Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészárolós Lőrinc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bratislava vagyis Pozsony külvárosában lévő kórházat 1985-ben kezdték el építeni. A hatalmas beruházás a 90-es évek elején a politikai helyzet miatt leállt...
A divathetek alatt, nem csak a divatbemutatókon, de az utcákon is nagyon különleges, egyedi és sokszor exkluzív összeállításokkal találkozunk. Ilyenkor mindenki sokkal inkább elengedi a fantáziáját és kiéli a divat iránt érzett szenvedélyét.  Már korábban irtunk egy cikket nektek a garbó viselés…..
KARAMBOL Az LMP egy trójai faló? 2018.03.06 10:41:06
Létezik egy párt, amelynek női miniszterelnök-jelöltje van. Létezik egy párt, amely minden korrupciógyanús ügynek a végére jár. Létezik egy párt, amely azt hirdeti magáról, korszakváltást akar, és soha többé nem paktálna le a régi, politikailag és erkölcsileg totálisan lenullázódott elittel.…..
Mészárolós Lőrinc 2018.03.07 20:09:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Or I'm in a duck costume :)
Mire jó a placebó, és mire nem? Csak beképzeljük a hatását? A szervezet öngyógyító erejének bizonyítéka? A második világháború alatt egy Beecher nevű amerikai orvos csapata kifogyott a harctéri sebesültek ellátásához szükséges morfinból, így a nővér hatóanyag nélküli só-víz oldatot kötött be az…..
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
Sokan törik a fejüket a szakmában, hogy hogyan tudnák megtartani a munkavállalóikat. Az idősebbekkel nincs túl sok gond: szeretnek egy helyen dolgozni, szeretik a megszokásokat, ismerik a szakmát, nagy gyakorlatuk is van benne, nem igazán szeretnek váltani. Ha néha-néha jó szót kapnak, elismerik a…..
Közhely, de igaz, hogy első benyomást egyszer lehet tenni. Ha eltekintünk attól a nyilvánvaló ténytől, hogy mindig lesznek számunkra szimpatikus és kevésbé szimpatikus emberek, koncentráljunk arra, mit tehetünk érte, hogy az első halmazban végezzük a bemutatkozás után és emlékezzenek is ránk a…..
Az egyik legfontosabb és talán legrégebbi kiegészítő a férfiak ruhatárában az öv. Nagyon sok esetben elkerülhetetlen egy öv viselése és nem azért mert különben csúszkálna rajtad a nadrág. Na de hogyan is kell helyesen viselni ezt a kiegészítőt?..
Subba Na de, Gáspi! 2018.02.10 21:47:12
Régen minden B)..
Mészárolós Lőrinc 2018.02.12 06:09:45
@Kondom Keselyű 57: Nem tudom, hogy milyen típusú tudatmódosító szert használsz, de szeretném kipróbálni :)