerűsíteni.  Vért izzasztó kemény munka. Segítség másoktól. Kitartás. Akaraterő. Vért izzasztó kemény munka. Szerencse. Helyes szokások. Jó helyen jó időben lenni. Türelem. A helyes gondolkodásmód.…..
Ki ne szeretne reggelente úgy kipattani az ágyból, hogy egész nap azzal foglalkozhat, amit imád ?. ... és hányan élnek tényleg így ?.    Kevesen.   Nagyon kevesen.  Van a motivációnak titka egyáltalán ?   Mit csinálnak másképp, akik egyik célt a másik után érik el ?  Tony Robbins ( amerikai Coach…..
Az egyik barátommal beszélgettem néhány napja. Logisztikusként dolgozik. Miközben beszélgettünk a következőt mondta:  "Józsi! Minden logisztika."   Hogy került ide a pohár elénk ? És a szék amin ülünk ? Hmm. Érdekes. Gondoltam magamban.   Én is gyakran mondom olyasmit, hogy: "A pszichológia…..
Tudod mi a társadalom legnagyobb problémája  ? Szerintem nem a drog, vagy az alkohol.  Nem a is a klímaváltozás, vagy az elhízás.  Sokkal inkább az a dolog, ami az egészet lehetségessé teszi.  A legnagyobb gondunk az, hogy tudjuk mit kellene tennünk, de nem tesszük.  Tudjuk mi a helyes lépés,…..
Marketing 2019 Ingyenes PDF 2019.09.20 16:41:15
  Töltse le ingyen!   Duplázza meg az étterme forgalmát!    GÉPELJE BE A KERESZTNEVÉT ÉS AZ E-MAIL CÍMÉT ahová a PDF-et küldhetjük!     A PDF-ből kiderül:  Mi motiválja az embereket vásárlásra ( Valójában ) Mit csinálnak másképp a teltházzal működő vendéglátóhelyek Mi a 2…..
Hogy érzed magad ?  Határozd meg kérlek, mielőtt tovább olvasol! A legtöbben az alábbi érzelmeket élik át egy nap alatt:  unalom félelem izgatottság öröm harag szeretet remény boldogság Azt a legtöbben tudják, hogy milyen mindennapi szokásaik vannak. Korán kelnek. Kávéval indítják a…..
Hogyan reagálsz ha a barátod elkésik a találkozóról ? Mérges leszel ? Netán kíváncsi ? Aggódni kezdesz ? Mindegyik elképzelhető! A kérdés, hogy miért reagálunk teljesen eltérő módon ugyanarra a helyzetre ? Nos, azért mert az a helyzet mindenkinek mást jelent! Önmagában minden csak VAN! Mi emberek…..
Kérdezd meg a körülötted élőket, hogy miért nem érték még el azt a nagy célt amiről olyan sokat áhítoznak!  95% azt fogja mondani, hogy nincs elég:  pénze ideje befolyásos kapcsolata tudása  vagy szerencséje    Most hozzád van egy kérdésem: Igazat mondanak ? Tényleg ezek a dolgok tartják…..
Marketing 2019 Letölthető PDF 2019.08.20 16:18:39
  Kedves Tulajdonos!!  Az Ingyenes PDF azonnali letöltéséhez kérem gépelje be ez email címét és az étterme nevét!   ..
Dolgozz keményen és eléred amit szeretnél!  Nos,  szerintem ez igaz!  A kemény munka nem csak jó eredményeket hoz, de elégedettséggel tölthet el bennünket! Aki keményen dolgozik, általában boldogabbnak tűnik.  Bennem mégis felmerül a kérdés:  Elég sokat dolgozni és sikerülni fog ?  Vagy létezik…..
Egy barátom, aki jól ismer és tudja, hogy évek óta naponta 3-4 órákat tanulok, megkérdezte mi volt a legértékesebb dolog, amit az elmúlt években tanultam!!   Őt sokkolta, amit mondtam neki!  Kétség kívül... Tanulmányozni a viselkedést és észrevenni a cselekvéseink mögött rejtőző valódi okokat…..
Amennyire két ember eredményei eltérhetnek az megdöbbentő!  Van, aki alig jön ki a hónap végére. Valaki ugyanonnan indult, de már bejárta a világot és több pénze van mint amennyit el tudna költeni!  Van aki, képtelen az ismerkedésre. Valaki egy hasonló külsővel egyik barátnőt a másikra…..
Mindenkinek van egy térkép a fejében arról, hogyan kell élnie ahhoz, hogy elérje a boldogságot, de legalább elkerülje a fájdalmat!  A baj az, hogy a legtöbb ember esetében ez a térkép totálisan pontatlan!  Máshogy fogalmazva: Hiába van meg benned a szándék, hogy eljuss a Kékestetőre, ha a térképed…..
Mi lenne ha tudnád a siker titkát ? Most komolyan!  Szinte közhely erről beszélni, de engem érdekel!  Mibe vágnál bele ? Melyik álmodat élesztenéd újra ?  Mi lenne az első amit megszereznél ?  Bármi is legyen a válaszod, van egy jó és egy rossz hírem... A jó hír, hogy a siker titka tényleg…..
Ha nem tudsz korán kelni... Ha délután nem megy a fizikai munka.. Ha este már semmi kedved az intimitáshoz Ha te csak reggel tudsz tanulni...  Az rendben van! Nincs veled semmi baj!   Azt már régóta tudjuk, hogy kinézetre különbözünk, de egyre több kutatás támasztja alá, hogy "belülről" is…..
  Tanulja meg a magabiztosság titkát és szabaduljon meg a kisebbrendűség érzésétől egy életre !! Minden nő képes a magabiztosságát a férfiakéval egy, vagy magasabb szintre emelni azzal, hogy használja a PDF-ben leírtakat, mert ebben azoknak a nőknek a stratégiái szerepelnek, akiknek ez már már…..
Nem szeretjük a konkurenciát!  Végülis érthető!  Gondolj csak bele ha senki más nem tevékenykedne a területeden... Nem lenne könnyebb dolgod ? Nem keresnél sokkal több pénzt ?  Dehogynem.  A versenytársak bizony megnehezítik a dolgot!  De nem ők az igazi bűnösök...    Létezik egy fő…..
URAIM!  Ha van egy dolog ami képes.. középszerű embert csinálni belőlünk ellehetetleníteni az álmaink elérését elérni, hogy a nők csak “átlagosnak” tekintsenek bennünket lerombolni a pénzügyi céljainkat  vagy éppen megölni a szenvedélyt az életünkben ...az nem más, mint egy gyenge,…..