Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingyeélő

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Words of Music Paul van Dyk 2008.03.12 15:05:00
Paul van Dyk az elektronikus zene egyik legkiemelkedőbb alakja. Kétszer végzett az első helyen a DJMag évről-évre megrendezésre kerülő közönségszavazásán, Grammy-díjra jelölték „Reflections” című albumát és korábbról számtalan elismerés méltó birtokosa.…..
Ingyeélő 2008.05.30 18:36:17
Ezzel a lemezjátszóval lehet a világon a legegyszerűbben bakelitet mp3-ba átírni: baloldalt hátul az a kis bütyök, ami kiáll belőle, ugyanis egy pendrive, amire a készülék rögtön, egyenesben veszi azt, ami a tányéron forog. A gépet az American Audio nevű cég gyártja, és…..
A Korea Times jelenti: koreai mérnökök új zenei fájlformátumot készítettek, és el is szeretnék terjeszteni a fogyasztók között. Ebben a formátumban hat hangszersávot külön tárolnának, így a zenehallgató otthon újrakeverhetné a letöltött vagy megvásárolt zenét, illetve, a…..
Sokat aludtunk, majd kezdtük a híres Diadalívvel:Aztán nagyon sok séta, kert, kisebb diadalív, és ilyenek után megérkeztünk a Notre-Damehoz, ami hátulról is nagyon szép, de előlről Andris is benne van:A Notre-Dame ugye egy szigeten van, és a sziget végén van egy…..
Azért abban van valami vicces, ha a harcos antikapitalisták belengetett ingyenzenéje a magenta óriás webshopjába, DRM-mel védett WMA formátumban kerül fel. Jóízlésű ember ugye alapból nem hallgat olyan előadót, aki védi az esőerdőket, néger kisgyerekekkel fényképezkedik,…..
Talán eddigi legjobb koncertjét adta Nick Cave tegnap Budapesten, én háromszor mentem el közben. A helyszín Nick első, 1994-es budapesti koncertjének helye, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpada (ami egyébként olyan klasszul van megcsinálva, hogy legelöl, pár méteren keresztül a…..
Ingyeélő 2008.05.30 17:47:33
Kedves Zenekedvelő Barátaim! Úgy éreztem ezt a ritka felvételt meg kell osszam Veletek! Azt eddig is tudtuk, hogy a zene nem ismer (ország)határokat, de azt, hogy egy ilyen nagyszerű énekes megtanulja ezt a művet, őszintén szólva soha nem gondoltam volna! Utoljára a szegedi…..
Ingyeélő 2008.05.30 17:41:55
Csáp Géza Hallgatni arany 2007.05.03 09:43:33
Legalábbis mindenképpen jobb, mint az alternatíva, azaz interjút adni egy medencében lebegő gumimatracon holtrészegen heverve, miközben a muter a parton adja alánk a lovat. Az alany Chris Holmes, a WASP szénné varrt gitárosa, akiről őszintén nem tudjuk, hogy életben van-e...
Ingyeélő 2008.05.30 17:39:40
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..
A használtautó.hu-n találtam az alábbi hirdetést, amin az Zsigulijától megválni szándékozó tulaj előrelátó módon felhívja az olvasó figyelmét, hogy a Zsiga "Cigánynak nem eladó!". Ezzel vajon nagyon leszűkítette a potenciális vevők körét? Itt a hirdetés. …..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..