Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balint87

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a MacBook Pro tápcsatlakozóját, hiszen sokkal könnyebb bedugni és kihúzni, mint egy hagyományos laptopét. A mágneses felület beszippantja a fejet, és meg is tartja, amíg oldalirányú erőhatás nem éri: ha például megrántom a kábelt, nem esik le a laptop az asztalról, a…..
Olvasom a nagy elsőkről szóló összefoglalót a Tech Readersen. Az első emailt 1971-ben küldték, az első domaint (symbolics.com) '85-ben jegyezték be, az első mobil, amin netezni lehetett, a Nokia 9000 Communicator volt.Minden idők első webszájtja persze a CERN-é (info.cern.ch). Az…..
balint87 2010.03.09 18:42:47
A hétvégén Dani és én(Ákos) egy igazán érdekes és újszerű játékot játszottunk a Jay-Jay zenekaros Pálfi Attilával és a Jay-Jay Campus Rádiós Keszler Ádámmal.Játékszabályok:Végy egy Star Wars filmet, valamint jelentős mennyiségű alkoholt hozzá, esetleg pluszban még egy…..
Most már a a Facebookon is megtalálható a Campus Rádió. Kedvenc iskolád, kedvenc rádiója információkkal, képekkel, meg azt se tudom mikkel vár mindenkit kecske-ellés között egy aratás után.Rajongj a Rádióért, hogy mi is rajongjunk érted és érezd a főiskola ritmusát.97,9…..
balint87 2010.02.13 15:43:30
           Tessék figyelni a hangulatvilágítást az asztal közepén! Bori hozott szerelmes gyertyát. Mi pedig kapcsoltunk egy asztalilámpát.            Dani…..
Adott egy doboz. Rajta egy gomb. (Eddig izgalmas?) A főhősökhöz elviszik a gombot, majd közlik velük ha megnyomják a gombot, kapnak egymillió dollárt, ugyanakkor meghal valaki a Földön, akit nem ismersz (izgalmasabb???) Ezt lehet nézni most már mozikban Nyíregyházán is. ..
Onlinemarketing blog Mert ott van 2010.01.06 19:19:25
A hegymászók azt szokták mondani, azért kell a hegyet megmászni, mert ott van. Jól jegyezzük ezt meg: a hegy teremtette meg a hegymászás igényét, magával a létezésével, és azzal, hogy néhányan megmászták - majd ez másoknak is tetszett, így aztán maga a hegymászás is…..
Újra itt Karácsony után. Rögtön egy szolgálati közlemény! Karácsony óta már a twitteren is a Campus De Luxe. Bár mondjuk még csak én, de áttételesen itt intézzük az ilyen ügyeket is. Keresd:mikosakosTessék regisztrálni és élvezni. www.twitter.comNem olyan rossz egy-két…..
Mindenekelőtt beszéljünk a már létező közösségi szájtokról. Ha 2009 a nagy és sikeres közösségi szájtok konszolidációs időszaka volt az USA-ban, akkor 2010 is az lesz. Persze ettől még a fejlesztések nem állnak le.A Facebook minden jel szerint menedzsmentproblémákkal…..
balint87 2010.01.04 18:31:16
@p0wer: Mondj már más mobilplatformokat, amik igazi erővel bírnak!
Tudom, hogy mennyire odavagytok a hazai Apple-csajokért, úgyhogy a héten egy magyar lányt kaptok, méghozzá egy celebet. Ördög Nóra már volt egyszer a rovatban, amiért csak magát okolhatja: Nánási Pállal kettesben álltak sorba az iPhone 3GS hazai premierjén és vettek is egy mobilt,…..
A legjobb, hogy megjelent DVD-n!Ha meg lenne írjatok már twitteren.Köszi!!!..
balint87 2009.12.29 17:53:37
Először is: Boldog Új Évet Mindenkinek! Isten áldjon Titeket ebben az évben minden jóval, aztán legyetek boldogok.Másodszor: Mivel látom ám én, hogy a látogatottság a béka segge alatt van, ha nem rakok ki valami szaftos dolgot fontos lépéseket foganatosítok…..
Eltelt egy év, ideje számot vetni. Az ilyenkor szokásos best of-lista helyett én most egy ünnepi kérdezz-felelekkel készültem, a forma más, a lényeg azonban ugyanaz: mi történt idén Cupertinóban? Árulhat-e egy cég Mac OS X-szel felszerelt gépeket? A válasz egyértelműen nem,…..
balint87 2010.01.01 12:53:29
Elsőként talán egy kis zene, mert az boldoggá tesz, mert az isteni, mert az jó. Nem vérkeringés fokozó jelleggel, inkább csak megnyugtató módon egy speciális track csak Nektek, a nemrég a stúdióban lejátszott és leforgatott Campus De Luxe Unplugged műsorból! Gratula a Jay-Jay-nek!…..
 Minden most kezdődik el!!!!!!!!!  Kedves DeLuxerek!Elérkezett a pillanat, hogy egy új területet próbáljunk meghódítani, ezzel együtt ismételten Titeket is. Életre kelt a Deluxe Blogja!!! Szeretnénk egy olyan felületet teremteni, amin akár hét közben is deluxikus dolgokat…..
balint87 2009.11.11 21:11:42
Onlinemarketing blog Rossz példa 2009.10.09 20:21:26
Nem szeretem kicikizni az olyan reklámmegoldásokat, amik kisebb-nagyobb hibákat tartalmaznak. Én is szoktam hibázni, nekem sem esne jól. De vannak esetek, amikor olyan szinten hibázik valaki, amire már érdemes felhívni a figyelmet. Ma kaptam egy ilyen levelet, és ezt most ki kell…..
Bár még nem tudjuk egészen pontosan, hogy mit fog rejteni a Google Wave, sőt, valószínűleg még a Google-nál is több verziót tesztelgetnek. Azért a mi fantáziánkat is megmozgatta az online kommunikáció újraértelmezése. Vágyak és ábrándok következnek. Definiált…..
balint87 2009.06.18 22:27:38
@zm: Javítsatok ki, ha tévedek, de pl. a Google Reader-ben sincs egy darab reklám se.

De ha lesz is reklám, azok nem lesznek benne a bemutatóban, főleg ilyen sok idővel az éles indulás előtt!

Véget ért a WWDC Keynote. Steve Jobs nélkül, furcsa akcentussal beszélő mérnökökkel telt el a több mint 2 óra. Volt mit bemutatni. Az eseményt alapvetően négy részre lehetne osztani. Először meglepődtünk a MacBook termékpaletta frissítésén, majd a Snow Leopardról és az…..
balint87 2009.06.08 23:46:10
@vidacsm: Ez engem is érdekelne. Ha értelmes áron adnák, akár érdemes is lenne. Sokak szerint viszont nem lesz ilyen lehetőség. :(

@Max Logan: Sajnos FM transmitterről nem volt szó a mai napon, szóval majd talán jövőre.
Amikor a híradót nézem esténként, akkor időnként eszembe jut a gonosz problémája, amiről régen vitáznak már a filozófusok. A materialista magyarázat ebből a szempontból nem túl izgalmas. Az atomok és a többi részecske nem lehetnek jók vagy gonoszak. Legalábbis remélem. :)…..
Appleblog Mit esznek az Apple-nél? 2009.05.30 19:07:00
Zseniális, a Gizmodón találtam ezt a tippet: vedd a kezedbe az iPhone-od, írd be a Safariba, hogy menu.apple.com, válaszd ki az Apple öt főhadiszállása közül valamelyiket, és megnézheted, milyen étlapról választhatnak aznap a dolgozók (update: már nem, az Apple ugyanis…..
Ez lesz a harmadik generáció, és jelenleg nem nagyon látok olyan technológiai fejlesztést, amivel növelni lehetne a forgalmat. Minden fontos hardver benne van a mobilban, néhány alkatrész képességeinek szoftveres kibővítése nem új telefont, csak egy sima firmware update-et jelent, a…..
Astronomican Eredet 2008.12.11 16:39:00
Astronomican, az isteni fény. A hatalmas pszi energianyaláb, mely utat mutat az eltévedt lelkeknek. Ereje és nagysága hirdeti az emberi faj dicsőségét és nagyságát.Az időpont a 40. évezred, a helyszín Terra, a szent bolygó, melynek gyomrában nyugszik az emberiség egyetlen és igaz…..
balint87 2008.12.14 17:53:18
:D
Talán emlékeztek még, a héten írtam arról, hogy szerintem nem lesz Apple-netbook. Na, azóta még egy elemző világgá kürtölte, hogy kedvenc kaliforniai cégünk egy nagyon olcsó számítógép kiadásán töri a fejét, amit én továbbra is fenntartásokkal kezelnék, de azért…..
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..
Az elmúlt hetekben több olyan Google-program is megjelent, amiket én bizony szívesen telepítettem volna az iPhone-re. Ahogy Angelday is írta, az AppStore tele van olyan alkalmazásokkal, amikkel elszórakozunk egy-két napig, aztán örökre elfelejtjük őket, ezekhez képest a hangalapú…..