Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzoe

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hit botránya.Valóban agyat mosnak? Tényleg Németh Sándornak kell adnom minden pénzem?  Egyáltalán merre tart a Hit Gyülekezete? Tévhitek, és igazságok a hitesekről.A szekták mindig is megosztották a népet. Vannak akik csatlakoznak, míg mások máglyára kívánják őket. A…..
Fogadkozok már érted minden egyes nap, hogy teszek a bulvárra, egy leütést se ér meg az egész. Akkor se, ha ezt zabálják legszorgalmasabban a népek. De egyszerűen nem lehet elmenni mellette. Ahogy UL fogalmazott: az a jó, hogy Szerbiában a bulvár még tényleg megtörténik. Szóval az…..
dzoe 2009.02.12 16:49:35
@oscar dirlewanger:
A gyűlölködés és a gyilkosság ugyanaz. Semmi közük az igazságszolgáltatáshoz!
Te egy fokkal nem vagy jobb attól, mint aki szúrt!
dzoe 2009.02.12 17:33:25
@Cobbler:
Én is erre játszottam, hosszú évekig. Utáltam élni. Amikor végleg eldöntöttem, hogy befejezem, és megírtam a búcsúlevelemet, hirtelen ijedten gondoltam arra, hogy mi van, ha mégis van Isten?!
Úgy gondoltam, ha van isten, de nem foglalkozik velem, vagy nincs, akkor megtehetem. De mi van, ha van Isten,és figyel rám, és szeret? Elszámolással tartozom Neki.
Tudtam, hogy akkor bárhol vagyok, hall engem, és képes válaszolni is!
Elkezdtem hát szólni Hozzá. Nagyon halkan - egy buszon, miközben a borozóba igyekeztem. Azon az estén minden megváltozott bennem. Másnap elővettem a Bibliát, amit soha nem értettem, sőt idegesített. Mintha ordítottak volna nekem a szavai: "...Én vagyok az igazi szőlőtő. Aki Énrajtam nincs, kivágattatik, és tűzre vettetik..."
(teljes:János evangélium 15.rész)
Tudtam, hogy Jézus él. Tudtam, hogy van büntetésvégrehajtó hely - ami nem életfogytiglani, hiszen a halál után éri el az embert.
Tudtam, hogy nekem semmi közöm Istenhez, nem ismerem Őt, nem tartozom hozzá.
Tudtam, teljesen világos volt,hogy akkor valaki mást szolgál az életem. És tudtam, hogy változtatni szertnék!
Három teljes napig olvastam a bibliát,gondolkodtam, majd Döntöttem: Ha bármit kér is tőlem, mindent érdemes átadni Neki, hiszen amit Ő adhat, az mindennél több. Én lemondtam mindenről akkor. Ő pedig el kezdett belépni, beavatkozni az életembe. Annyira, amennyire én közeledtem, Ő is annyit lépett felém.
19 éve történ ez. Boldog vagyok. Azóta is erős a szívemben az a remény, amit akkor helyezett bele. A szívem többé nem kődarab. Új szívet adott, amibe benne vannak az Ő törvényei. Nem külső szabályoknak kell már megfelelnem, hanem a szívem belülről a jóra vágyik, és van szabadságom arra, hogy a jót meg is tegyem.
Nem kell már a cigi, a drog, az okkult praktikák..stb.. Eszem ágában nincs meghalni többé. (Noha gyakran látom, milyen kilátástalanul nyomorúságos az élet, ha valaki Isten nélkül akarja azt leélni. Meghalni pedig rettenetes.)
Mindenkinek csak egy élete van! Nem lehet újrajátszani!
Jézusban viszont lehet tiszta lappal kezdeni, és tisztán végigélni, majd elköltözni, egy sokkal jobb helyre. :-))
Próbáld ki!