Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indekszh ISIS AlQaeda mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai elnök is úgy látja, hogy aki más véleményen van, mint ő, az áruló  - ez a virtigli populisták receptúrája. Még egyáltalán nem biztos, hogy a nacionalista-populista politika segíti-e a keleti országok gazdasági felzárkózását. A magyar és a lengyel gondok intő példát jelentenek az unió…..
A visegrádi államok már arról álmodnak, hogy az EU  ne szóljon bele a dolgaiba, de Babis éppen azt bizonygatja Brüsszelnek, hogy ő ebben nincs benne. Bulgária nem tudja, Oettinger és Lázár honnan szedték, hogy Szófia növelné hozzájárulását a közös költségvetéshez. A populizmus legalább annyira…..
indekszh ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.02.03 15:55:38
Csak választási blöff, hogy Magyország hátat fordítana az ENSZ-nek a migrációs csomag ügyében. A gazdaság meggyőzi majd a politikát, hogy a jólét csak akkor marad fenn, ha jöhet a munkaerőutánpótlás Európán kívülről. A populizmus élősködő a gazdaállat, a liberális demokrácia testén. ..
indekszh ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.02.02 14:36:32
indekszh ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.02.02 14:37:02
Az osztrák Kancellária szükségesnek tartotta rögzíteni, hogy Kurz szóba hozta a jogállammal és a sajtószabadsággal kapcsolatos aggodalmakat Orbánnak; Nagyon egy követ fúj a magyar miniszterelnök és az FPÖ vezére; Orbán és Kurz személyében Európa legveszedelmesebb politikusa és az a vezető…..
indekszh ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.01.31 15:27:28
@v.f.michael:

Oszt neked ott, a Közel- Keleten ki osztott lapot?
Shalom!