Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lolperec

0 bejegyzést írt és 1210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
1893-ban Louis Boutan francia biológus készítette el a víz alatti fényképezés első sikeres fényképét. Harminchárom évvel később, a Mexikói-öbölben található Florida Keys-ben Dr. William Longley és a National Geographic fotósa, Charles Martin egy nagy nyugat-atlanti ajakoshalat…..
Igaz, nem minden nyelven, így a kedvenc koreai zacskós leveseim továbbra is megőrzik titkaik egy részét, de pl. már a cirill betűkkel oroszul vagy sima angol szöveggel remekül elboldogulhatunk. A frissítésnél vagy telepítés után a beállításoknál engedélyezni kell a…..
Újabb jó hír az Apple-rajongóknak: az iPlastic segítségével ezután elég lesz egy kütyü. Nem kell tovább szomorkodniuk azoknak, akik iPadjük miatt mondtak le iPhone készülékükről. Az Apple ugyanis bejelentette: augusztus közepén piacra dobják azt az eszközt, amellyel…..
lolperec 2012.08.02 12:53:07
Ha valakinek miniszterelnökösködni támad kedve (mint az "Aki király akart lenni" film halhatatlan karakterei), ahogyan ezt Bajnai Gordon önjelölése után Járai Zsigmond manővereiből is kiolvashatjuk, jól teszi, ha tanulmányozza az alábbi fényképeket.   A…..
A csúcsról csak felfelé van út - vallja Kobe Bryant a legújabb Nike-szpotban, amelybe (szokás szerint) a sportszergyártó meghívott egy rakat sztárt és híresembert. Kobe, az LA Lakers oszlopa így mondhatja el a Virgin-csoport urának, Richard Bransonnak, Landon Donovan válogatott…..
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
Nehéz elhinni, hogy az Opelnél pont Astrából készítettek alig 3 éve olyan speciális modellt, amihez ma már nem kapni szélvédőt. Lászlónak pedig ezt mondták 4 hónap keresgélés után, illetvehogy ki kéne fizetni 100 ezer forint szállítási költséget még a 235 ezres…..
lolperec 2012.01.13 01:20:04
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Az alábbi videó a Brit-Kolumbiában található Whistlerben készült. Ez Kanada legnagyobb síterepe, kétszáznál több pályával, 38 sílifttel és 17 hüttével. A sícentrum egy napját sűrítették ebbe a kábé négy és fél perces videóba. A koncepció cuki, a kivitelezés pedig…..
lolperec 2012.01.06 11:56:50
@seretyesemo: smartass :D

amúgy jópofa videó, bármikor is készült :P
Úgy tűnik, hogy a Trident Twist rágógumi munkatársai kicsit sokszor ülhettek le a TV elé megnézni Luc Besson Taxi c. filmjét, mert legújabb kampányukban az ott látott jelenetek elevenednek meg elég komoly szinten. Mexikó második legnagyobb városában, Guadalajara-ban amúgy sem…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
lolperec 2012.01.04 19:35:33
@TG69: LOL, tényleg :D
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
Officespotting Zwack 2012.01.04 07:30:00
Bérlő: Zwack Unicum Nyrt. Bérlő profilja: Szeszesital gyártás és -forgalmazás Irodaház: Gyárépület, IX. Soroksári út 26. Kiadó irodák…..
lolperec 2012.01.04 13:34:53
Az óév végére, az újév elejére az országban óriásivá nőtt az elégedetlenség. Civil szervezetek és politikai pártok tucatjai egységfrontot alkotnak. Mindennaposakká váltak a tüntetések, nincs nap új tiltakozás, aláírásgyűjtés, demonstráció, útlezárás, felhívás,…..
Október 23-án bejelentettük, még az óévben elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert VAN alternatíva. Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
Október 23-án bejelentettük, tegnap elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Jelölnéd…..
lolperec 2012.01.01 21:47:29
@Mária: jajhagyjálmár, ebben az országban mindenki csak helyezkedni tud. Ott vannak a rendvédelmi akárkik, ők is mindjárt pártot alapítanak.

A gazdasági helyzetnél engem sokkal jobban sokkol, hogy mennyire elvakult és elbutult emberek tömegei vannak ebben a kis völgyben. Eleve már múlt évben borogatni kellett volna az asztalt, amikor az egykulcsos szjával beszopta a többség, de csak addig jutottak, hogy most tapsolnak, mert Gyurcsányt elvitte a rendőrautó.
Ennek a népnek ez kell, a műsor, még ha beledöglik is.
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
lolperec 2011.12.19 07:59:44