Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dracarystime

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menedék Sárkányok születnek 2019.10.10 00:04:32
Isten nagyon sokféleképpen tud velünk kommunikálni. Szól közvetlenül, használ álmokat, más embereket, a Bibliát. Nálam az utóbbi időben a filmeket és sorozatokat használta arra, hogy kommunikáljon és tanítson, vagy éppen arra, hogy mutasson dolgokat. Ebben a sorozatban ezekről az élményekről fogok…..
Menedék JÓ FORMÁBAN VAGY? 2018.03.27 23:40:08
Ha bekerülsz egy közösségbe, akkor rövidebb vagy hosszabb idő alatt, de próbálsz beilleszkedni. Ám a beilleszkedéssel együtt kezded elsajátítani azokat az értékeket, normákat amelyek az adott közösséget, csoportot jellemzik.  Abban az esetben ha vannak képességeid és értékeid - már pedig vannak -…..
A sok évem alatt, amióta Krisztussal járok talán a legjobban a képmutatás hoz ki a sodromból, és ehhez hozzátartozik az is, hogy keresztényként néhányan úgy gondolkodnak, hogy különbek a világi társaiktól. Ők jobbak,m mint azok, akik nem ismerik Jézust. "Ha annakokáért helye van Krisztusban az…..
Menedék COMING OUT 2018.02.09 00:25:49
Manapság veszélyes, ha az igazságot képviseljük. Ha radikálisan ragaszkodunk ahhoz, amit Isten Igéje tanít és ami a törvényében le van írva - amely Jézust idézve úgy foglalható össze:  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, és…..