Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badó Tamás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl magas labda volt, hogy ne hagyjam ki, de látogatóként én járhattam be először ma a First Váci úti főzdéjét, ami ma a sajtó, szombaton, július 15-én meg a sörös nagyközönség előtt is megnyitja a kapuit. A főzdestory ott kezdődik, hogy a Kurucz-testvérek, Dani és Geri már sok éve szervezik a…..
A tulajdonosok csaknem három évtizedes sörfőző tapasztalatukat is bevetik új üzemükben, a Sörművekben. A balatonszentgyörgyi vadonatúj főzdében egyelőre ötféle sör készül, olyan mennyiségben, amivel nemcsak a Balatont lehet ellátni. A balatonberényi Király Sör az első hazai magánsörfőzdék között…..
X. ZORALL SÖROLIMPIA ▼ ALSÓÖRS ▼ Pelso Camping// 2017.augusztus.23.-26. //▲ X. Jubileumi Zorall Sörolimpia 2017 ▲ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS: // Jegyek kaphatók a Broadway Jegyiroda és a jegy.hu országos hálózatán keresztül! :: December 31-ig 7499 HUF:: Április 30-ig 7999 HUF:: Július 15-ig 8999 HUF:: A…..
sörfigyelő Indoor Sörfesztivál 2017.02.12 01:22:58
Gellért Hotel Február 17-18 16-24 h Jegyek: Elővételben: 3990 Ft Helyszínen: 4490 Ft  Sörvacsora: 7990 Ft  Egy év elteltével ismét itt az egyetlen téli sörfesztivál a Gellért Hotelben és máris két változtatást eszközöltek rajta. Az egyik, hogy két napos lesz, plusz a vasárnapi sörbrunch, a…..
Helyszín: Budapest, Szabadság térIdőpont: 2017. június 15-18. Az egykori Budavári Sörfesztivál szervezői újabb sörünnepet rendeznek Belvárosi Sörfesztivál néven. A rendezvényen a legjobb hazai és import sörök, és a legfrissebb kézműves nedűk is felvonulnak, ráadásul nemcsak sörből, street food-ból…..
A Fertő-Hanság Nemzeti Park mellett egy kedves kis falu, Hegykő mert nagyot álmodni : pici falu létére pálinka- és sörfesztiválnak ad otthont a hétvégén. Ki mondta, hogy fesztiválozni csak a városban lehet ? Kikapcsolódni , kitörni a hétköznapok taposómalmából , új…..
Őszinte leszek, nem vagyok a startupok nagy rajongója. Nagyon sok próbálkozást láthattunk már az évek során, de hamar a lista végére érnénk, ha el kellene kezdenünk összeírni az indulásuk után 1-2 évvel később is fennálló próbálkozásokat. Talán a szkeptikus hozzáállásom miatt is lepődtem meg azon,…..