Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spinoza ház szürkefarkasa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  milliárdos üzletembernek a Fidesz elnökével történt szakítás óta 4 éve, a rossz viszony elfajulása óta 3 éve, 2 hónapja és 1 napja lett volna, hogy puszító információkat hozzon nyilvánosságra egykori barátjáról és szövetségeséről...
Spinoza ház szürkefarkasa 2018.04.08 14:11:45
@Kánikula: "Attól, hogy a korrupció nem valósult meg, neki papírja van róla, hogy korrumpálható. "

Ez pont annyira nevetseges ugy, mint a Gyurcsany altal kitalalt kulfoldi bankszamla sztori. Amirol vegul kiderult, hogy a Gyurcsany rejteget kulfoldon milliardokat. Nyilvan innen jott az otlet, hogy akkor azzal vadolja az ellenfelet, amit o kovetett el. Szoval ennyire valos a Kosa 1300 milliardja is. Nyilvan valamelyik ellenzeki csinalt valamit, es aztan ezzel hazugsaggal fedezte magat.
A híres-hírhedt kormánypárti publicista Bayer Zsolt élete bővelkedik a nagy fordulatokban. A Népszabadság egykori főmunkatársa ma a Magyar Időkbe ír és az Echo TV-ben műsorvezető. Már önmagában sokat elmond valakiről, hogy ennek a két orgánumnak a munkatársa, azonban Bayer Zsolt bőven túltesz…..
Spinoza ház szürkefarkasa 2018.02.19 23:51:42
@Daniel001P: "nem rúgták ki a munkahelyéről? szóval te tudsz vmit.
nyilván csak a főnöke meg a volt munkaadója tudja pontosan,mi volt."

Ne jatszad a hulyet, egy hettel kesobb O maga mondta egy lakosagi forumon, hogy valojaban nem rugtak ki, hanem kilepett hogy indulhason a valasztason.
A Kétfrakú Kutyapárt és a humoros kedvében lévő lakosság már hekkeli az újabb, közpénzből fizetett fideszes gyűlöletpropagandát. ..
Spinoza ház szürkefarkasa 2018.02.12 15:56:37
@morpho: Hat szerintem 100-szor inkabb az Orbanekhoz keruljenek a penzek, mint hogy a Sorosnak utaljak, mint a liberalis idokben. Mikor mar allamcsod volt, es orszag mar reg kulfoldi hitelekbol elt, akkor meg mindig 100 milliardokat utaltak Soros Gyorgynek. Aki most azokbol penzekbol szervezi az illegalis bevandoroltatast.
Vona Gábor már egy ideje első számú közellenség a közmédiában, és előszeretettel emlegetik korábbi, iszlámbarát nyilatkozatait. Ezért volt óriási ziccer, mikor valahogyan előkerült egy felvétel, amin Vona Gábor a következőket mondja: "Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, akkor egy nagyon…..
Orbán Viktor különösen sokat fáradozott azért, hogy Magyarország még jobban függjön az orosz energiától A német kormány ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar és a lengyel kormány kapjon kevesebb uniós támogatást a jövőben Kovács Zoltán szerint kár volna hozzányúlni az EU-szubvenciókhoz, mert abból a…..
Korábban már sokan megjósolták, hogy az idei demokratikusnak nevezett országgyűlési választás sokkal inkább hasonlít majd egy nemzeti konzultációhoz, mint pártok vetélkedéséhez. A kormány igyekszik rendkívül magabiztosnak mutatkozni, bár ők is tudják, hogy ha most buknak, az a rendszerváltás óta…..