Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrfoglalt

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ninebot scooter Mini és Plusz egyaránt az eredeti segway leszármazottjai, amit a turisták szórakoztatására és a látványosságok gyors körbejárására találtak ki. Tavaly nagy divatja volt a kisebb változatának, az úgy nevezett hoverboard-nak, ami hasonló elven működik, vagyis az egyensúlyunkat…..
  A BW-ANC1 a Blitzwolf hangtechnikai eszközök újabb tagja, ami egy nagyon hasznos dologgal emelkedik ki a társai közül, mégpedig azzal, hogy zajkioltós chippel rendelkezik. A fiatal gyártó jobbnál jobb termékeket ad ki, és nem csak töltők vagy hordozható akkumulátorok terén. A fülhallgató 14.000…..
A Xiaomi gaming headset a kínai gyártó legújabb terméke, melyet kifejezetten a játékosoknak szántak, ezen a piacon sok magas minőségű termékkel vannak jelen, mint például: laptop, telefon, egér, billentyűzet. Az évek során több már általánosan bevált vetélytársával is volt dolgom, mint például a…..
A Ninebot ES2 egy kínai cég terméke, akik nagyrészt Xiaomi befektetésből megvették a híres amerikai Segway vállalatot. Ezzel a lépéssel az elektromos egy- és kétkerekű járgányok legnagyobb gyártójává és szakértőjévé léptek elő. A jármű jelenleg 120.000 forintért lehet a tietek, ami mellé ingyenes az…..
A Xiaomi Mi MIX 2S a gyártó legújabb zászlóshajója, ami már nem csak kínai, de nemzetközi vizeken is komoly vetélytársnak számít. A telefonba beletettek mindent, amit egy felső kategóriás készüléktől el lehet várni, sőt anyaghasználatában egészen egyedülálló. A mobil nettó 151.200 forintért…..
A Teclast F7 az elsősorban tabletjeiről elhíresült kínai gyártó legújabb laptopja. A készüléket munkára és tanulásra találták ki, ennek megfelelően könnyen hordozható, kifejezetten elegáns, nagyon vékony és teljesen hangtalan. Mindez 81.000 forintért, ami áfa- és vámmentes szállítással is 85.000 Ft…..
Az XY JX08 arra a manapság kifejezetten nagy problémára nyújt megoldást, hogy a legújabb laptopokban egyre csökken az USB-A portok száma. Ez sokszor nagyon megnehezíti az ember életét, hiszen nem tud egy egeret, egy billentyűzetet és egy pendriveot egyszerre csatlakoztatni. Erre kínál megoldást a…..
Hogy miért nem vagyok nagy híve az agyba dugós fülhallgató-kialakításnak, annak legalább két oka van. Egyrészt ahhoz, hogy normális hangzást tudjon produkálni, tényleg izomból be kell tolni a hallójáratba, ami nekem kényelmetlen, másrészt annyira kizárja a külvilágot, hogy félek, egyszer belépek…..
  Sokan kértétek, hogy teszteljünk különféle kínai szerszámokat, ezen felbuzdulva beszereztünk egy UNI-T LM550 vízszintezőt, ami lézerek segítségével vetít ki vertikális és horizontális vonalakat a falra. Az eszköz különösen hasznos építkezéseknél, festésnél vagy akar képek felrakásakor is, és…..
Bevallom, ezelőtt nem igazán hallottam az ÍPEGA PG-9021-ról, pedig az Apple által is ellenőrzött gyártóról van szó. Egy általa gyártott vezérlőt kaptam most meg tesztelésre. Bár a Bluetooth-os kontrollerek piaca eléggé telített, általában elég sok pénzt kell a (virtuális) kasszánál hagyni, ha…..
A Xiaomi Pro 300M tökéletes példája annak, hogy milyen sokoldalú a kínai gyártó. A telefonoktól kezdve, a háztartási gépeken át, a táskákig bármit meg tudnak csinálni, ráadásul általában nagy sikerrel. Korábban készítettünk egy videót a sima 300M-ről, most pedig nagytestvér kerül reflektorfénybe. A…..
Az EUNI ES808 egy újabb termék a Xiaomi katalógusában, és egy kedves olvasónk, Dávid felajánlása tette lehetővé a tesztelését. A gyártóról már sokszor leírtuk, hogy a kínai prémiumot elsősorban ők képviselik, viszont ez nem azt jelenti, hogy minden termékük hibátlan. Nekem jutott az a szerencse,…..
A HILDA rotary tool egy, a barkácsemberek által jól ismert eszköz kínai megfelelője. A Dremel elhíresült arról, hogy milyen sokoldalú is tud lenni a mindennapi életben, a felső marástól kezdve a fémvágásig, mindenre használhatjuk. Már régóta szemezgettem a távol-keleti rokonával is, hiszen 12.400…..
A VOYO I8 MAX a tableteiről elhíresült gyártó legújabb úttörője. A cég ezzel a termékkel a Microsoft Surface 2 in 1 gépeit szeretné maga mögé utasítani, erős specifikációjának és jó árának köszönhetően erre minden esélye meg is van. A készülék előrendelési státuszban van, így a készlet erejéig…..
Az Edifier W570BT egy méltán elhíresült kínai audiotechnikai cég terméke, akik autóhangszóróktól kezdve gémer füleseken keresztül Hi-Fi berendezésekig mindennel foglalkoznak. Az a szerencse ért, hogy ezt az on-ear stílusú Bluetooth fejhallgatót letesztelhetem nektek. Próbáim során a felső-közép és…..
  Az X-Cam Sight 2 az amatőr Instagram és Facebook fotósok/videósok számára egy olcsó megoldás a remegő kézre. A motorizált, 2 tengelyű stabilizátor igencsak kitűnik jó árával - 10.800 Ft -, kérdés tehát az, mit tud, érdemes-e megvenni, és csinálhatok-e vele egy "Mrfoglalt photography"…..
A No.1 F6-ról korábban már írtam egy beharangozót, és most végre meg is érkezett hozzám tesztelésre. Aki nem olvasta volna az előző cikket, annyit kell tudni az óráról, hogy nagyon hosszú aksi időt ígér, a teljes víz- és porállóság – IP68 – mellett. Az F6 8.700 forintos árával nem a felső prémium…..
A Redragon egy eredeti kínai gémer cuccokat gyártó cég, akik nem egy az egyben hamisítják a nagy kutyákat, hanem egy kicsit egyedivé teszik termékeiket. Most két egerüket veszem kezelés alá, mégpedig az M711-et (5.500 Ft) és az M703-at (3.100 Ft). Elsőt a szivárvány görbe, másodikat a jobb és bal…..
A Xiaomi Yuemi MK01B egy igazi gémereknek tervezett remekmű, ami a gyártótól elvárt prémium kategóriát képviseli. Napjainkban már nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a Xiaomi mindenhol ott van. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen közelebb hozzák az emberekhez a luxus termékeket. A Yuemi MK01B 27.600…..