Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papás Mamás Magazin

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lepd meg a párodat február 14-én látványos, szív alakú nasikkal, valentin-napi finomságokkal. Készítsd el ezeket a különleges harapnivalókat annak, akit a legjobban szeretsz!..
Az elmúlt 10 évben hatványozottan megnövekedett az idegrendszeri érintettségű gyermekek száma. Az autizmus diagnózis elképesztő járványszerű növekedést mutat – hívja fel a figyelmet egy gyermekorvos édesanya, aki már jó ideje a Soha Többé Autizmus! Facebook csoport aktív tagja. A csoport…..
Samunál szellemi fogyatékosságot állapítottak meg, ma már csak beszédben tér el az óvodás csoporttársaitól. Benedek súlyos autizmusa már babakorában jelentkezett, ma már az iskolára készül a család. Zsuzsanna gyerekeiről teljesen lekerült az autizmus diagnózis. Autista, ADHD-s, ekcémás, eltérő…..
Az autizmust a szakirodalom élethosszig tartó, fogyatékos állapotnak tartja. A cikkben olyan elszánt édesanyákat szólaltatunk meg, akik rácáfoltak az autizmus, ADHD "gyógyíthatatlanságára"! Az ő sikertörténetük következik...
Az avokádó egy igazi szuperfood, amelynek számos egészségre gyakorolt hatása ismert! Cikkünkben 5 egészséges és szuper gyorsan elkészíthető receptet ajánlunk, miközben azt is megtudhatod, hogy babák, gyerekek mikortól fogyaszthatják. Az avokádó egy – ma már könnyen hozzáférhető - igazi szuperfood,…..