Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flórenc

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha kilenc kályhában öt és fél nap alatt tizenkét köbméter bükkfa ég el – mennyi nap alatt ég el tizenkét kályhában kilenc köbméter bükkfa" - szól a példa Karinthy Tanítom a kisfiamat  című karcolatában. Telente több százezer magyar háztartásban végeznek hasonló kalkulációt. Minden tizedik otthonban…..
A kormány kiadta az ukázt, hogy mintegy 7 ezer főtől meg kell szabadulni a közszférában. Sokan elégedetten csettintettek, hogy na végre, a mi adónkból ne lógassa a lábát senki a hivatalokban. Ugyanezek az emberek valószínűleg teljes felháborodással reagálnának, egyébként jogosan, ha nem érkezne meg…..
Idén tizenhetedik alkalommal került megrendezésre a Melegbüszkeség napja, melynek felvonulása már 2007 óta áll a "hagyományos értékeket vallók" célkeresztjében, akik verbális - vagy amennyiben lehetőségük van rá - fizikai inzultációval, jobb esetben csendes fintorgással…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
Nesze!szer Vágod? 2011.05.03 09:56:00
  Gyerekként végtelenül izagalmasnak találtam a fodrászatot, amely a csillaghegyi Hunyadi utca és Czetz János utca sarkán, kopott bájával hívogatta a kuncsaftokat. Nem volt ott se brazil hajegyenesítés, sem karotinos hajápoló SPA kezelés, csupán egy nagy üveg WU2 sampon,…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
flórenc 2008.11.05 18:59:44
comment:com Megsajnáltuk Pákót 2008.11.05 17:01:00
Ha már annyit fikáztuk a második széria elején a műsorvezetőket, akkor mondjuk már el, hogy a tegnapi adásban az összekötő szövegek felgegelése marha jól sikerült. A Fölhozzuk Lindát-poén ütött, főleg, hogy utána meg is kérdezték a mit sem sejtő igazi Zimányt, hogy jobban…..
flórenc 2008.11.05 18:22:33
olvass 2008.05.29 18:05:09
várok..