Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nils H. (törölt)

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Itt az új-ság 2008.10.28 15:09:08
 Itt az új dizájn, ideje volt, hiszen 3 napja vagyunk fél évesek, mint látjátok, vannak rovatok, és szemet szúrhat, hogy van egy nem odaillő is, a cigányság, ez azért van, mert eddig is kiemelten foglalkoztunk ezzel a témával és ez valószínűleg ezután is így fog menni.A…..
A Dunaszerdahely-Slovan mérkőzésen történtek természetesen nem maradhatnak szó nélkül. Időközben a szélsőjobboldali portálokon egy magyar szurkoló halálhíre terjed, az Új Szó honlapján pedig már megtekinthetőek a rendőrattak képei. A szlovák nagykövetség előtt spontán…..
Kettős Mérce OTPékség 2008.10.31 19:28:00
 Vége a válságnak?Szerintem csak a legnagyobb mindenhova elérő hulláma haladt tovább.Az OTP szerint igen, mert elkezdett játszani a mozgó hitelekkel, a játék lényege ide-oda mozgatja a keretet, ameddig az alany adóságba nem veri magát. Ebben most mi a jó a legnagyobb magyar…..
Azért jó az egymondatos szakítás, mert tényleg nem kell utána semmiféle magyarázat, kommentár, ha így gondolja, ez van. Sziasztok! Velem a következő szöveggel szakított minden különösebb előzmény nélkül egy srác: "Szeretlek,szerelmes vagyok beléd. Le tudnám veled élni…..
Nils H. (törölt) 2008.10.14 18:08:11
 Tegnap elmentük, megnézni a chartát, meg a cigányokat és gondoltuk beleszisszentük a szabadság téri esti paprika showba is.A charta teljesen érdektelen, még egy választási nagygyűlés is izgalmasabb. Barna eső, új fasiszták, neonnyilasok és gonosz Fidesz, foglalhatnánk össze…..
Ha már a Blikk beleturkált, akkor túrjunk bele mi is. Mármint a főzős realityk szereplőinek zsebébe. A Blikk érdekes infókat közölt a Vacsoracsata és a Hal a tortán kulisszatitkairól. A legérdekesebb, hogy a Vacsoracsata 470 rugót hoz a szereplők konyhájára, míg a Hal a…..
Kettős Mérce Szakértői kormány 2008.09.08 16:07:00
Pénzügyminiszter: Bokros Lajos Gazdasági miniszter: Matolcsy György Szociális miniszter: Ferge Zsuzsa Miniszterelnök: nincs, névleges személy, kabinet kezében a döntés Kancelláriaminiszter: Török Gábor Munkaügyi miniszter: óét által kijelölve Egészségügyi miniszter: Sinkó…..
Már megint szétcseszték a várost a mélyplüssök. :) Azt hiszik, hogy mindent szabad, övék a világ... Felszólítom azt a négy egyetemistát, akik ezt csinálták, hogy hívják vissza a plüssállataikat az utcáról. Még most megtehetitek! De ki tudja, hogy holnap hová fajul mindez, ha…..
A Tankcsapda koncerten ma vöröscsillag volt.Mit jelent ez? Tiltott önkényuralmi jelképet vetítettek körülbelül 15.000 ember szeme láttára a színpadon lévő kivetítőre. Nem 10 másodpercig, hanem nagyjábol 3 percig folyamatosan és villogtatva azt a vöröscsillagot. Mit jelent ez?…..
Fodor Gábor tényleg hippi mágus, a béke és a szeretet küldötte. Előbb Magyarországon érte el azt, hogy a Fidesznek vele kellett egyetértenie, most pedig a határon túlra exportálja a politikai békét. Az SZDSZ 10 év után újra létezik. Miért? Mert az új SZDSZ kimond dolgokat,…..
Kettős Mérce Ki kell menni 2008.06.29 13:03:00
 Július 5-én, Budapesten megrendezik a Pride-ot, a büszkeség menetét. Ez a felvonulás csak egy része egy fesztiválnak, ahol a homoszexualitással kapcsolatos gondokat, problémákat, lehetőségeket beszélnek meg értelmiségiek, és érintettek. Csütörtökön újra eldobtak egy…..
 Budaörs liberális város. Volt. Először egy helyi bácsi vetette fel azt, hogy betegek azok az emberek, akik azonos neműekkel élnek együtt, majd a helyi Fidesz egyik képviselője, Kán János kontrázott azzal, hogy a budaörsi helyi orvos véleményét kérte volna ki, betegség-e a…..
Durva Árokásók munkában 2008.06.16 16:48:00
A Fidesz ismét beküldte az árokásó gépeket a völgybe azzal, hogy az 56'-os megemlékezésre nem mentek el. Az SZDSZ meg alapból nem volt meghívva. Nagy Imre kivégzésének 50. évfordulóján tehát a pártok külön-külön koszorúztak. Vicc. Hogyan várhatja el a 386 képviselő a…..
Tegnap 50 éve ítélték halálra Nagy Imrét és mártírtársait, 19 éve temették újra őket, és ezen a napon halt meg Kádár János. De ami nem változik: még mindig ugyanazok züllesztik a hatalmat, mint akkor, akik először nyilasok voltak, aztán ávósok, besúgók, házmesterek, KB…..
Pilu Azt hittem 2008.06.16 10:39:00
 Azt hittem, hogy a felnőtt és a gyerek között az egyik - és talán – legfontosabb különbség a felelősségtudat. Csak hittem. Persze ennek lehet oka az is, hogy nem minden harminc feletti humanoid rendelkezik korának megfelelő aggyal, vagyis az infantilizmus lényegesen nagyobb…..
Kettős Mérce Ez a párbeszéd 2008.06.14 07:37:00
Asszem ezt hívják párbeszédnek, és ez hiányzik ebből az országból: TaTa86. 2008.06.13. 14:41:48 Ott volt a ;) meg az "Ez most nem feltétlenül rátok vonatkozik" is. Egyébként a szdsz nyíltan antinacionalista, az mszp internacionálét énekel stb. -> ezek nem nemzeti…..
Nils H. (törölt) 2008.06.14 23:19:17
Durva Másságpropaganda 2008.05.30 20:22:00
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy egyes emberek miért és hogyan demonstrálnak. A legkézenfekvőbb példa pont az előző postomban említett melegfelvonulás. Mi a célja? Bemutatni a melegkultúrát? Valóban rózsaszín boában kell elképzelnem a melegeket? Tényleg jót tesz a…..
Durva Death Penalty 2008.06.11 11:37:00
Régóta foglalkoztat a halálbüntetés kérdése. Lehet? Szabad? Jó? Rossz? Minden országban vannak hívei és ellenzői. Mindkét oldalnak megvannak a saját érvrendszerei, melyek általában filozófiai, szociológiai és kriminológiai alapokon nyugszanak. A halálbüntetés az állammá…..
Az MSZP szórólapok formájában is kampányolni kezdett. S ha már saját munkájukkal nem dicsekedhetnek, egy fikció-fikagyárat beüzemeltetnek. Már ki is számolták, hogy Orbán Viktor mennyit nyúlna le a jobb sorsra érdemes, szociálisan kiszolgáltatott nyugdíjasainktól. De ők nem…..
Ha ezt előbb tudjuk, hogy a Nightwish ennyire jó zenekar, akkor már rég hardcore rajonganánk értük. A kérdés mindenestre örök: mi a fenét gurított szervezetébe táncosunk az alább látható produkció előtti órákban? De végülis mindegy is, inkább figyeljük meg a rendelkezésre…..
Nils H. (törölt) 2008.06.14 14:28:18
Szögezzük le: Tihanyi László buta, nem kicsit, nagyon. Nyílt levelet tett közé, amiben először kijelenti, hogy Fodor Gábor a Szadesz elnöke, majd elmondja, hogy Kunczénak igaza volt, amikor Kóka Lacit ajánlotta, ő is rá szavazott. Jegyezzük meg ezen a ponton: ezt 4 nappal a…..
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..