Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tp3t3r

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  LETÖLTÉS ITT Zene/szöveg/gitár/basszus: Egyedi Péter Dob: Rékasi Attila Felvétel: Horváth Atish - Supersize Recording Billentyű: Cséry Zoltán Szóló: Varga "Pici" Zoltán Ének - a megszólalás sorrendjében: Csongor Bálint, Szujó Dániel, Egyedi Péter, Csordás…..
tp3t3r 2011.01.09 15:12:49
Eagles Of Death Metal, Haunts @ Dürer-Kert 2009.03.16. Fake vagyok, az izom és bajusznövesztés elmaradt, de a az asszonyverő trikó és a krokodilnyaklánc talán elegendő kamionos maskara volt az estére. Ezeket felöltve pattantunk tehát tettestársammal (szevasz Alíz!) a nálunk pár…..
Subba Túlélő Sommelier 2009.03.13 12:40:00
Mekkora vészhelyzetnek minősítjük azt, amikor a közeledben ott az üveg bor, de dugóhúzó híjján csak egy csapat reménytelen hülye gyerek, egy erős félmeztelen ember van? Hivatalosan is a legkomolyabb vörös jelzést adjuk ki, ilyenkor gyorsan inni kell, bármilyen módszerrel.…..
tp3t3r 2009.03.13 12:45:11
Március 16-án a Budapestre érkezik a rock & roll egyik fenegyereke Jesse Hughes, aki az Eagles Of Death Metal élén nyomja majd a talpalávalót a Dürer-Kertben. Hihetetlen nagy kínlódások árán, de sikerült telefonon elérni a frontembert valahol ott az amerikai sivatag közepén, de…..
Talán nem meglepő, hogy a Jane's Addiction-újjáalakuláshoz valami hangzóanyagot is kiadnak, de legyünk naivan jóhiszeműek, és ne keressünk e mögött hátsó, alantas, pénzhajhász gondolatokat. Még akkor sem, ha a most megjelenő, rendkívül tetszetős díszdoboz (kép alább) sok…..
Tízéves a Subscribe. Ezzel kapcsolatban a következő napok során még bőven hallhatunk információt, mi inkább egy jubileumi interjút csináltunk, aminek legfőbb különlegessége, hogy a zenekar összes tagja (Csongor Bálint – ének, Tilk Máté – ének, Horváth Attila…..
F. Sándor a magyar televíziózás messze leghumorosabb figurája, kameramentes kocsmaasztalnál meg a világ legviccesebb embere. Most azonban olyan, egészen elképesztő dolgot művelt, amivel kiérdemelte, hogy ha gazdagok leszünk, veszünk neki egy valódi aranyból öntött, életnagyságú…..
Nem, nem death metalt játszik az Eagles Of Death Metal. Rock & roll ez vagy mi a fene, olyan csapat, amit Jesse Hughes énekes-gitáros, és Josh Homme dobos alapított még 1998-ban amolyan hobbiprojektként. Ismerős az utóbbi név valahonnan? Nem véletlen! Homme ugyanis annak idején a…..
Egy valamirevaló Steven Seagal filmben a főhős nem halhat meg, és csak a hülyék csodálkoznak azon, hogy az egészfilm folyamán egyetlen egyszer sem kell újratöltenie a fegyverét. Előbb vagy utóbb ártatlanokat fognak bántani, akiket aztán majd Sirály Pisti jól megbosszulhat. Nem…..
Fergeteges, az amúgy is válságban szenvedő világgazdaságot még súlyosabban megrázó részleteket tudtunk meg Kim Gordonék (Thurston Moore-ék, Lee Ranaldoék, és így tovább) készülő félben lévő nagylemezéről. Csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk, hogy remegő…..
Lángoló Gitárok Forradalmi dalok 2009.01.31 16:01:00
Superbutt – You and Your Revolution (2008 Edge Records) A You and Your Revolution a Superbutt negyedik nagylemeze. A zenekar magyar viszonyok között sikeres zenekarnak számít, legalábbis sikeresen mondta el adott állapotában, hogy éppen hol tart, és sikeresen írt olyan számokat,…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Subba Ügyintézés 2008.07.09 09:13:00
A Costella nagycsoportos osztagával, a Subba a hivatalos ügyintézőjével ismerkedhettek meg az alábbi videóban. Ha ezentúl bármi gondotok van, először hozzá forduljatok. Hallod Tündi?! ..
tp3t3r 2008.07.09 15:56:37
és örömmel látom, hogy a viccek egyre szánalmasabbak.A tendenciát nem szeretném megszakítani, pár szösszenetem, amik most jutotak eszmbe:- Hogy hívják a török fogorvost?- Blend Ahmed- Mit kapsz, ha kerek területre építesz kastélyt?- Körtelekvárt. Ja, és hallottam, hogy ma…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Ezekszerint nem csak a számtech boltoknak van bajuk a hitelkáryamultik tranzakciós tarifáival. Velük szemben viszont a Deichmannban lehet kártyával vásárolni, épp csak azt felejtik el közölni, hogy a tranzakciós díjat a vevő fizeti:Anyu vásárolt a Deichmannban 9990 Ft-ért…..
Ahogy ígértük, a gazdasági rovatot ráuszítottuk arra a témára, hogy vajon törvénytelen, vagy simán pofátlan dolog emeltdíjas telefontarifát kérni az ügyfélszolgálati hívásokért. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen azt mondták, a dolog nem sért törvényt. Tehát…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
A Raiffeisen Bank olyan, mint a sörhasú apuka, aki a vérző térdddel érkező kisfiát jól pofon is vágja, olyan alapon, hogy "hadd legyen tényleg oka sírni". Attila Rómában szerezte a horzsolást, amennyiben lemásolta valaki a bankkártyáját és 20 perc alatt elvásárolt…..
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..