Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frutella

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A projektről Projektünk, A nagy átnevezés, azzal a céllal jött létre, hogy bemutassuk miként is nevezték át Budapest utcaneveit az elmúlt évtizedek során, és hogy ezt kormányok szerinti bontásban térképen is ábrázoljuk. Az alapötlet A történelem során megfigyelhető,…..
frutella 2015.12.12 08:07:44
@frutella: Bocs, már látom, hogy jelölve lett :D
Mint már megszokhattuk, Rubint Réka oszlopos szerepet vállal az új Update termékek bevezetésében. Kifejezetten a vadiúj élvezeti cikkek részesülnek a személyes varázsa általi reklámozás kegyében. Rubint Rékáról tudható, hogy nem különösebben rajong az édességekért, ezért amilyen gyorsan csak lehet …..
A gyógynövényekkel foglalkozó kutatók egyik fő célja, hogy felderítsék a jól ismert népi gyógynövények hatásmódját, hatóanyagait, és embereken végzett vizsgálatokban felmérjék hatásosságukat. A törekvéseket gyakran siker koronázza (ezt igazolja a modern orvoslás…..
frutella 2014.05.20 21:10:29
@Valaki2: Létezik kövirózsa csepp. Gyógyszertárban is kapható.
Telefon nélkül lehet élni, de nem érdemes (szívecske) Gyerekek nélkül lehet élni, de…??? …. ( bizonytalanvégkimenetelűszmájli) ........................
frutella 2014.05.02 15:14:04
@LHedvig: Az indulás akkor volt, amikor megették a vacsit :D
Azt nem írták, hogy mennyi idővel később indultak :)
Naiv autós épp felrakatta az új téli gumijait, amikor észrevette, hogy 2011-es gyártásúak. A Marso nem akart kedvezményt adni rá, de végül kicserélhette bármire, ami szintén nem volt egyszerű: A marso hálózatából néztem ki téligumit, nokian wrd3, ami több teszten is jól…..
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Néhány nappal ezelőtt Norbi egy blogbejegyzést osztott meg a facebook oldalán, amely gyengélkedő stílusban arról értekezett, vajon miért kerül az ország fittnessházaspárja állandó támadások kereszttüzébe, amikor pedig akár szentté is avathatnánk őket. A poszt logikai vezérfonala cérnavékonyságú…..
Ha kérdezünk, számítani kell rá, hogy számunkra nem tetsző választ is hallhatunk. Van amikor a csend beszél, néhány sóhaj olykor mindennél többet mond: (Forrás: Rubint Réka facebook oldala )..
frutella 2013.05.30 11:46:42
@Kevei Klára: Itt a cikk,hogy Norbika a legerősebb suliba fog menni.
www.borsonline.hu/20130529_kikerekedett_schobert_norbi_kisfia__fotoval
Mai jegyzetemben az Update termékek eddig még nem látott, csodálatos metamorfózisát mutatom be, amely Réka zseniális időzsonglőrködésével válik teljessé. Réka esti bejelentkezésében arról ad hírt, hogy kis kuktája segítségével vacsorát készítenek. Nem tagadom, megszólalt bennem az a kisördög, amely…..
frutella 2013.05.07 14:37:44
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Feltételezem, hogy előfordult már, hogy Önt vagy családtagját is kínozta már fogfájás. El tudja képzelni, hogy ezt kilehet bírni 1-2 napnál tovább? Esetleg egy fél évig? Hogyan magyarázom el a fogyatékos gyerekemnek, hogy nincs megoldás? Tisztelt praxis blog!    Az…..
frutella 2012.08.30 15:06:55
@HMF: Vajon minden gyereket fél évente elvisznek a szülei ellenőrzésre? és a fogyatékos gyereket, ha el is viszik, de pl. nem lehet rávenni arra, hogy kinyissa a száját, akkor te mivel bírod rá? elaltatod? hogyan,ha nincs altatóorvos?
és, ha kiderül az ellenőrzésen, hogy gond van, akkor te hogyan oldanád meg, ha altatás nélkül nem tudsz belenyúlni a szájába? vagy adsz neki egy fél évvel későbbi időpontot, amikor majd lesz altatóorvos? és addig?
Ha tényleg minden csodaszer hatásos lenne, amit az interneten rák ellen ajánlanak, akkor valószínűleg nem a rosszindulatú daganat lenne az egyik vezető halálok Magyarországon. Gyakori jelenség, hogy anyagi haszonszerzés reményében vagy jóhiszeműen, hiteles bizonyítékok nélkül…..
Üdvözlet,   gondoltam megosztok egy apró sztorit, amely ma (19/Jun/2012) történt velem.Nincs benne halál, félrekezelés és egyéb horror, ellenben hűen tükrözi a közegészségügy (vissza)fejlődését. A történet színhelye egy Budapest belvárosában lévő EÜ…..
Napok óta keresem a lehetőséget, fórumot, hogy kibeszéljem magamból az elmúlt hét történéseit.Édesapám 64 éves, ha megéri 1 hónap múlva 65. Kedd óta lábfej amputált, de ne szaladjunk ennyire előre.Apukám kb. 10 éve cukros. Azt leszámítva önálló életet élő, jókedélyű…..
Tisztelt Praxis blog. A következő eset is megérdemel egy misét ! Lassan 10 éve vagyok szív beteg egy infarktus két szívkatéterezés. Az utóbbi két évben egyre gyengébb vagyok nehezen bírom az emeletet a gyaloglást a fizikai munkát.  Mivel fél évente kontrollra járok…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Kedves, Praxis !A kedves háziorvosok panaszkodnak mennyit dolgoznak és még a napi 4 órájukat is beosztatják a betegekkel illetve külön lista van, hogy kinek mikor kell jönni. Vége a régi szép világnak, hogy amikor beteg vagyok a háziorvos rendelési idejében bármikor elmehessek…..
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
Tisztelt praxis blog!   Jó ideje olvasom az önök oldalát. Az utóbbi időben nagyon sok volt a halállal kapcsolatos történet, én most egy másik, azt hiszem elég aktuális témát érintenék. Az előzményhez csak annyit, hogy anyai nagymamám, aki 83 éves kórházba került itt…..
frutella 2012.01.06 21:47:34
@Dr.laikus PhD: Milyen módszer volt? Komolyan érdekel.
frutella 2012.01.07 16:04:51
@Dr.laikus PhD: Pár napi 4 liter víz? Semmi sóvárgás, semmi hiányérzet, semmi szenvedés?
Sok dohányosnál szerintem ott bukik el a dolog, hogy bizonyos dolgokhoz kötik a dohányzást, amiből nehéz kilépni (pl. reggeli kávé, egy jó ebéd után, séta a buszhoz stb.)
frutella 2012.01.09 21:49:56
@Dr.laikus PhD: Elnézést, hogy csak ilyen későn reagálok. Azt gondolom, hogy ügyes vagy és a biorezonancia "csak" a megfelelő lökést adta a leszokáshoz.
vizit Kanossza 26. – Áldozat 2010.10.19 08:29:00
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25.     Lehet, kritikusaimat nem nyugtatja meg, de a felgyülemlett élményanyag feldolgozását a megszokott stílusban folytatom. Egy…..
Tisztelt Praxis blog! Egy régi történet. Családunk egy Budapest környéki településen lakott, de volt Kecskemét mellet egy kis tanyánk, ahol nyaranta disznót, csirkét neveltünk saját ellátásunkra. Egy 1991 júliusi napon édesapám a tanyán rosszul lett. Bevitték a Kecskeméti…..
frutella 2011.12.06 18:18:47
@fehérzaj: sok esetben sajnos elfekvők helyett.

@VaTi: gratulálok!
Kedves Blogos társak, kommentelők. Két történet. Egyik rövid, mely csak kérdést vet fel. Kezdem a röviddel:Magas vérnyomás. Ha géppel (elektromos szerkezet) mérjük 163/95, ha kézivel, amihez pumpa kell, meg fül hallgató és stopper, azzal kb 140/ 80-at mérnek nálam.Ezért…..
frutella 2011.11.24 16:39:10
@karcsibácsi: Azért az 1200 ampulla kicsit durva. Ha csak 1ml/1 ampullát számolunk, akkor is minimum 1200 ml-t adtak be neki vénásan. :-)

@marand22: milyen arányban igazolódik a betegeidnél a mellékvese eredetű hypertonia?
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..