Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Kárpátok Ostora

16 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem fogja befolyásolni a januári lyoni óriási szakácsvilágverseny, a Bocuse d'Or végeredményét, ha az Onyx-os Széll Tamás nyeri meg a versenyplakátokra kiírt szavazást, de azért igazán megmutathatnánk, hogy milyen energiákat tudunk mozgósítani!Azért kommentben (és/vagy…..
Az ember lassan hozzászokik, hogy ezt az országot egy maréknyi gengszter vezeti, akik között aránytalanul felülreprezentáltak az ideggyógyászati esetek. A vezetés második vonalát gátlástalan politikai karrieristák, a harmadikat pedig lelkes, de dilettáns idióták töltik be. Ennek…..
A Kárpátok Ostora 2013.02.18 19:47:01
A hétvégi cseh elnökválasztáson a várakozásokkal ellentétben az arisztokrata származású Karel Schwarzenberg majdnem megelőzte a legesélyesebbnek tartott baloldali jelöltet, Milos Zemant. Schwarzenbergnek megvan az esélye arra, hogy a második fordulóban legyőzze Zemant: vajon miért…..
A Kárpátok Ostora 2013.01.14 14:19:26
Bár a tolvaj Schmitt lassan távozik, Károlyit pedig Horthy és Rákosi után Orbán is emigráltatta, történt még egy fontos dolog Magyarországron. Átadták a kecskeméti Mercedes-gyárat.A gúny és szánalom tárgyává lett köztársasági elnök megbízója elégedetten nézett…..
A Kárpátok Ostora 2012.03.30 10:58:31
@Héttörpe: Most akkor nem úgy van, hogy az őrült autópálya-építősdi (ami mellesleg leginkább pártfinanszírozás) nagy részben felelős az ország eladósodásáért? Akkor most mégiscsak Orbán kúrta el, nem is a Gyurcsány?
addict Bazi nagy cigány lagzi 2012.02.29 11:50:00
A Bazi nagy, görög lagzi című film óta nagy divatja van a lakodalmas filmeknek és műsoroknak. Ezek között nem egy egészen furcsa is van a nemzetközi mezőnyben, köztük a Channel 4 egyik érdekes műsorával, amelyben látványos cigány lakodalmakat mutatnak be félig dokumentarista,…..
Olvasom, hogy megalakult a Magyar Családtudományi Társaság. Ez még úgy nem lenne nagy hír, mert vannak más junk scienceben (ideológiailag motivált komolytalan kutatásokban) utazó társaságok is pl.  teremtéstudományi szervezetek, mégse tartom érdemesnek, hogy…..
A Kárpátok Ostora 2012.02.28 15:05:28
@Ben Franklin: Ha valaha is olvastál volna bármit is Benjamin Franklintől, tudhatnád, hogy ilyesmit sohasem írhatott. Nem értem viszont, miért bitorlod egy nagy ember nevét, akivel valószínűleg egy gondolatotok sem közös, válassz valami hozzád illőt, volt elég hülye a történelemben.
 Nečas és Orbánhetivalasz.huKOMMENTÁRA magyar-cseh kapcsolatok korántsem voltak olyan rózsások, hogy azok e határozott lépést indokolnák.    Ezért aztán érdemes komolyan venni Petr Nečas nyilatkozatát, mely kritizálja az EB ajánlását, és kiáll Magyarország…..
A Kárpátok Ostora 2012.02.27 22:16:44
A Kárpátok Ostora 2012.02.28 09:41:30
@Hörcher Ferenc: A büntetőjogban szokásos eszköz? :) Ezentúl mindössze arra fogjuk ítélni a bűnözőket, hogy nem adunk nekik pénzt?
A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál más néven "Berlinale", az egyik legfontosabb 'A' kategóriájú filmfesztivál Európában és a világon. A fesztivált minden év februárjában rendezik meg 1951 óta. A versenyben azok a filmek indulhatnak, melyek a fesztivál kezdetét megelőző 12…..
Vastagbőr Compliance a MÁV-nál 2012.02.14 10:01:00
Mindig nagyon örülünk, ha valami fincsi belsős anyagot küldenek az olvasók. Most épp ezt a csodát kaptam, ráadásul papíralapon (köszikösziköszi még1x!!!), így már megy is a kincsesdobozomba. Ott a helye, nézzétek csak:    Minden szép, minden jó, hitelesség,…..
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
A Kárpátok Ostora 2012.02.03 10:54:36
@DillingerEscapePlan: Hát ezt most nem értem, ha annyira buták a balliberális zsidó férgek, hogyan képesek kiszipolyozni és létében fenyegetni a magyarságot?
Mindennapi szmötyi A trójai faló 2011.10.27 08:40:00
Menjenek a picsába a görögök. Csak így, röviden. Ki kell írnom magamból. Reggel hallgattam a híreket a rádióban, hogy megmentették a görögöket, nagyságrendileg 100 milliárd euro (nagyjából 140 milliárd USD) értékben írnak le adósságokat jellemzően a bankok. Csak…..
A Kárpátok Ostora 2011.10.27 20:34:43
@aaabbbccc: Össze sem lehet hasonlítni a kettőt. Az EU leült a bankokkal tárgyalni és meggyőzte őket, hogy nyeljék le a békát. Nem nyúlt bele két fél szerződésébe, hanem megpróbálta összehozni a feleket, sikerrel. Nem kis különbség.
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Megbocsáthatatlan paródiának tartotta Hitler, hogy a Duna legszebb városa az „Attila hun ivadékai” által lakott Budapest, és nem valamelyik "Niebelung" város. A magyar főváros nemzetiszocialista stílusú lemásolása mellett Linzben épült volna fel a világ legnagyobb és leggazdagabb múzeumi negyede,…..
A Kárpátok Ostora 2011.02.19 11:11:02
@innovation: Vigyázat, almát körtével.... Prága, Róma stb. belvárosa a XIV - XVI. között alakult ki, a pesti Belvárost a prágai Vinohrady, vagy Dejvice negyeddel kell összevetni, amit már tervezőasztalon találtak ki, nagyjából ugyanabban az időben. Ég és föld. Én laktam a belvárosban, laktam Vinohradyban is, a gangos ház katasztrófa, szemben a belső blokkos kialakítással. A zöldterületek teljes hiánya Pesten a másik abszurdum. Nem tudom, hol laktál Pesten, ahol volt levegő és nap is, nyilván van ilyen, de ez inkább kivétel.
A Kárpátok Ostora 2011.02.19 11:12:13
@Joe84: Magyarországon egy percig sem volt liberalizmus, bármit is értsél alatta. :)
A Kárpátok Ostora 2011.02.19 13:28:38
@csirkeGL: Semmilyen történész nem tanítja, azt, hogy Hitler egyszemélyes okozója lett volna a II. világháborúnak. Ha van ilyen forrásod, jelöld meg, különös tekintettel a történész filoszemita voltára. Így könnyű ellenségképet gyártani, hogy még a hülyeséget is te adod a szájába.
SF.blog Azok a jó mordoriak 2011.02.18 07:00:00
1999-ben egy orosz paleontológus és földrajzi szakértő, bizonyos Kirill Yeskov beható vizsgálatnak vetette alá J. R. R. Tolkien korszakos regényét, A Gyűrűk Urát. Eleinte a mű földrajzi hátterét szerette volna részletesen átelmélkedni és szükség esetén javítani vagy…..
A Kárpátok Ostora 2011.02.18 11:26:00
@ügyfélszolgálatos: Spec anno Tolkien minden ilyen párhuzamot többször és egyértelműen visszautasított.
A konzervatív német lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung rövid idő alatt többször is védelmébe vette a magyar kormányt, Matolcsy gazdaságpolitikáját, és személy szerint Orbán Viktort is. Több cikkben érvelnek az eltúlzott és hisztérikus, a magyar médiatörvényre vonatkozó…..
A Kárpátok Ostora 2011.01.24 21:18:35
@Anti Anyag: És ilyenkor is zsindex az index? :)
A Kárpátok Ostora 2011.01.24 21:52:35
@Haary Plotter: Az index magáncég, ha holnaptól felváltva a Talmudból és a Tőkéből közöl részeket, az is az ő dolga, nem kell olvasni, ha nem tetszik. Viszont azért olvassák hússzor annyian, mint a Hírlapot, mert az indexből meg is tudhat valamit az ember arról, hogy néz ki a világ.
A Kárpátok Ostora 2011.01.24 22:53:58
@Archenemy: Ne keverd a szezont a fazonnal. A Blikket meg nem hússzor, hanem százszor annyian olvassák.
Varánusz Ez a való világ 2011.01.08 22:00:06
Úgy alakult, hogy a friss, új, szebb jövő első napjait sikerült határon kívül tölteni. Ennek a néhány napnak az egyetlen tanulsága, hogy a kint élő rokonaink és barátaink már nem velünk nevetnek, hanem rajtunk. Ahogy a hét történéseit nézem világos, hogy Orbán Viktor…..
A Kárpátok Ostora 2011.01.09 14:11:28
@Lucernaböde: Dehát a miniszterelnök egy a hazugságairól mééltán elhíresült volt KISZ-vezér, Orbán Viktor, ez most akkor baj?
Önözzelek? Magázzalak? Vagy tegezzem? – A 16. századig általános volt a tegezés. A középmagyar kor végére azonban a társadalmi változások megkövetelték, hogy a különbségek a kommunikációban is nyomatékosabban megjelenjenek, így alakultak ki a magázás formái. Amit…..
A Kárpátok Ostora 2011.01.09 11:43:50
@Csokonai Vitéz Műhely: Minden nyelvben a leggyakoribb igék ragozása rendhagyó.
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
A kormány látványosan rosszul mérte fel az európai valóságot: ha valaki sorozatosan megsérti a nyugati alapértékeket, előbb csak ügyeletes rosszfiú, majd nagyon gyorsan xenofób, soviniszta, antiszemita stb. lesz. Abból a klubból pedig nincs kilépés. (Kép: Wolfgang…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
A Kárpátok Ostora 2011.01.04 18:31:44
@BISMARCK: Konkrét példák a visszaélésre?
A Kárpátok Ostora 2011.01.04 20:15:02
@török gábor: A parlamenti választások megléte, legyenek azok bármilyen szabadok, szükséges, de nem elégséges feltétele a demokráciának. Lehetnek választások, "oszt jónapot", ha az ügyészség, ill. en bloc az igazságszolgáltatás, a jegybank, számvevőszék, alkotmánybíróság béna marad.
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
A Kárpátok Ostora 2010.12.30 17:08:43
@Doomhammer: A Magyar Hírlap is választott oldalt, a virtigli bolsevik házmestermentalitásét. Ezúton is gratulálok nekik és főleg az antikapitalista, nemzeti vállalkozó Széles úrnak.
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..