Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luthor95

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban, egészen pontosan március 18-án valóra vált a DC rajongók óhaja, melyet hosszú évek óta dédelgettek, és megjelent Az Igazság Ligája rendezői verziója Zack Snyder gondozásában. Az eredetileg 2017-es film premierjét több szerencsétlenség is övezte, aminek a következtében a végül mozikba…..
Jó pár éve már, hogy találkoztam Deborah Harkness Mindenszentek trilógiájának első részével, ami A boszorkányok elveszett könyve címet viseli. A regény azóta is a polcomon pihen, habár elég döcögősen indult a kapcsolatunk, amit végül épp a könyv alapján készült sorozatnak sikerült megjavítania, így…..
A Mafia: Definitive Edition lebilincselő történetet mesél el, miközben lehetőséget ad rá, hogy visszautazzunk egy kicsit az időben és álruhában járjunk a '30-as évek dohányfüsttel, illegális alkohollal, jól szabott olasz öltönyökkel és kétes ügyletekkel teli utcáin. A történet Lost Heaven…..
A bezártság nem jó móka, egy idő után pedig a legjobb társaság, a létező összes film, vagy könyv sem segít rajta. Ahhoz, hogy ne mosódjanak össze a napok és ne menjen az agyadra az otthon töltött idő érdemes az önkéntes bezártság ideje alatt is egy megszokott napi rutinhoz ragaszkodni. Ha otthonról…..
Az otthonülés talán soha nem volt még ekkora teher, sem ennyire fontos, mint most. Pánikra persze semmi ok, a koronavírus miatt hozott intézkedéseket azonban érdemes megfelelő komolysággal kezelni és akinek csak lehet, otthon maradni. Ezt néhányan, mint mondjuk az introvertált, socially awkward…..
A Todd Phillips rendezésében, Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker volt a 2019-es év egyik legnagyobb mozis szenzációja. Már a premiert megelőzően is többen Oscar-esélyesként emlegették a DC klasszikus gonosztevőjének sztoriját rendhagyó megközelítésből feldolgozó filmet, nemrég pedig…..
Az utolsó Jedik negatív visszhangja és baklövései után J.J. Abrams új filmje ott próbálja menteni a menthetőt, ahol csak lehet. A Skywalker kora több, mint két órájának egy része azzal megy el, hogy megmagyarázza az előző rész eseményeit, miközben két film akar lenni egyszerre. A kritika enyhe…..
Az év talán egyik legjobban várt filmje az Angelina Jolie főszereplésével készült Demóna 2. Az első felvonás 2014-ben váratlan sikert aratott és felkavarta a klasszikus meserebootok állóvizét. A Csipkerózsika történetét megcsavaró film a főgonosz szerepéből a hősébe adaptálta a gonosz tündér…..
Todd Phillips új filmje, a Joker, bár egyértelmű sikernek örvend, sok kérdést vet fel a képregényrajongók és egyszerű mozinézők körében is. Aki egy pörgős, akciódús képregényfilmre vágyik, az nem ebben fogja megtalálni a számítását. Mégis érdekes a Másnaposok rendezőjének ezen a klasszikus DC…..
Csak néhány napja, hogy a mozikba került Stephen King történetének második filmes epizódja, az AZ 2. Andy Muschietti filmje egy hétvége alatt elképesztő eredményt produkált a kasszáknál, habár elődjét még nem sikerült utolérnie. Az AZ 2. Magyarországon is óriási figyelmet kapott és nézők ezrei…..
Todd Phillips rendezésében, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz és Robert De Niro főszereplésével hétvégén mutatták be először a Jokert. A filmet még csak a Velencei Filmfesztivál közönsége láthatta, a mozikba pedig csak októberben érkezik, de máris pozitív közvéleménynek örvend. Nem sok DC film mondhatja…..
A sokak által csak Drax-ként ismert Dave Bautista idén összesen négy mozifilmben is megcsillogtathatja a tehetségét. A Bosszúállók: Végjáték után most Kumail Nanjiani, Karen Gillan és Natalie Morales oldalán tér vissza a széles vászonra Michael Dowse filmjében, az Übergázban. A film sztorija, ami…..
Június 6-án került a mozikba az X-men széria legújabb tagja, a Sophie Turner, James McAvoy, Jessica Chastain, Michael Fassbender és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Sötét Főnix. A filmmel kapcsolatban már az első előzetes megjelenése előtt nagy volt a bizalmatlankodás, hiszen korábban már…..
Henry Cavill, Freya Allan, Joe Batey és Anya Chalotra főszereplésével, a Daredevil alkotójának közreműködésében már idén műsorra is kerülhet a Witcher. Az Andrzej Sapkowski könyvsorozatán alapuló szériát eredetileg csak nyolc részesre tervezte a Netflix, most azonban nem kizárt, hogy máris a…..
Sokáig ültem a véleményemen a Trónok harca befejező epizódja után. Egy hét elteltével úgy érzem, már nagyobb kiakadások nélkül, összeszedetten tudok nekiállni és elmondani, milyen érzéseket váltott ki belőlem a mindent lezáró utolsó rész. A címből viszonylag hamar egyértelművé válik, mi volt a…..
Amióta kezdetét vette a Trónok Harca utolsó évada, kétféle véleménnyel lehet találkozni a közösségi és online médiában. Az emberek vagy imádják és még a másik csapat által felhozott hibákat is logikusan megmagyarázzák, vagy utálják, de mint a sz*rt. A legnagyobb ellentétet mégis az utolsó előtti…..
Elkötelezett DC rajongónak vallom magam, habár azt még nekem is el kell ismernem, hiába a kritikusok dicshimnusza egy-két esetben, a Warner által felkarolt képregényfilmek többsége nem jó. Érdekes azonban, mennyire rossz hírnévnek örvend az egyik film és mennyire magasztalják az egekig a másikat,…..
A Marvel 2008-ban szerencsés helyzetből indult, viszonylag kevés konkurenciával a szuperhősfilmek terén. A DC-nek 2013-ban már nehezebb dolga volt az öt évvel és egy Bosszúállókkal a háta mögött álló Marvellel szemben. Nem csoda, hogy a két univerzumot máig sokan hasonlítják össze, habár a…..
Stephen Kinget nem hiába nevezik rajongói és a kortárs irodalom a horror műfaj egyik legendájának. Az író regényeivel is maradandót alkotott, de a filmkészítők is időről időre visszatérnek hozzá. Az AZ 2017-es sikerei után most egy egész sor film, illetve sorozat érkezik tőle, amiből sokat már idén…..
A színész legújabb, valóságon alapuló filmje három eltűnt világítótorony őr történetét meséli el az 1900-as évek elejéről. A kérdés már csak az, mi állhat rejtélyes eltűnésük mögött? Az eltűntek Kristoffer Nyholm rendezésében, Joe Bone és Celyn Jones forgatókönyve alapján a Flannan-szigeteki…..
Meg kell hagyni, hogy a Disney-nél valamit nagyon jól csináltak már a kezdetektől fogva. Egész estés meséik, mint a Hófehérke, a Szépség és a szörnyeteg vagy a Bambi máig mindenki kedvenceinek számítanak kortól függetlenül. Sok ismerősömtől hallom vissza, hogy egy nehéz nap után vagy betegen nincs…..
Olyan, mintha vánszorogna az idő a Marvel Kapitány bemutatója óta, pedig már csak egy hónapot kell várni a Bosszúállók: Végjáték premierjére. A Marvel filmes univerzumának legújabb, egyben a harmadik fázist lezáró filmje a hírek szerint képes mindent átírni, amit eddig a stúdió hőseiről tudtunk. Ezt…..
A Forma1-et vagy szereti valaki, vagy nem, átmenet a kettő között nem nagyon van és az utóbbi kategóriából sem egyszerű a rajongók közé kerülni. Erről talán azok a srácok mesélhetnének többet, akik azzal a problémával küzdenek, hogy párjuk ki sem állhatja a zümmögő, brummogó versenyautók hangját…..
Nem volt elég a sírból visszatérő zombiállatok gondolata, King még egy emberevő démonnal is megtoldotta a Kedvencek temetőjét, amit a legújabb feldolgozásban szélesvásznon is láthatunk majd! Nem volt mindig így, de mostanában messziről kerülöm a mozikban a horrorfilmeket akkor is, ha a többség…..
A DreamWorks úgy tűnik megtanulta, hogy a csúcson kell abbahagyni. Február 21-én kerül a mozikba az Így neveld a sárkányodat! harmadik része, melyben érzelmes búcsút vehetünk Hibbant-sziget összes két és négylábú lakójától! Ezek voltak a mi gondolataink róla! 2010-ben került a mozikba az Így…..