Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Protokolldroid

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy védtelen - és ártalmatlan - embercsoportot pécézett ki a kormánypropaganda, és goebbelsi módon uszít ellene. Eddig a menekültek, migránsok, arabok, mostantól a hajléktalanok a fő ellenség. Aztán persze ha erőszakba és emberhalálba torkollik a gyűlöletkeltés, akkor széttárják a kezüket, mint…..
Protokolldroid 2018.11.10 05:13:48
@Zsuzsi25: én is így gondolom és én sem vagyok fideszes! Sőt! ...de valóban a legtöbb közterületen senyvedő csöves, valójában egyszerre önsajnáltató és magamutogató. Mindenkinek adott a lehetőség a jobb életre, de ezek az emberek (tiszt.kiv.) már jóval korábban elengedték azt minthogy az utcára kerültek. Beszélgess el velük MATH0...
Az Orbán-rendszer lényege, hogy valamitől vagy valakitől mindenki féljen az országban. Úgy alakították ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, hogy akár kormánypárti, akár ellenzéki, akár politikával alig foglalkozó egy állampolgár, valahogy mindig a hátában érezze a hatalom szúrós tekintetét. Vannak…..
Protokolldroid 2018.10.03 17:58:01
@Minden ballib bérretteg: milyen migráció? Nem unod? Másról halkani se akarsz mi? Csak a migrámsok! Jönnek lehánynak, megdugnak, összebacizmak, levágják a fejedet. Rettegjetek te is meg a családod is meg az összes szolgalelkű balel, aki még egy szavát is elhiszi ennek a gőgös kétszénű hazaárulónak. Rettegjetek egész életetkben hogy a 120 éves Gyuribácsi kerítésvágóval vadászik rátok, rettegjetej hogy az EU majd csak rátok kényszeríti egyszer az emberi és szabadságjogokat, azt a fertőt amitől bárki egy pillanatig is szabadnak érzi magát! Rettegjetek a szabadságtól egész életetekben!
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
Protokolldroid 2018.09.05 02:32:30
@eßemfaßom meg áll: Hehe! Na te aztán ékes példája vagy fent említetteknek! :D
Protokolldroid 2018.09.05 02:35:54
@putris72: ezek voltak a te érveid? Szupi! :D
Mi zárjuk el magunkat a szabad információáramlástól, vagy elzárnak minket tőle? Félünk ellenvéleménnyel találkozni, vagy csak szeretünk hasonlóan gondolkodókkal együtt lenni? Egyáltalán baj, ha csak egyoldalúan tálalva kapjuk az információkat? A blogunknak nyilatkozó szakértők segítségével…..
Protokolldroid 2018.08.24 18:51:58
@különvélemény: de itt épp hogy nem a baloldali média az ellensúly, hanem tájékozottság. Még mindig a buborékban vagy! Helló!
Protokolldroid 2018.08.24 19:09:59
@G.Tibor: ott a pont
Szakdolgozatot kellene írnom, de közben a Pestisrácok blogon megjelenik két írás a T.U.D.O.M.Á.N.Y.-ról, és sajnos nem tudtam nem írni róla, mert elvégre is minek tanuljak tudósnak négy különböző egyetemen, ha közben a tudománybarbárok kirántják alólam a szőnyeget és tolják a kulturális forradalmat,…..
A tíz napos hollandiai kirándulásomat egy egészen speciális szemszögből szeretném megközelíteni! Az interneten nagyon sok útleírás és turisztikai anyag található Hollandiával kapcsolatban, de ezek inkább csak általánosságban foglalkoznak az országgal. Én sokkal inkább a bevándorlók szemszögéből…..
Protokolldroid 2018.08.10 12:52:28
@bkkzol: te meg bújj be egy dobozba, amibe csak te férsz el és jóesetben azt nem kell majd megosztanod senkivel.
Protokolldroid 2018.08.10 13:14:19
@Magánvéleményem: jah mintha minden holland füvezne. Itt meg mindenki részeg?
Protokolldroid 2018.08.10 13:16:26
@Magánvéleményem: nem mások a migránsok, csak hollandia régebb óta multikulti mint németország. Több a tapasztalat. Egyébként már a németeknél is javul a helyzet.
A 444 TLDR rovata egy olvasmányos és felkavaró történetet hozott le egy szekszárdi középiskola diákjáról, Ákosról. A teljes cikket érdemes elolvasni: 444 - Iskolai diákcsínynek indult, szövevényes bűnügyet kreáltak belőle, de összefoglalnám röviden: A bukás milliószor felhasznált sablonjából két…..
Így kommunikál a polgári jobboldal...
Protokolldroid 2018.06.10 19:56:09
@putris72: Neked ez tényleg jó? Nem lehetsz valami tanult ember! Ha kicsit ismernéd a történelmet nem beszélnél ilyen hülyeséget. Az emberek azért nem tanulnak a hibáikból(elődeik hibájából) , mert nem tanulnak. Ennyi! Neked csak azért jó ez a rendszer, mert még nem fordult ellened, de az igazán jó rendszer az lenne ha az senki ellen nem fordulna. Neked jó hogy a saját honfitársaid felét kirekesztik? Addig még közéjük nem kerülsz. Ha már van olyan, hogy rendszer ellensége, és most kb. mindenki az, aki egy kicsit is másképp gonolkodik, akkor minden esélyed meg van rá, hogy te is azzá válj. Akkor akarsz majd belőle tanulni??? Én nembánnám, ha nem kéne nekem is végigszenvedin még mindenki rájön, hogy mibe keverték az országot. Szal' egészségedre!
Protokolldroid 2018.06.10 22:18:43
@putris72: Pl nekem semmi bajom migrációval, sőtt úgygondolom hogy a menekülőkön segiteni kell bárhonnan is jönnek. Megtehetem? Az illiberás demokrácia nem a liberális gondolkodásmód kirekesztése? Nem válaszolni újságíroknak mem kirekesztés? Kettős mércét alkalmazni civil szervezeteknél (pl. Helsinki vs. Cöf) nem kirekesztés. Külföldről támogatott szervezeteket annak ellenére megbélyegezni hogy egyébként is feltüntetik( de amúgy is kinek mi köze hozzá) a tőkéjük származását nem kirekesztés? A közmédiában gyalázni minden másként gondolkodót nem kirekesztés? Reggelig tudnám sorolni és ebben egy csepp ballib propaganda nincs. Ezek tények...
Már az ókeresztény kor egyházfegyelmi intézkedései, rendeletei, zsinati kánonjai egyértelművé tették, hogy a leggyűlöletesebb és legfélelmetesebb ellenség a belső idegen, azaz az eretnek...
Protokolldroid 2018.06.08 19:32:32
@maxval balcán bircaman: miben nyílvánul meg Soros György beavatkozása a magyar politikába? Holvannak a hódító muszlim hordák? Mit is ártott az országnak pontosan a CEU? Stb...
Az Európa Tanács emberi jogi biztosa, Dunja Mijatović közleménye szerint ha a T/333-as törvényt elfogadják, az alapján a magyar hatóságok és a kormány újabb önkényes módokon korlátozhatják majd a civilszervezetek nélkülözhetetlen tevékenységét és ezzel alapvető szolgáltatásoktól foszthatják meg a…..
Szerző: Papp-Felber Anita Nem fordul meg bennem a pillanat, amikor Semjén Zsolt büszkén és diadalittasan zengte a Kossuth-nótát Orbán Viktor mellett, választási beszéde után. Ezt tette azon az éjszakán, amikor nyertek. Ott álltak és ezt a dalt énekeltek. Néztem őket… az idősödő és az évek alatt…..
Protokolldroid 2018.05.18 20:18:23
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: peeeersze! Véletlen nógózónába költöztél csak nem vetted észre mi?
Protokolldroid 2018.05.18 20:21:36
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: ha valaki nem érti a körülötte élőket az gyakran fél tőlük. Laktam Hollandiában is, méghozzá ijmuden-ben. Egy fehér ember nem élt ott, mégus szót lehetett érteni velük.
Protokolldroid 2018.05.18 20:26:13
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: a reakciódból itélve komoly személyiség zavarral küzdhetsz. ...de nembaj bírom a zakkantakat
Tudjuk, mit vesz fel a Sziget-VIP-ben mindenki ezen a nyáron: 2rule sportfelsőt! Nem azért, mert jó a minősége, vagy fel bírja venni bármiben a versenyt a konkurenciával. Egyszerűen MENŐ!..
Sötét korok élednek újjá Magyarországon, de a kormányfő téved, amikor a liberális demokrácia végét harangozza be. Orbán Viktor kiélezi a vitát mind az EU-val, mind Berlinnel, miközben már egész Európát megpróbálja felforgatni, ám a vége lehet, hogy az lesz, hogy rövid úton a Néppárton kívül találja…..
Protokolldroid 2018.05.17 17:11:11
@Több cseszlovák filmvígjátékot!: de tényleg melyik? Írd már le ide légyszi!
Protokolldroid 2018.05.17 17:12:05
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: hol vannak a ezek a táborok?
Protokolldroid 2018.05.17 17:23:40
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Látom neked minden fáj. Igazán belepusztulhatnál már! Mit szenvedsz itt??? Sapkafóbiád van? ...vagy beszorult valami?
Örülünk, Vincent? Hettiták 2018.05.15 22:27:44
         A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg.  A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük…..
Mostanra kb. az a kép alakult ki az ellenzéki pártok vezetőiről, hogy annyira hülyék/beképzeltek, hogy nem bírták (és továbbra sem bírják) belátni, hogy egyéniben leginkább csak akkor nyerhetnek, ha kölcsönösen visszalépnek egymás javára és a legtöbb választókerületben csak egy jelölt marad állva a…..
Vivi mankókkal csoszog be Babetthez, keresem rajta a márkajelzést, de nem mutatják közelről, pedig biztos nem a sarki sztk-ból való darabok. Mindenesetre az okosabbak levonhatják a következtetést a platformszandi és a terhesség kapcsolatáról, akinek ez nem lenne elég, annak…..
Protokolldroid 2018.05.02 12:18:36
Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. ..
Protokolldroid 2018.04.23 16:55:06
@Womb Raider: Turai vagyok.
Protokolldroid 2018.04.23 16:59:51
@Womb Raider: ...és nem mellesleg hajlandó a kompromisszumra bárki felé. Tessék! Fogjunk kezet, ölelkezzünk és próbáljuk megérteni egymást. Az menne? Kétlem. Pedig már rég nem itt tartana ez az ország...
Protokolldroid 2018.04.23 17:02:10
@Womb Raider: Paprikát zsámbokon termesztik főleg. A szomszéd faluban. Erre már ahhoz is túl vizes a talaj :)
Zárt elmeosztály híjján komoly pszichotikus tüneteket produkálók garázdálkodhatnak szabadon. Ifjabb Lomnici Zoltán például liberális alkotmánybírákat és bécsi sariarendőröket delirál...
Brüsszel beavatkozik a magyar választásokba, hogy elsöpörje a migráció útjában álló magyar kormányt – harsogták nemrég kórusban fidesznyik potentátok. Miközben pontosan tudták, hogy hazudnak. De hát az igazmondásért nem jár hatalom...