Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávid aki néha zond

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..
Dávid aki néha zond 2012.10.08 17:28:57
@Stump András:
Kár, pedig milyen egyszerű lett volna.
brainstormingoljunk, néha jót tesz, még ha baromságot mondunk is, végeredményül megszülethet a jóság.
Másik, amivel találkoztam: vízpupa jónak néz ki, de mégsem az, nem csavart elég vizet, mert mondjuk a blokkban ahol mozognak a lapátok, túl nagy volt a hely, mert utángyártott vacakként nem tökéletesen passzolt a régi helyére, és így nem tudott eleget szállítani. A másik kipróbálandó lehet, hogy melegen sem kezd-e el kicsit körbeforogni a lapát tengelye körül (ilyet is láttam, bár csak kesztyűben javaslom kipróbálni, hogy melegenn eltekerhető egymástól a lapát és a fogaskerék :) ), illetve a tengelye nem ferde, stb?
Az imént telefonált Bende Tibi. 9:48 perckor Linz környékén jártak, az Insignia csomagtérajtaja csak harmadik nekifutásra csukódik, annyira tele van. Csikós nagyon ideges és káromkodik, Karesz és Bende folyamatosan dohányoznának, Csik viszont hajt, kapkod és dühöng. Egyedül Sipos tűri sztoikus…..
Jaguar felújítás Vásárolgatok 2009.04.10 20:27:14
Nézzük, mit is vettem mostanában.Jött egy komplett bal hátsó sárvédő. Pontosan az enyémhez való korai darab. A leírás szerint csak egy kicsi "smoke damage" érte. Nem egészen értettem, hogy egy darab vasban miképp tud kárt tenni a füst. Miután megkaptam, utána sem…..
Ez most egy hosszú bejegyzés lesz. Normálisan egy ilyen melót két-három bejegyzésben szoktam megörökíteni, de most valahogy úgy jött össze, hogy inkább dolgoztam, nem írtam.Mint ahogy a múltkor említettem, nekiláttam az első sárvédők lebontásának.Először is, meg kellett…..
Belsőség Ellopták, keressük 2008.05.27 13:30:00
Elkeseredett olvasónk kérését teljesítjük. Karotta, Kérlek szépen, segíts, ellopták az autómat. Nem volt szép, nem volt jó állapotú, de működőképes volt, és az álmom. Rover SD1 3500 V8 VandenPlas, DNH-285 Képek: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=19875 Te, mint a…..
Dávid aki néha zond 2008.05.30 00:13:47