Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kudlikajulika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
comment:com Fiatalok a Zárórában 2010.07.05 13:00:00
Rendhagyó epizódokkal folytatódik az ötszázadik adás után mától a Záróra. Az m2 késő esti portréműsorában szeptemberig kizárólag fiatal, ismert és csak ezután ismertté váló tehetségekkel beszélget Veiszer Alinda. Az eddig megszokott 50 perc helyett 25 perces…..
kudlikajulika 2010.07.06 18:22:53
@efes: de nagyon értesz hozzá! van otthon tv-d? vagy dolgoztál a port.hunál,vagy a színes RTVnél? hogy lehetnék én is ilyen profi kritikus? szánalmas.
"Pécsett a Megyeri téren eddig egy park terült el, ahova a környékről bárki leugorhatott levegőzni. Játszótér is volt, ahol a gyerekek szórakozhattak. Erre most hétfőn a teret lezárták, a fákat kivágták, és építkezésbe kezdtek. Mint kiderült, az önkormányzat már…..
Az MTV élt a tegnapi posztunkban felajánlott lehetőséggel, és reagált a Belgrádot átmenetileg Horvátországba helyező m2-Híradó feliratra: "A hibásan szereplő feliratot – mint kiderítettük –, két panel (bonyolult számítógépes technika) összekeveredése okozta a…..
18 év és még pár hónap. Kábé ennyi ideig tartana, ha valaki mondjuk beépített klotyóval ellátott űrruhában, infúziós zacsiból csöpögő pörkölttel és sörrel intravénásan táplálva egy ültő helyében szeretné végignézni a Magyar Televízió 160 000 órányi…..