Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancikó

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                     ..
Péntek reggel egy fantasztikus reggeliben volt részem. Aki jobban ismer, tudja, hogy imádom a tea és kávékészítés minden mozzanatát. Itt pedig külön tea és kávé sarok volt… első osztályú filteres tea, szálas tea kicsi és nagy kiszerelésben, fehér nagy szemű cukor, barna cukor, szirupok, mézek,…..
Másnap reggel pihe-puha kényelmes ágyban ébredtem. Megvolt a 8 óra alvás, még csodálkoztam is, hogy semmi bajom. Míg ki nem keltem az ágyból :) mindenhol izomlázam volt. (Az aerofóbia miatt.) A német kollégák véleményével ellentétben, a hotelben a németeknél megszokott reggeli várt. Azaz Nutella,…..
Többször elgondolkodtam arról, hogy írjak-e erről az utamról blog bejegyzést vagy sem. Elvégre nem egy „világmegváltó” vagy ázsiai út, csak egy „sima” németországi üzleti út az, ahol voltam. Aztán mégis annyi inger, hatás ért, hogy gondoltam hátha pár embernek jó olvasmány lenne egy szürkébb…..
és akkor ami utána következett... Végül tényleg még egyszer módosítottam a dubajba tartó repjegyemet. Tényleg nem volt erőm nekivágni az útnak. Az utolsó 2 nap már nagyon nehéz volt. Testileg is, lelkileg is. Életemben nem éreztem még magam annyira elesettnek és gyengének. Maradni is akartam, de…..
  Szép jó napot mindenkinek! 1 hét, sok történés és egy kis hőemelkedés. Címszavakban. Hétvégén eljutottam egyik indiai ismerősömmel (aki olvassa is a blogomat! ;) ) Fort Cochinba. Nagyon tetszett az óváros… végre megláthattam a kínai, 600 éves halászhálókat, sőt, ki is állhattam rá, miközben…..
Akkor nézzük most meg ezt az országot banki, egészségügyi szektor és ügyfélszolgálat szempontjából is. Ma reggel elindultam kórházba. (Nagyon remélem, hogy a ma reggeli volt életem legrosszabb Über élménye. A pasi binárisan vezetett, amit nagyon nem szeretek. A bináris vezetés nálam azt jelenti,…..
Folytatás: Másnap felkeltünk, de hála Istennek pont olyan tempót diktáltak a fiúk, amit én szoktam meg… (hála Istennek elég sok a közös pont bennem és Rockey ill. Sujo között). Toast, pirítós, dzsem… kávé tejjel, cukor nélkül. Ezt rendelte nekem Rockey… mondanom sem kell mennyit jelentett… a…..
Szép napokat mindenkinek!  Az elmúlt 3 nap tele volt eseményekkel… egy hétre való dolog történt. Per pillanat úgy érzem magam, mint aki hazaért az iskolai kirándulásról, ami nagyon-nagyon jól sikerült és vágyakozik vissza a csapatba, kapaszkodik az emlékekbe és nem akarja tudomásul venni, hogy…..
Néhány hétvégi gondolatot osztanék meg, afféle "ami eddig kimaradt" fejezetnek szánom a következő sorokat. Első témám a közkedvelt szúnyogok témakör. Malária szúnyog és egyéb fincsiségek:... 8 nap alatt tegnap volt szerencsém az 1.-vel találkozni (kop-kop). Viszont a szúnyogriasztó spray, amit a…..
Jó reggelt! Van itt pár dolog Indiában, amit érdemes megtanulnom. Ilyen pl. a time management (időgazdálkodás)... de, ha jobban belegondolok, ennek a fogalomnak itt semmi értelme :) Hiába próbálok a jó kis porosz oktatásban nevelkedvén görcsösen időre odaérni bárhová, egyszerűen nem rajtam múlik,…..
Nem gondoltam volna, hogy 1 napra kb. 1 hétnyi történés fog jutni Indiában... :) Rockey minden nap gondoskodik rólam... mivel tegnap nem ért rá, értem küldte Sujo barátját és annak egy kolléganőjét. Megkérte őket, hogy vigyenek el valahova a városba. Addig rendben volt, hogy megyünk, de, hogy…..
Utazómacska Hála :) 2018.02.13 11:11:28
Kis helyzetjelentés: ma elmentem egy 4*-os étterembe büfé ebédre. Ajtót nyitottak előttem, a recepciós mondta, hogy látott reggel, mikor fotóztam... a pincérek részletesen elmondták, hogy mi micsoda (nem mintha értettem volna, de értékelem a gesztust), tényleg én voltam a vendég :), segítettek,…..
Jó reggelt mindenki! Amint a cím is sugallja, egy kemény nap talán még keményebb éjszakáján vagyok túl. Szerintem az időeltolódás, az este 9-kor megivott zöld tea, a sok történés, de legfőképp a bizonytalanság és éhség kombó az, ami nem hozta meg az álmot a szememre. Életemben nem forgolódtam 5…..
Utazómacska 2018.02.12 17:47:28
Az első indiai nap margójára… Margójára? Na, jóóó… nem margó. Egy egész novellát lehetne írni az első nap történéseiről J   Reggel felébredtem, mint, aki kialudta magát. Itt már kelt fel a Nap, de magyar idő szerint valahol éjjel 3-kor járhattunk. Nem is értettem magam: én, aki olyan kis…..
Hol is kezdjem…? :) 2 nap csupán, de egy hétnek tűnik :) Ennyi ideje szándékozam itt is életjelet adni magamról, csak az élet néha más, mint ahogyan azt eltervezzük :) Szombaton reggel, teljesen kipihenten, frissen, üdén, de már kissé idegesen, elkezdtem készülődni. Hogy hova, azt pontosan nem…..
Utazómacska 2018.02.09 11:02:06
  Kép forrás: craigmalin.info Mit ad Isten, pont ma járt le a szokásos, tavaszi májtisztító kúrám! De ez most jól is jött, kellett a bátorító ital az indulás előtt... a jugoszláv pálinka no meg a szlovák tátratea :D És újabb önismereti pontra bukkantam: képes vagyok magamat olyan szinten…..
Még 2 nap... :) Te jó ég... már csak 2 nap :o Mi lesz itt kérem szépen? Már éjjel sem bírtam elaludni a kattogó gondolatoktól... pedig relaxáltam tisztességesen :)   Lassan elköszönnek tőlem az emberek. Fura érzés, aranyos tőlük, vissza szándékozom térni !:D (Bár lehet ez inkább az önnyugtatás…..
Utazómacska Előkészületek 2018.02.07 21:34:24
Kicsit Carrie Bradshaw-nak érzem magam... aki esténként a hálójában, az ágyán csücsülve, szemüvegben (mert úgy nagyon menő és intellektuális:) ) nekilát a napi gondolatait bitekbe vésni, nem tudván kik ülnek a háló másik oldalán. Nagyképűséget félretéve: ugyan jártam mini-újságíró tanfolyamokra,…..
Ancikó 2018.02.08 14:23:13
Utazómacska 2018.02.07 17:41:10
Az ajurvéda részben a természet erejéről, a gyógynövényekről, olajokról és a lelki egyensúlyunk megteremtéséről szól :) Kép forrás: www.ayurvedicherbsdirect.com..
Utazómacska 2018.02.07 17:41:07
Kép forrás: yogacreation.co.uk..
Utazómacska 2018.02.07 11:03:21
 Még 3 nap... és, hogy meddig, az hamarosan kiderül :)   Kép forrás: http5-five-5.blogspot.hu..