Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milo92

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
Milo92 2021.10.30 19:23:31
@babo0410: 10 meccs 7 gól Ronaldo statja idén, a maival együtt, nem mondanám hogy sz.rt se csinál
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
Milo92 2021.08.27 19:00:33
@Rikoo: Koszi, soknak tunik. Remelem jobban fog neki fekudni a PL, lathatom meg utoljara felszabadultan jatszani, a Juveban eleg gorcsosen jatszott. Kar azert a lesert, szep bucsu lett volna cserekent a gyoztes gol. De jellemzo volt az egesz juves kalandra ez a semmi nem jon ossze szindroma. Vagy a csapat volt szar, vagy o, vagy az edzo. De semmi nem akart osszeallni. Ez a legjobb forgatokonyv ami lehet, azt sajnalom hogy nem 3-4 hete hozta meg ezt a dontest. Juvenak sok sikert, szerintem a bajnoksag siman behuzhato, ha Dybala es Chiesa egeszseges marad, Locatelli pedig tudja majd szervezni a jatekot. Rabiotban is tobb van, en meg Arthurban is latnek fantaziat.
A tegnap éjszaka egybehangzóan számolt be minden valamire való olasz sportújságíró arról, hogy Cristiano Ronaldo a távozását kérte a klubtól, s többet nem kívánja magára ölteni a Juventus mezét. Fabrizio Romano szerint a játékos és a City között megegyezés született, most Jorge Mendes a két klub…..
A Juventus idei utolsó felkészülési meccsén az Atalanta együttesét fogadja, miután az Öreg Hölgy mestere már számos felállást és játékost kipróbálhatott a Cesena, a Monza, illetve a Barcelona elleni mérkőzéseken. A mai barátságos mérkőzés lényegében a jövő héten kezdődő olasz bajnokság utolsó…..
A Juventus korán elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától, s így mostantól gőzerővel dolgozhat azon, hogy ledolgozza hátrányát a tabella első helyén álló Interrel szemben. A jelenlegi tíz pontos hátrány némileg csökkenhet, amennyiben a zebramezesek sikerrel zárják az április 7-ére halasztott mérkőzésüket a…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
A Juventus 3:0-ás győzelemmel lépett át a Torinóba látogató Fiorentina együttesén, s a fantasztikus formában játszó Cristiano Ronaldo két büntetőből szerzett találattal vette ki a részét a diadalból. A portugál világklasszis futószalagon termeli a gólokat, s ezt megelőzően zsinórban nyolc bajnoki…..
Milo92 2020.02.03 14:37:38
@Knob: Vagy nem évente 2 jó beadást kéne adni neki, hanem kihasználni hogy magasra ugrik :)
Antti Karhula már nem a DAB vezetőedzője..
Milo92 2018.11.12 15:44:33
@freddyD: Mar 2 hete el kellett volna kuldeni, az uj legiost sem neki kellett volna valasztani, es a valogatott szunetben mar az uj edzonek kellett volna tanitani az uj taktikat. Nezd meg a dab eredmenysorat, 1 brasso elleni gyozelem az egesz szezonban a komoly csapatok kozul. Es 4-5 golok a hkbtol meg a viennatol. Ido kerdese volt a menesztes. Morgan nem lett elkuldve, o lepett le. Musial esete is erdekes, meccset alig tudott nyerni, aztan most a debrecennel jo uton halad, nem gondoltam volna.
Milo92 2018.11.13 08:48:55
@freddyD: Ebben egyetértünk, én sem értem miért hozták vissza Sevelát. De legalább magyar. Amikor Vay jott, sejtettem hogy valaki az Erstebe megy, ti voltatok az elsodleges tippem. Nalunk meg remelem Garbacz szepen kiszoritja Sevelat, legalabb most megkaphatja az eselyt. Dusi mellett nehezebb lenne. De azt sem ertem miert nem tartjuk meg azokat a legiosokat akik bevaltak. Turcotte pl minden meccsen golt lo, meg a hatarol is befele pattan. Izacsky is abszolut huzoember volt. Ti legalabb megtartjatokat azokat akiket meg lehet. Mondjuk az edzot is :D
MAC Újbuda–HC 07 Detva 2-4 Majoross Gergely: – Ahhoz, hogy helyt tudjunk állni ebben a ligában, extrém erőfeszítésre van szükség, de még nem tartunk ott, hogy erre hetente háromszor hatvan percen keresztül képesek legyünk. Most is voltak nagyon jó és nagyon rossz periódusaink. Nem tudtunk…..
DAB–SC Csíkszereda 4-6 Antti Karhula: – Az első húsz perc jó volt, jól játszottunk, hét nagy esélyünk is volt gólszerzésre. Egyenlő létszám mellett jobbak voltunk, kettős előnyben azonban betaláltak. A második harmadban aztán volt egy sötét időszak, néhány perc, amikor elkezdtünk…..
Milo92 2018.09.28 12:20:19
@Speedking: A DVTK-ban a magyarok nagyrésze Újvárosi. Szurkolok azert a DVTKnak meg a MACnak is az extraligaban, korrekt szimpatikus csapataik vannak, nem nyomták tele őket 2-2 sor légióssal. Viszont a magyar hoki érdeke szerintem továbbra is az lenne, hogy a saját ligánkban játsszon mindenki, beleértve a Volánt is. Az meg különösen fájó hogy mennyi pénzért fizette be az állam ezt a 2 csapatot. Majd akkor beszélj ilyen magas lóról ha nem az újvárosiak, hanem a saját miskolci extraliga nevelésű játékosaitok fogják húzni a csapatot.
MAC Újbuda–MHk 32 Liptovsky Mikulás 2-3 Majoross Gergely: – Egyáltalán nem vagyok elégedett: úgy érzem, nem egy pontot szereztünk, hanem elveszítettünk kettőt. Nem sikerült abban a felfogásban játszanunk, amelyben az előző két meccsen sikeresek tudtunk lenni, pedig sokszor elmondtam már,…..
Karhulának eddig tetszik, amit Újvárosban lát..