Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neminiteneri

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Fidesz kedden alaptörvény-módosítást kezdeményezett. A történelmi hagyományokat szem előtt tartva a megyét ennek szellemében vármegyének; a kormánymegbízottat pedig főispánnak neveznénk. Nem meglepő, hogy napok óta ettől hangos a magyar sajtó. Alig három hónapja még az volt a mondás, hogy…..
neminiteneri 2022.06.27 09:22:41
@Ekrü: a matek nem erőssége egy fideszbirkának, de segítek: 4-ből 3 az 75% azaz háromnegyed, nem négyharmad
Egyetlen kérdés Orbánnak és győz az ellenzék   Orbán Viktor csatába indul. Csatába a békéért. Csatába Brüsszelbe, miközben Ukrajnában van háború. Csatába a saját NATO szövetségeseink ellen… Akárhogy is nézzük, van azért ebben az egészben egy iszonyatos nagy adag abszurditás. Azt hinné az ember,…..
neminiteneri 2022.03.27 17:01:34
@HaD: nincs itt még (elég) hulla, és nem tudunk rabolni....a helyzet az, hogy mi, magyarok még utolsó csatlósnak is roppant tehetségtelenek vagyunk....
...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
neminiteneri 2022.03.22 21:47:33
@Puerto Prince: aztamindenségit....nem semmi eszmefuttatás.... nem tudom, ki lehetsz, de roppant tapasztalt nők terén, az biztos...
       Százötven nyugati értelmiségi publikált egy nyílt levelet a Harper's Magazine-ban. Köztük Margaret Atwood, Noam Chomsky, Francis Fukuyama, Steven Pinker, Gloria Steinem, J.K. Rowling, Fareed Zakaria. Salman Rushdie és a CEU leköszönő elnöke Michael Ignatieff.     "Our cultural…..
neminiteneri 2020.07.09 11:57:57
@mafi mushkila: amikor ezt írod: "a többségi társadalom abba az irányba mozduljon, hogy mindenkié legyen." itt szerintem egy fogalmi tévedést hozol be.... a többségi BÁRMI pont azért többségi, mert a többség akaratát képezi le, és az ilyen akarat, szándék sajnos, vagy sem...a legritkábban szokott egybeesni mindenki akaratával, szándékával.

És igen, a többségi demokrácia egy ilyen "sport", amiben nem lehet mindenkinek egyszerre igaza, meg safe space-e (ez de hülyén néz ki így leírva.... magyarítani kéne), meg amit csak szeretne.... lehet, hogy a türannüszoknak volt igaza párezer éve...
      Nemrég jelent meg Techet Péter cikke az  Azonnali-n  "Ne higgyünk a tudománynak!" címmel. Kicsit erősebben nyomta a cerkát a papírosra a kolléga, miközben a közeli málnásig tolta túl a bicajt, mindazonáltal... A mindazonáltalról fogok írni pár sort, nem arról, hogy néz ki a posztmodernben…..
neminiteneri 2020.05.19 11:13:46
@Pelso..: Azt írja, "mivel nincs abszolút, objektív igazság......"
OK, hogy kiragadtam egy mondatból, de itt akkor is köptem egyet.

Én nem köpök, csak kérdezek. Szerinted mi az "abszolút" és "objektív" igazság? Mondj egy példát, kérlek....

amúgy meg a filozófusok kb. elmúlt 500 éves teljes "kollekciója" őrjöngene a receptért, hogy mi az "igazság" és ha ezt az apró részletkérdést tudjuk, akkor az hogyan és miként "abszolút" és "objektív"...de te biztos jobban tudod mindezt....
  MZP emlékezetes interjúban árulta el a gyerekek fenyítésének fortélyait. Kifejtette, hogy „fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem”. Ezek után sajnálkozott egy sort, hogy a magyar törvények túl szigorúak, és úgyse tartja be…..
neminiteneri 2019.06.26 12:48:56
@morph on deer: na, velem hasonló volt, csak az illető gyerek nem idegen, hanem a kisfiam, és nem pofont próbálgatott, hanem harapott, de úgy istenesen.... (kezembe 2 hétig látszó fognyomot...) erre a másik kézzel reflexből pofon.... részéről nagy meglepődés és kis sírás...majd kölcsönös békekötés...azóta soha többet inzultus...egyikünk részéről sem. Az említett akció idején 2 éves múlt nem sokkal.
Egy erős CV (vagyis curriculum vitae, azaz önéletrajz) akár életünk legfontosabb papírja is lehet, ha jókor a megfelelő helyre adjuk be. Az egyetlen esély, hogy benyomást tegyünk a potenciális alkalmazónkra, mégis a legtöbben félreértik az önéletrajz lényegét és célját. Cikkünk arról a 10…..
A mai napon hivatalos látogatást tesz hazánkban Gurbanguly Berdimuhamedov, Türkmenisztán elnöke. A nemzetközi jogvédő szervezetek által készített rangsorolás alapján - az észak-koreai Kim Dzsong Un után - a világ második legnagyobb diktátora kereskedelmi és gazdasági ügyeket…..
31 párt és pártszövetség névével nézhetünk majd farkasszemet az április 6-ai választáson.* A szavazólap kilométeres (kisorsolt) listájában a pártok nevei nem csak átláthatatlanok, de félrevezetőek is lehetnek.  A hosszú és “becsapós” listán való eligazodáshoz ezért…..
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
Fél kilencnél hamarabb nem érdemes bekapcsolni a készüléket, hacsak nem vagyunk mazochisták (Jelfogó 20:05 m1), akkor viszont a Dunára kell kapcsolni, mert kezdődik a Hello Goodbye, amiben Gérard Depardieu Izraelbe költözik, hogy megtalálja zsidó gyökereit. Ha inkább gyilkosos,…..
Konzervatórium A diadal terhe 2010.04.26 12:30:00
 A választópolgárok elképesztő hatalmat adtak tegnap a hazai jobbközép oldal kezébe. Hogy az egyőszi slágert parafrazáljuk: Európában ilyen sikert nem aratott még párt. A szavazók nehéz helyzetben is bölcsen cselekedtek: elfordultak a korrupt nyolc, de leginkább a hitelből…..
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..
Kedves Olvasó! Terveim szerint ezen az oldalon rendszeresen egy-egy aktuális és/vagy fontos politikai kérdést járok körül, ha minden jól alakul, s rögtön nem beszélnek le róla kedves barátaim és még kedvesebb ellenségeim, talán hetente többször is. Amennyire korlátozott…..
neminiteneri 2010.03.24 12:56:04
Abban a jelenleg messze nem elképzelhetetlen esetben, ha az MDF-nek és/vagy az LMP-nek nem lesz meg az összes (azaz húsz) területi listája, ezen pártok szavazóinak egy része április 11-én nem fogja megtalálni kedvencét a szavazólapon. Mindez – a választói csalódáson…..
neminiteneri 2010.03.11 15:21:27
@jo.e:

és valószínűleg neked sem :)

"Az alma NEM körte" állítás igazságtartalma egyértelmű összefüggésben van a "körte NEM alma" állítás igazságtartalmával.
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
neminiteneri 2010.03.11 12:30:02
@másikpista:

a magyar jogrendszerben nincs "precedensjog", légyszíves , ne terjessz hülyeségeket!
Most, hogy elindult a vadászat az ajánlószelvényekért, egyre gyakrabban hangzik el a jóslat: könnyen lehet, hogy néhány induló már ezen a ponton befejezi a küzdelmet. Magam is írtam erről legutóbb az MDF kapcsán, a félreértések elkerülése érdekében azonban fontosnak tartom…..
Most leleplezzük az internetes csalókat! Robin nevű kedves olvasónk, a napimarketing.blog.hu szerkesztője készítette nekünk az alábbi tanulmányt, az online csalásokról. Nem rövid olvasmány, de megéri végigolvasni. A tanulmány elsősorban   a NOVA SYSTEM KFT, az EDO FER…..
neminiteneri 2009.12.23 12:36:57
@váj mí: na idefigyelj te szerencsétlen románból szalajtott akárkicsoda! Most qrvára felhúztál, de igazából nem kéne rád haragudnom, hogy szövegértési gondjaid vannak magyarul, mert nem itt születtél... (bocs, nem szoktam így bunkózni, de Te rászolgáltál!) Ugyanis amit belinkeltem, az nem a "távmunkában való újságírásra" példa, és nem reklám, csupán TÁJÉKOZTATÁS azoknak, akiket a sok negatív vélemény ellenére érdekel a téma. Érted, te szegény, hogy mi a különbség a TÁJÉKOZTATÁS és a REKLÁM között? Az első esetben egy büdös fillér hasznom nem lesz abból, hogy beteszem ide a linket (és itt erről volt szó, ha hiszed, ha nem!), míg a második esetben akár már azzal pénzt/jutalékot/pontot bármit keresek, ha kattintasz a linkre.
Egyébként szerinted az online újságírás mint olyan hülyeség, és nem létezik??? LOL, akkor szerinted pl. az index.hu-nál a fiúk mind ingyen dolgoznak? És otthon titokban printelgetik a cikkeiket, és azzal keresnek pénzt?? :) Áhh, szánalmas vagy, és ti is mind akik az online újságírás létezésén, nem létezésén rugóztok,nem is tudom minek húzom fel magamat ezen a sok korlátolt hülyén, aki ilyeneket írt ide..kik vagytok ti, hogy bármit bizonyítani, bizonygatni kelljen számomra nektek? Megyek is nem érek rá erre, mert ugyanis két angol cikket kell fordítanom ma estig ennek a "nem létező" online újságnak :) ( Na látjátok, őket nem linkelem be, mert ez tényleg reklám lenne. Higgyétek el, tudom a különbséget. Végzett marketingmenedzser vagyok.)
neminiteneri 2009.12.23 12:42:31
@vikinga: sajnos itt mindenki lebunkózott engem, egy süket bozgor meg "címgyűjtő szarságnak" nevezte azt a két linket, amit épp az ilyen kérdések miatt linkeltem ide, mint amit Te is feltettél, úgyhogy csak annyit mondok, az egyik régebbi kommentemben van 2 link, ami a tájékozódáshoz jó kiindulási pont szerintem.
neminiteneri 2009.12.23 12:49:29
@Despota: az úriembernek esze ágában sem volt öngólt lúni kedves Despota. Ha reklámozni akarnék, hidd el, nem úgy teszem, hogy a két link közül csak az egyikhez van közvetlenül közöm, és a másikat nem is én készítettem (ergo egy "konkurenst" :) is megemlítettem). Másrészt meg kedves Despota, nézz ki belőlem azért annyi tudást, hogyha egy linket akarnék itt mindenkinek "nyomatni" akkor azt a felhasználónevem mellé tenném, és úgy nem csak egy kommentnél, hanem minden hozzászólásnál látszana.
Na mindegy, tanultam az ügyből. Ingyen, jó szándékkal írtam, tanácsot adtam. Ez lett belőle...tanulság: az emberek semmit nem becsülnek, ami ingyen van. Inkább fikázzák... mint a bejegyzésben szereplő ingyenes tanulmányt is :)
A riogatást nehéz jól csinálni, különösen, ha rendszeresen, ugyanazon téma körül forog a szó. Az elmúlt évtizedben a baloldal legfőbb ideológiai mondanivalója a reform-őrületen kívül (amely 1953 óta állandó témája a reform-közgazdászok csoportjának) lényegében ez volt:…..
neminiteneri 2009.12.15 11:31:41
@mavo: lebuktál, te hivatásos ballibsi :) Csak most, csak neked: Itt a "hárommillió nyilas házmester" kifejezés eredete:

"... Széles Gábor leveléből tudom, hogy "Ungváry Rudolf ezekben a megnyilatkozásaiban nem kevesebbet állított, mint hogy a Fidesz eljövendő választási győzelme esetén Magyarországra visszatér a diktatúra, illetve azt, hogy Magyarországon több mint hárommillió nyilas házmester él, akiknek elődei még a Dunába lőtték a zsidókat." - írták egy helyütt, de a forrást keresd meg, ne légy lusta...ahol megtaláltam, ott van még más link is, és a források egybehangzanak az általam idézett szöveggel.
A Hírszerző még a hivatalos zászlóbontás előtt megírta, hogy megalakult a Szabad Emberek Magyarországért. A Szabad Emberek Magyarországért egyik alapítójaként szeretném eloszlatni azt a cikkben szereplő állítást, hogy a SZEMA is bejelentkezett egykor létezett vagy még létező…..
neminiteneri 2009.11.19 11:50:27
Kik vagytok? Azt mondjátok: "Nők és férfiak, fiatalok és öregebbek, cigányok és magyarok, buddhisták, zsidók, keresztények, falusiak és városiak, melegek és heterók, szőkék, barnák, vörösek és feketék." Ez mind nagyon szép...ti vagytok a MINDENKI...csakhogy, aki MINDENKIT akar képviselni a liberalizmus, vagy bármely más ideológia jegyében, az tulajdonképpen SENKIT nem képvisel. Ezen gondolkozzatok el, kedves alapítók! És hogy mekkora közhely is e szépen hangzó mondatotok, annak alátámasztására egy apró kérdés: ha már ennyi minden vagytok, akkor mozgássérültek, siketek, vakok, esetleg autisták miért nem vagytok? Mert az egy kicsit nehéz? Vagy mert rajtuk nem segítenek a szép szavak? Vagy mert a fogyatékosok ma a magyar társadalom egyik legkiszolgáltatottabb rétegei, társadalmi ranglétrán elfoglalt helyük alapján jószerivel csak egy fokkal állnak magasabban, mint mondjuk a hajléktalanok?
Vegyétek tudomásul, hogy az általatok is védett és felmentett cigányoknak pl. százszor jobbak az életesélyeik, mint pl. egy vaknak, vagy egy olyan mozgássérültnek, aki pl. segítség nélkül nem képes elhagyni a lakását. És ti mégis velük foglalkoztok. Ti is. Mert az olyan trendi..remekül lehet róla konferenciázni, pályázatozni, szájat tépni...remek.
Mindenesetre, ha Ti lennétek véletlenül az a párt, amelyik végre komolyan a zászlajára tűzi (elsőként az országban) kb. 600 ezer ember boldogulásának a kérdését, akkor szóljátok. Megfontoljuk, szavazunk-e rátok.