Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rungariangirl

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindig azt mondom egy ultrafutás után, hogy könnyebb volt lefutni, mint írni róla. Ez most sincs másképp. Vissza a múltba – avagy a múltad az út, ami a jelenhez vezet Recap, mert az előzményektől, egy elég hosszú biográfiától, a visszatekintéstől lesz kerek az egész, mint a tókör. És mert az…..
Mindaz amit a Mátrabércről, 54,63 km ről 2978 szintemelkedésről, bruttóban 10 perc híján 10 óráról (nettó: 8:50 ) mesélhetnék azt nem tudnám teljes egészében visszaadni, igyekszem az előzményekről is röviden érthetően mesélni, hogy megértsétek teljes egészében az egészet.  A Mátrabérc Trails annak…..
"Tegnap talán hibáztam, de a tegnapi énem is én vagyok. A hibáimmal és tévedéseimmel együtt vagyok az, aki vagyok. Holnap talán egy kicsit bölcsebb leszek, de az is én leszek. A hibáim és tévedéseim is az én részeim, az életem csillagképének legfényesebb pontjai. Mára eljutottam oda, hogy szeretem…..
Egy sérülés margójára   Ha egyszer újra futhatok, sokkal alázatosabb leszek Ha egyszer felépülök Ha egyszer újra futhatok Sokkal jobban tisztelni fogom a sportot A futást Tisztelni a testem A lábaim, amik visznek előre A törzsem ami hajt, ami az erőt adja Ha egyszer újra futhatok Tudom,…..
Korinthoszi szívdobbanások   Előszó Ultrafutásról csak hosszan lehet írni, röviden nem is érdemes, ha a hosszútávfutás feltételezi a türelmet, akkor feltételezem a türelmet az olvasótól is. Mindazonáltal bátran állíthatom, hogy könnyebb volt a Korinthosz 80 at lefutni, mint írni róla.     De…..
A misztikus 300, avagy Prepare for Glory !   300,22 km ‍♀️4839 m D+ ⛰ (goodbye Március ! �‍♀️) 2019. I. negyedév: 741 km 11.793 m D+   Bár nem szoktam tizedesvesszőkkel bajlódni, de itt ugyan annyi a jelentősége, hogy a 22 a kedvenc számom, és tényleg teljesen véletlenül így jött ki a…..
Ma van a Föld órája , ma egy órára világszerte lekapcsolják a nélkülözhető világítást, felhívva a figyelmet hogy a fenntarható jövő megteremtése és a bolygó állapotának megóvása mindannyiunk felelőssége.  Tudtátok hogy a vegetáriásuk kímélik és óvják a Föld erőforrásait, és kevesebb szén – dioxidot…..
FutOk a Marson / avagy Mars expedíció Vértesben  (2019. március 3. Gánt )       (ebben a képben benne van a Falucska bája, az a  kedvesség, a szeretet, a figyelem)   25 km 547 m D+ ⛰ Lehet e nemet mondani olyan szívélyes invitálásra , amikor egy majd 900 fős falu meghív 500 futót a…..
ÁTENGEDETT A HEGY de a Börzsöny nem viccelt   2019.01.27. Zebegény , Börzsöny     Ha csak egy szóval deffiniálhatnám, ha csak egy dolgot választhatnék a számtalan közül hogy mi az amit szeretek a #Sportban , az a #SZABADSÁG lenne.   #TéliBörzsöny számokban :  És Mert az IGAZSÁGOZSÁG…..
„IGYAK MÁ EGY FRÖCSIT! HA MÁ ITT VAGYOK” ( 2019. február 23. - Szekszárd )      Egy jó bornak is érnie kell, ahogy egy jó beszámolónak is . Van az úgy hogy az ember felkel hajnalban , ráadásul hétvégén, amikor elvileg aludhatna. Összekaparja magát valahogy, miközben ott lebegnek a gondolatok…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok kezdő terepfutóként, minden hely, minden helyszín, minden verseny új, minden meg tud lepni. Ha a Börzsönyt új jellemeztem, hogy nem viccelt és nem adta magát könnyen, akkor a Tajga simogatta lelkem. Éreztétek a meleg fuvallatot az erdőben ? Varázslatos volt.…..
Eljött ez a nap, amikor is 2 éve ugyanezen a napon elkezdtem futni. Ünnepnap, bevésődött a naptárba úgy, mint egy születésnap vagy egy névnap. Innen datálódik az én futótörténetem, ez az én históriám, innentől megváltozott minden, az életem és én magam, ezért minden évben meg fogok emlékezni erről…..