Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blue highway ACE

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt szerencsém megnézni a Mentőexpedíció című produkciót. Na, ezt a könyvet nem olvastam, tehát összehasonlítani sem tudom. A tartalma alapján nem csigàzott fel, de ha már tiszteletjeggyel mehet az ember lánya moziba, akkor hajrà! :) Mark Watney (Matt Damon) és társai a…..
Stüszi Vadász mai posztja a milstory azon belső sorozatához tartozik, amely a blog családi oral history vonulatát erősíti. Többször említettük már ezeken az oldalakon, hogy (a saját katonasztorikon túlmutatóan) bátorítjuk apáink, nagyapáink és dédapáink háborús…..
A MASCULIN talán az egyetlen olyan luxusszínvonalú, exkluzív wellness és szépségszalon hazánkban, ami kifejezetten csak és férfiaknak szól. Kozmetikai kezelések, masszázs, manikűr: csak, hogy néhányat említsek szolgáltatásaik közül. Bevallom, amikor két éve, elöszőr ott…..
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
Lapunk - keresztény alapjai miatt -  régóta mohó kíváncsisággal szemlézi az ateista mozgalommal kapcsolatos híreket. A legújabb trendek, és az ateisták kérdései identitásukról, emberségükről, a lét értelméről pedig izgalmasabbak, mint valaha. A legjobb cikket a…..