Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SándorO

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik meglehetősen aktív ellenzéki szerepre készül a parlamentben a jelek szerint. Orbán még csak a lehetőségét lebegtette be a hetedik alkotmánymódosításnak, amelyek két éve épp a Jobbik fúrt meg, a párt már be is adta a jogszabály-módosító javaslatát...
Belenéztem a tévébe, és megállapítottam, egy soha véget nem érő horrort vetítenek az országban. Mert a parlamenti színjáték tovább folytatódik.  Mintha a Rémálom az Elm utcában menne újra meg újra meg újra. Pontosan ilyen a magyar politikai élet. Bő egy hónapja még a folyamatos latolgatásokat,…..
Vélhetően már írják a cikket Rogánék kiváló független újságírók arról, hogy Soros a Google-t IS uralva megfosztja amúgy tök nehezen összekapart hirdetési bevételeitől kishazánk kiváló entellektüel híroldalát, a 888-at. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy az idegesítő hirdetéseket irtó projekt áldozatai…..
SándorO 2018.04.19 11:02:03
@Fülig José: De jo, csak itt latjuk mikepp nyavalyogtok, es meg elvezzuk is :)
Én támogatom a tüntetéseket, ha van értelmük. Sokakban szervezőként is részt vettem, a CEU-tól a Független Diákparlamenten át az Oktogonbázisig. Most is megértem, mert a sokkot közösen jobb feldolgozni, a külföld is látja, hogy még megvagyunk. Csakhogy a probléma maradt, ott lebeg a fejünk fölött: a…..
2018.04.08 - vagyis 2. nap Alapvetően ez a nap is ugyanolyan nap volt, mint a többi - leszámítva azt, hogy lehetett dicsekedni ki hány embert rángatott magával a szavazásra (2018.04.08). A fröcsögés általánossá vált számomra is, meg sem botránkoztat már a nyilvánvalóan hazugságra épülő képek…..
SándorO 2018.04.16 12:01:00
@Before: Mondjad minel tobbszor , talan te is elhiszed :)
De akkor legalabb hasonlitsunk :

1) A Fidesz 20 ezer migransa, barkik is ok, (rablok, csalok, stb), az altaluk behozott penzel az allamhaztartast segitettek, persze bizonyos nyereseg mellett !

2) A Soros fele bevandorlok, nem eleg hogy neha illegalisan lepnek be az orszagba, ingyenes lakhatast, ingyenes tanitast, allami segelyt kapnanak, sot vagy nem illeszkednenek be a tarsadalomba, vagy masoknak rosszat csinalnanak !

Tehat mig egyesek penzt hoznak az orszagba, masok penzt vinnenek az orszagbol, ezt pedig barmilyen buta ember is megerti !
SándorO 2018.04.17 09:47:39
@Before: Teli szajjal rohogok :)
Szeritem az hogy, ""tudjukhova" kerültek" az csak 1 felteves.
Az pedig, "Hogy a többi migránssal mi lenne, ezt ugyan elemezgethetjük, de mivel nem történt ilyesmi, maximum a fantáziánkat, vagy az orbánék hazugságait használhatjuk, annak pedig semmi értelme.", a tajekozatlansagodat mutatja.
Talan utana kellene nezned mennyit is koltenek rajuk, pl. Nemetorszagban.
De felhivom a figyelmedet hogy nekem elso kezbol vannak hireim, mivel a lanyom ott dolgozik :)
Nagyon hasznos, de egyben rendkívül káros is volt a Közös Ország Mozgalom, a V18 és a többi, visszalépést és összefogási esélyeket latolgató portál tevékenykedése az elmúlt hetekben. Hasznos volt, hiszen kis számolgatás mellett kézzel foghatóvá vált a Fidesz-kormány leváltása. Ez eléggé…..
Ha van valaki, aki igazán kíváncsi, hogyan működik a kormánynak az a része, amit megtévesztő módon sajtónak neveznek, annak jó nap a mai. A kormány lapjai ugyanis tökéletesen szemléltetik a propagandaminisztérium egyébként faék-egyszerűségű működését. Kedden megjelent egy cikk az Origón: ebben…..
Brüsszel beavatkozik a magyar választásokba, hogy elsöpörje a migráció útjában álló magyar kormányt – harsogták nemrég kórusban fidesznyik potentátok. Miközben pontosan tudták, hogy hazudnak. De hát az igazmondásért nem jár hatalom...
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
SándorO 2018.02.08 09:04:00
@Vas Dora: @444: Itt hagyom a kommentedet, nem kell többet írnod. Remélem, boldogság:))
Vagyis a nemkivanatos, kritikus ( mint latom kb 150 kommentbol 63 maradt), kozottuk az enyemet is, kommenteket torlod :)
Ez egy igen korrekt eljaras , es mutatja a politikai felvallalasod :)
SándorO 2018.02.08 10:15:43
Velkovics mar azzal lenullazta magat, hogy odament az echo-tv-be ...

A munkajat elvegezte, ami pedig azok ellehetetlenitese es sarba tiprasa, akik a fideszes kleptokracia ellen vannak. Seggnyalasbol jeles, szerintem meglesz az echo-tv-s (fideszes, meszaroslorinces) premium ev vegen. Ilyen a NER.
De hogy Velkovics mit is művelt, azt csak tátott szájjal néztem.
Nem hogy nem volt elegáns - bár narancsvidéken nem nagyon ismert ez a fogalom, helyette a pökkhendiség van, szóval számon kérni is felesleges - de egyszerűen a földbe üthető, kőbunkó kategória volt.
Hogy ez honnan jött neki - idegfeszültség, utasítás fentről, személyes ellenszenv, bármi - az huszadlagos.
Az a figura profi (volt régen).
Így sima hétköznapi emberként sem viselkedünk.
És a stílus, meg maga az ember.
Pont.

"A gyerek nagyon udvarias volt, de csak mert jólnevelt. Egy ilyen csávóhoz egy nagypofájú pszichopata kellett volna..."

Valóban más lett volna a kicsengése a történetnek. De továbbra is azt gondolom, hogy ha a srác egyszerűen föláll és szépen élőben megérteti vele, hogy akkor itt most vége, "ha majd megtanul normálisan kommunikálni, akkor (talán) folytathatjuk..." fordulattal otthagyja a tagot, minden szempontból nyer és úgy alázza a tagot, hogy egy hang agresszivitást sem kell mutatnia. Nyilván ez habitus és rutin kérdése is. Ez is igaz.
B

Ez a csávó pedig egy tahó. Gyerekként kezelte a vele szemben ülőt, és nem interjúalanyként. Dominálni akarta őt. Leszarom, hogy miért. Visszaélt azzal, hogy egy olyan ember ül vele szemben, aki gyengébb. Kicsinyes, szakemberhez nem méltó magatartás. Tudom, mert értek hozzá.
A gyerek nagyon udvarias volt, de csak mert jólnevelt. Egy ilyen csávóhoz egy nagypofájú pszichopata kellett volna (tekintve, hogy az interjú-adáshoz rutin kell, és ez kevés kiskorúnál van meg), aki visszaszólt volna kettőt ennek a gyökérnek, és utána bohócot csinál belőle.

Te ne okoskodj, inkább próbálj pénzt kérni a munkádért... A baseball sapkából sem jut elég, az összel NER-lovag és kleptokrata pozíció is be van töltve

Ezek a te szajized szerinti kommentek ugy-e, ezek maradhatnak :)
A tobbi menjen a kukaba, mert nehogy mar a te blogodon dicserjek a "mocsok narancs"-osokat :)