Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajánlom figyelmetekbe rendezvény programaimat, aktivitásiamat.  A gabitrial története immáron 25 éves  múltra tekint vissza.Büszkék Vagyunk, hogy mostanra már 1000 sikeres és élményekben gazdag rendezvény lebonyolítását tudjuk felmutatni.Örömünkre Szolgál, hogy mind önálló programjainkkal,…..
Ha csapatépítés a feladat, a gabitrial szuper rendezvényprogramjai erre is tudják a megoldást! Ezúttal a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban segítettük a Mapei Kft. munkatársi csapatának közös élményszerzését. A Kft. családi napjára egy szórakoztató programelemünkkel készültünk. A sokak által kedvelt…..
Debrecen és Campus Fesztivál. – A mi városunk, s annak egyik legmenőbb fesztiválja. Nem kérdés, hogy nekünk is ott volt a helyünk! Hangulatos pihenőparkunkkal és mellette népszerű rendezvényprogramunkkal, a digitális páros kerékpárversenyünkkel alakítottuk ki a gabitrial szigetét a Campuson.…..
     Kiss Sándor vagyok 44 éves. Feleségemmel és hat éves kislányommal költöztünk ide Budapestről Mátészalkára 4 évvel ezelőtt. Tán elmondhatom a családom nevében is, hogy elég sok rendezvényen és családi programokon veszünk részt a családommal. Idén 2020.08.20.-án tán az egyik legjobb programokkal…..
Turmix bringa! Hogy micsoda?!   Gondolom még te sem hallottál róla,akkor épp itt az ideje. Hazánkban egyedülálló rendezvényelemeink listáját most ezzel gyarapítottunk. Az egész lényege az ,hogy mi szolgáltatjuk a turmix bringát te tekersz egyet aztán már fogyaszthatod is az ízletes turmixod.…..
  A hétvége folyamán Döbröközben tarthattunk fellépést további színvonalas programok mellett a helyi iskola sportcsarnokában.Rendkívül sok érdeklődőnek örvendhettünk,rég találkoztunk már ilyen hálás közönséggel.  A fellépés kezdetétől egészen az utolsó percig nem lankadt a látogatóink figyelme és…..
Egy kedves beszámoló egy családi napunkról :   Május 1.-jén barátnőimmel és testvéremmel  a téglási városi rendezvényen vettünk részt. Mikor megérkeztünk már akkor tudtok, hogy rengeteg programban lesz ma részünk. A focipálya végéhez érve a gabitriál buborékprogrammal találtuk magunkat szemben. Ez…..
Rendezvényprogramok Színvonalas többrétű rendezvény programokra vágysz rendezvényedre,fesztiválokra,város/falunapokra? Akkor nem is járhatnál jobb helyen,tökéletes választás számodra a Gabitriál extrém sport és sok más rendezvény programjaival. Hogy mégis miért? Minden korosztály számára…..
  Szeptember 15.én csapatom az balkányi városnapon alakította ki pihenőparkunk,goldsprinteink és buborékgépeink.A pihenőparkot a színpad szélén alakítottuk ki így a megfáradt fellépők,idősek,gyerekek és családjuk akár babzsákfoteleinkből is megtekinthették a műsort. De akár függőágyinkban is…..
  Június 14.én egy Efop pályázat keretein beül Kenderen tarthattunk bringa napot a Kenderesi Mezőgazdasági Szakgimnázium,Szakközépiskola és Kollégium-ban.A csodaszép Horthy Miklós Kastély mellet megkezdtük az előkészületeket a bemutatónkhoz.   Mivel ez egy ökoiskola,néhányunk kedves körbevezetést…..
Városunkban debrecenben igen nagy hanyománya van a kerékpáros közlekedésnek.Nemérgiben ezt még jobban megkönnyítve sok sok új kerékpáros utat avathattunk fel kétkeréken.Fokozva a bringás összetartást egy csodás családias napnak lehettünk részese az I.Debreceni Bribgafeszt-nek rengeteg…..
A gabitrial extrém sport csapat a 2018-as évben eddig ezeken a helyeken tartott bemutatót : 2018.-ban: 03.18. Nyírtelek általános iskola , triálbemutató és bringázz biztonságosan program 04.30. Iregszemcse , triál bemutató gyermek ügyességi verseny buborék program 05.01. Derecske ,triál bemutató…..
A gabitrial extrém sport csapat bemutatója utáni bringa emelés Derecskén a majálison . www.gabitrial.eu..
MEGDÖBBENTŐ TÉNY! Ma Magyarországon több gyermek és ifjú (0-24 éves) hal meg balesetek következtében, mint együttvéve az összes betegség miatt. A balesetek gyakran hosszantartó egészségügyi ellátást, rehabilitációt tesznek szükségessé, maradandó egészségkárosodást, életminőség romlást,…..
Járj Te is nyitott szemmel!  Egyesületünk a Debreceni Trial Klub (gabitrial) 2017. június 3-10. között valósította meg „Keep your eyes open!” című ifjúsági csereprogramját Kékeden az Erasmus+ támogatásával.  Célunk volt, hogy a résztvevők "járjanak nyitott szemmel" a világban és vegyék észre a…..
A buborékról Egy élménybeszámoló a buborék programunkról Kiskunfélegyházán. A nyár folyamán egy csodálatos programnak lehettem részese.Augusztus 19.-20.-án Kiskunfélegyházán  tarthattam buborék showt a gyermekseregnek.Dolgozni indultam de egy percig nem éreztem ezt megterhelőnek és unalmasnak,sőt…..
Kedves Rendezvényszervezők!   Az okos kerékpár nem más mint egy bringa verseny ami egy 3x3 méteres területen zajlik .Egy kicsit hihetetlen tudom de írok róla egy pár sort    A rendezvény elem neve goldsprint egy nagyon pörgős program elem ami mindenki számára élmény gyerekeknek és felnőtteknek…..
Kedves Rendezvény szervezők !  Nem vagytok könnyű helyzetben mert gyakran a mellet ,hogy tartalmas színvonalas színpadi produkciót várnak el tőletek -lehet nagyon konkrét de meg kell, hogy említsem ,hogy itt egy tipp... idő kitöltő programra is szükségetek van. Ezeket a programok kiválasztása igen…..
2018.02.01. Kedves Szervezők (engedjétek meg ,hogy most már innentől kezdve így szólítsalak benneteket)!   Tudom nagyon nehéz helyzetben vagytok hiszen a lehető legjobb áron gyakran kevés pénzből kell a lehető legjobb programot lefoglalni ,megrendelni ,meghívni és már a rendezvényen meg teremteni…..