Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boonroom

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran osztunk meg szobákat melyekben leginkább a természetes anyagok dominálnak, így külön öröm számunkra, hogy az idei évben hangsúlyosabb szerephez jutnak az olyan földszínek, úgy mint a bézs, az arany, a zöld, a terrakotta és kék. Rövid összefoglalónkban megmutatjuk mely árnyalatokkal…..
Felnőttként is elfogadnánk a szobába egy nyitott gardróbot, de az a tapasztalatunk, hogy ahhoz nagyon precíznek és tisztának kellene lenni, hogy igazán jól mutasson. Ugyanez a gyerekek szobájában valamiért kivitelezhetőbbnek tűnik. A babáknak sokkal kevesebb kedvenc ruhája van amit rálógathatnánk,…..
Boonroom #1 szoba mustra 2018.11.17 11:48:53
Instagramon egy-egy szoba posztolása után sokszor kapunk üzenetet, melyben adott tárgyak fellelhetőségében kértek segítséget. Ez indította el a gondolatot egy új bejegyzés sorozatra, amire aztán a Ti egyöntetű szavazatotok tette a koronát. Indul tehát a szoba mustra, melyben mindig egy-egy helyiség…..
Boonroom Tengeri gyerekszobák 2018.10.26 06:30:00
  A nagy kék tenger csodálatos dolgokkal van tele, a hajóktól kezdve a korallokon át egészen az állatokig. Nem csoda, hogy egy gyerekszoba dekorálásánál végtelen számú inspirációt meríthetünk innen, és a hangulathoz elég lehet néhány apróságot becsempészni. A téma…..
A gyerekek nőnek, mint a gomba, ezért sokszor hajlamosak vagyunk egy adott életszakaszban "megúszni" a ruhavásárlást néhány olcsóbb, olykor anyagában is vitatható darabbal. Pedig a kisebb, minőségileg megkérdőjelezhetetlen márkák egy-egy darabja sokszor jó befektetés lehet. Ezek ugyanis nem kopnak…..
Boonroom Csupa fehér gyerekszobák 2018.05.15 11:23:49
A letisztult színek és formák a lakás bármely pontján üdítően hatnak, de az igaz, hogy a nagyon fehér felületek néha azért unalmasnak tűnnek. Pedig ez nem törvényszerűen van így, és a lenti példákkal mi is ezt cáfoljuk. A fehér gyerekszobáknak rengeteg előnye van. Sosem mennek ki a divatból, néhány…..
Boonroom Növények a szobában 2018.05.04 08:19:47
Ha gyerekekről van szó mi mindig a lehető legtermészetesebb anyagokat keressük. A fa, a pamut, a bőr, vagy a len nyugodtan helyet kaphat a szobában és a ruhatárban, ám a növényekkel már óvatosabbnak kell lennünk. Akit kicsit is foglalkoztatott már a téma az jól tudja, hogy bizonyos virág…..
Múlt héten kaptuk egy izgalmas megkeresést Martintól, aminek még akkor eleget is tettünk. Most szívesen osztjuk most meg a végeredményét, hátha nektek is időt spórolunk vele. Martin olyan falmatricát keresett, aminek erdei témája van, de azon belül ránk bízta ezek stílusát. Mi a küldött linkeket ár,…..
A kézzel készült, környezettudatos és különleges játékok között is egy kivételes márkára bukkantunk, Cuddle+Kind néven. Az öt tagú család nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint évente 1 millió ételt kiosztani rászoruló gyerekeknek, a termékeik és a vevők segítségével. Mint írják megdöbbentette…..
A gyerekek világában még mindig eléggé él az a sztereotípia, hogy ami rózsaszín az a lányoké, ami pedig kék az a fiúké. És mi a helyzet akkor, hogyha két különböző nemű kisgyerek kapja ugyanazt a szobát? Választhatjuk ilyenkor az egyszerűbb utat, és a bézsek, zöldek felé fordulva biztonságban…..
Boonroom Lányos álmok: Spinkie 2018.03.06 11:14:53
Ha van bolt, ahol mindent megvehettek ami egy tipikusan lányos szoba dekorálásához kellhet, akkor egészen biztosan a Spinkie az. A három édesanya kezében lévő online felületen nem csak csodaszép baldachinokat, de játékokat, matracokat, polcokat és takarókat is találhattok. Itt nem csak a gyerekek,…..
Amióta elindítottuk a blogot még szívesebben adunk ötletet a gyerekszoba kialakításakor vagy átalakításakor, bár egyenlőre még csak a barátoknak, rokonoknak. A héten éppen a falfestés kérdésébe futottunk bele, úgyhogy időszerű, hogy foglalkozzunk itt ezzel is.Alapelveink jelenleg a…..
A spanyol grafikus Laura Cima egyszemélyes vállalkozását könnyű volt a szívünkbe zárni. Elég csak egy pillantást vetni az oldalára és elolvasni a bemutatkozó szöveget, ahol a természethez és az állatokhoz fűződő viszonyáról is ír. Laura 10 évig dolgozott dizájnerként, míg végül 2015-ben leghálásabb…..
Egy kisbaba érkezésével sok minden megváltozik, általános érzéssé válik a kimerültség és a boldogság furcsa egyvelege. Sokszor szeretnénk mindent tökéletesen és szervezetten csinálni magunk körül, a legszebb szobát megálmodni, a legfunkcionálisabb játékokat venni, a legegészségesebb dolgokat…..
Boonroom Ha tapéta, akkor Anewall 2018.02.13 06:30:00
Nagy művészi nyomatok, plakátok és tapéták, keretezett vászon képek, vintage grafikák a legmagasabb minőségi kivitelezésben. Ezek jellemzik az Anewall online boltját, ahonnan mi a tapéták közül csapnánk le szinte bármelyikre, gondolkodás nélkül. A vancouveri testvérpár termékeire Instagramon…..
A svájci Lea&Jojo esőkabátjai nem csak fantasztikusan néznek ki, de egy nagyon fontos koncepció is van mögöttük. A természeti erőforrásainkat sokszor kimerítő hagyományos textíliák mellett szeretnének valamiféle alternatívát kínálni. Ennek megfelelően a minőséget ötvözik az ökotudatossággal, és…..
A Hazel Village (Mogyoró Falu) lakói apró házakban élnek boldog és békés életet. Csintalan állatkák, akik fülükkel mindig az őket körülvevő erdő zajaira figyelnek, eszükkel pedig azon gondolkoznak, hogy milyen segítőkész és kedves projekttel kápráztathatnák el a szomszédokat.  Ezekhez a kis…..
Nagyon nagyon friss blog vagyunk, ezért is volt meglepő és esett jól Györgyi levele a múlt héten. Az sajnos nem derült ki, hogy melyik social média felületen talált ránk, de abban kérte a segítségünket, hogy emeletes ágyat találjon a gyerekszobába. Azt írta, az IKEA-ban és Jysk-ben kapható fémes…..
Az Utah-i székhelyű márka egy elég ellentmondásos küldetést vállalt magára, miszerint a minimalista éltere szeretnének inspirálni és ösztönözni más családokat. Azért írjuk, hogy ellentmondásos, mert ezzel nyilván a saját oldaluk is egy picit arról szól, hogy ne vegyél túl sok mindent.Nem is lehet,…..
Időszerűnek látjuk a Sebra-ról írni, mert Instagram oldalukon a hónap végéig tartó játékot hirdettek, és némi információ birtokában talán Ti is kedvet kaptok az ebben való részvételhez. A márkát még 2004-ben alapította a dán dizájner, Mia Dela, az akkor közel 1 éves Gustav anyukája. Mia a…..
Boonroom Ikea hack - konyha 2018.01.30 14:42:54
Biztosan sok szülőnek ismerős az IKEA Duktig konyhája, mi is gyakran látjuk a kisgyerekes barátainknál. Nem egy olcsó bútorról beszélünk, de megéri a befektetés, ugyanis a gyerekek jó pár évig el tudnak játszani vele, a hozzá kapható kiegészítők pedig jó ajándékötletek lehetnek a barátoknak,…..
Lassan négy éve, hogy a magas minőséget és funkcionalitást egyaránt szem előtt tartó dán OYOY márka elindította a Mini vonalát is. A skandináv stílusra épülő kollekcióban gyerekeknek, és játékos kedvű fiataloknak terveznek – elsősorban – lakberendezési kiegészítőket, úgy mint szőnyegek, díszpárnák,…..