Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pollen

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában nem szoktam önszántamból ugyanarra a helyre kétszer visszautazni, hiszen annyi ország van még a bakancslistámon, hogy a jelenlegi sóban és telített zsírsavakban bővelkedő diétám mellett nem is biztos, hogy a végére fogok majd érni. Ahhoz, hogy folyamatosan visszavágyódjak egy helyre, elég…..
Nemrég nyílt meg Wuhanban, Közép-Kína Hubei tartományában az ország első repülőgép étterme. A szépen helyreállított repülőt az Indonéz légitársaságtól vásárolták meg és 70 vendég fogadására alkalmas étteremmé alakították át. KÉPEK..
Elvörösödve léptem be a Világ Erotikus Művészet Múzeumának ajtaján, ahol sok vitrinnyi ágaskodó  pénisz, fémvulva és porcelán mellbimbók csaptak arcon. A kiállítás megnézése előjátéknak is jó lehet...
Pollen 2016.06.09 07:14:13
@Kalap úrfi: Hehehe, faszkalap úrfi.
Itt a tavasz és ezzel együtt megkezdődnek a lomtalanítások is. Ez sokaknak csak bosszúsággal jár, azonban a kupacok tetején igazi kincseket is találhatunk. A probléma azonban az, hogy ezeknek a kupacoknak bizony vannak "tulajdonosai" és "őrei", így könnyen megeshet, hogy nem tudunk akármit…..
Melyik a jobb: az üveges vagy a dobozos sör? Egyáltalán mi a különbség? Vagy hisztek azoknak, akik szerint a bor egészségesebb, mint a sör? És az igaz, hogy a sör hizlal? A leghíresebb sörmítoszok nyomában jártunk! Összeszedtük a leghíresebb mítoszokat, örök dilemmákat, most pedig kiderül, mi az…..
Pollen 2016.04.03 20:07:11
@Carradine a gardróbszekrényben: Ja, a zindexszes lopós csíra bloggereknél a forrás belinkelése szinte mindig lemarad.
Pollen 2016.04.04 07:38:32
@Étteremkritikus: "Próbálj ki ázsiai söröket és megtudod, hogy milyen sörtől fejfájást kapni :)"

Ázsiában jó sörök vannak, jobbak mint a hazai nagyüzemi sörök. Melyik ázsiai sörtől fájt a fejed?
Pollen 2016.04.04 19:46:08
@Étteremkritikus: Ezek tipikusan egy itthoni indiai büfé és sushi bár választéka. Nem lehet, hogy a kajával volt a gond? Elég sokat járok Ázsiába, 7 ország sörét kóstoltam, többször is, nekem más a tapasztalatom. Egyébként Kínában szerettem meg a sört de a magyar nagyipari söröket nem tudom meginni.
Utazáskor filmezek Blöff (2000) 2015.02.27 16:16:17
Blöff - Snatch. (2000)   Fogd be a szád, ke' kuraftyumuj! Figyeljé'! Nem írtam egy ideje, de most bepótolom és te szépen végig olvasod a kritikám és kedvet kapsz, hogy megnézd a filmet! Remek... Szóóval Guy Ritchie-t, Madonna ex-férjét senkinek nem kell bemutatni. Ő egyfajta Angol Tarantino, csak…..
A Tv2 este hatos hírműsorából a 6 óra 50-es reklámszünet után egyszer csak eltűnt Várkonyi Andrea, és nem is tért vissza, Azurák Csaba egyedül vezette tovább a műsort. Mivel ez annyira nem szokványos dolog, megkérdeztük György Bence hír- és programigazgatót, hogy mi…..
A mai napra is egy különleges ritkaságot tartogattam nektek. Ezúttal a szovjet játékgyártás területére teszek egy kiruccanást, hogy bemutassam nektek a Planetohod távirányítós holdjárót.A szovjet űrkutatás legsikeresebb korszakában a gyártók csak úgy öntötték magukból a…..
1998-1999, Budapest. 25 éves vagyok És akkor hirtelen egy teljesen új világba kerültem. Eddig nekem a hétvégi kikapcsolódás annyit jelentett, hogy jól berúgunk valami talponállóban, aztán csikidám hajnalig, de Andikával kiállításra kellett járni, művész moziba, meg…..
Pollen 2014.06.10 17:48:22
A kínai hamisítványok elárasztják a világot, bár az is tény, hogy tavalypéldául már azzal promóztak nekem Kambodzsában egy színarany Rolexet, hogy ez nem szar kínai, hanem minőségi, szingapúri hamisítvány. Thaiföldről is alap vásárfia a hamis óra és napszemüveg, úgyhogy…..
Pollen 2014.06.01 12:02:24
@Winkler Róbert:Üdvözlet! A cipők hol voltak kipakolva? Pont Sanghajban vagyok, vennék pár darabot.
Pollen 2014.06.09 15:20:45
@Winkler Róbert: Köszi megtaláltam egyből az 5-ös kijáratnál volt, vettem hármat ajándékba, de sajnos ez csak olyan és nem az. A büdös kínai cipő szag lebuktatta és a talpa is keményebb mint az eredetinek, a dobozon és a cipőben lévő feliratok sem stimmelnek, a ragasztó kicsit összefogta itt-ott. Egy két sör után simán benézhető, reggel örültem is, hogy csak hármat vettem:)
Vallásalapítók, próféták, nagy gondolkodók, világhíres írók, költők keresték/keresik a Teremtés célját és az emberi élet értelmét. Ha ők nem tudták megfejteni a titkot, én biztos nem fogom. Ám azt sejtem, hogy földi létünknek vannak csúcspontjai, amikor rövid időre…..
Pollen 2014.05.19 13:39:26
@Lovag Mihály: A kommentekért van az egész, ez egy troll blogger:)
Valóvilág és Éjjel-nappal Budapest. Sok részre osztható a nézőközönség, de a leggyakoribbak, akik nézik és nem vallják be, nézik és be is vallják (ez ritkább), nem nézik de érdekli őket, nem nézik mert nem is érdekli őket (mindenki ilyennek vallja magát). Nos ezek a…..
Varázslók és boszorkányok jönnek ide vásárolni egész Afrikából, hogy a a legkülönbözőbb mágiákban vagy épp a gyógyításban használhassák fel a megvásárol portékákat. A világ legnagyobb Voodoo piacán a lókoponyától kezdve, elefántlábat, leopárd vagy pont…..
Pollen 2014.03.06 20:09:00
Ha csak a szervírozott espresso minőségét nézzük, akkor is kiemelkednek a mezőnyből ezek a kávézók, de ha hozzávesszük azt is, hogy ezekben valódi baristák dolgoznak valódi kávékkal, amiről még érdemi információkat is tudnak adni, akkor nem lehet kérdés, hogy ezek közül…..
Szőke hajú lányok Nancey 2014.01.23 07:34:00
..
Pollen 2014.01.24 19:58:09
Ki ne szeretné az Erős Pistát? Kellemesen csípős, jó ízt ad az ételeknek. Viszont az Erős Pistát a nagyközönségnek szánták. Még a német turisták is megkenik vele a vajas kenyeret. Hol van ez attól a legendától, hogy a magyarok szeretik az igazán csípőset. Kedvenc…..
A Közép-Kína Henan tartományában a Zhengzhou Nemzetközi Autókiállításon a kocsik mellett ácsorgó modellekre a "ribanc-rendszám" helyére QR kódot festettek, így végre legálisan is lehetett női fenekeket  hosszan nézegetni. A kódot beszkennelve a mobiltelefon kamerájával…..
Pollen 2013.11.11 01:52:55
Amikor két hét alatt négy kedves olvasónk ajánl egy helyet, akkor az bizony burgerpápai intervencióért kiált. Így történt ez a címben szereplő sörözővel is, mely előtt már nem egyszer elsétáltam, de most be is tértünk - ennek a története ez a post. A Móricz…..
Sokszor mondjátok, hogy drágák a burgerek, és ugyan kinek van pénze ezt megfizetni. Ezen szeretnénk mi most segíteni, és lámpafényt nyújtani az éjszakában, hogy kövessetek! Lentebb jönnek azok a helyek, ahol maximum egy Mátyás király arcképes igazolványért megkaphatjátok…..
Pollen 2013.08.27 22:41:31
@agyamputáltak: Se hambi, se utcán dobolás? Fasza kis hely lehet Szombathely:)
Pollen 2013.08.28 20:26:40
@adamboc: Érezd magad így virtuálisan tarkón baszva általam. Ma Szegeden voltam, és megkóstoltam a burgerüket, pusztítóan szar, kolbászhúsos iszonyat volt. Olyanokat böfögtem hazafelé a kocsiban, hogy tenyérnyi darabokban mállott a tetőkárpit.
Pollen 2013.09.11 21:44:23
@adamboc: "mit varsz egy alapvetoen mexikoi gyorskajaldatol?" Onnantól kezdve semmit, hogy a saját nevüket sem tudják helyesen kimondani:) A burger húsukat pedig tölthetnék inkább bélbe, és árulhatnák kolbásznak:)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem az árukapcsolást. Főétel mellé desszert, strandoláshoz vízibicikli, hamburger mellé meg egy kis dörzsi-mörzsi. Na jó, ez utóbbi idáig nem volt a listán, de amikor a Szabadkai út felől közelítettem meg a Gubacsi úti Lidl oldalában…..
Pollen 2013.09.10 21:46:46
@saxi80: sanya777ediarint ez így nagyon vágós, frissen regelve, hasonló stílusban és ugyanazokkal a hibákkal. Remélem a burgerekhez legalább értesz, mert kamuzni azt nem tudsz:)
Egészen elképesztő összeget, 6 millió fontot kínáltak egy brit üzletembernek az F1 feliratú rendszámtáblájáért. Afzal Kahn azonban nemet mondott a 2,1 milliárd forintos összegre. A jelek szerint nem nagyon van szüksége a pénzre Afzal Kahnnak, aki nemrégiben visszautasított…..
Eladta New York Manhattan városrészében fekvő luxus penthouse-át a Toys 'R' Us alapítója. Charles Lazarus 21 millió dollárt kasszírozott az Upper East Side-on található ingatlanért, amit most jól meg is mutatunk. A 90 éves Charles Lazarus 1948-ban alapította a Toys 'R' Us nevű…..
Pollen 2013.08.10 19:14:45
@regress: Nem lakhatsz ilyen lakásban:)