Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzsvegan

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ezek a mai fiatalok” Biztosan te is hallottad már ezt a mondatot, ami nem éppen pozitív jelentést hordoz magában. Rengetegszer tapasztalom, hogy sokaknak az hogy valaki fiatal egyet jelent azzal, hogy nem gondol a jövőjére, csak azon jár az esze, hogy melyik kocsmába menjen a hétvégén. Persze…..
Motivált állapot, amikor egy rendezvényen vagy olyan emberek között, akikkel tudsz azonosulni, akik inspirálóak és akikkel egy irányba haladsz. Ilyenkor azt érzed, hogy bármi is álljon az utadba, te akkor is legyőzöd az akadályokat, saját magadat és megvalósítod a céljaidat. Az ilyen helyzetek…..
Sokan, amikor vegánok lesznek nem tudják mi kerüljön a karácsonyi asztalra, hiszen a klasszikus karácsonyi ételek nem vegánok. Most ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani, a mai posztban egy 3 fogásos vegán menüt mutatok meg nektek, ami tökéletes karácsonyra. Ha kipróbáljátok valamelyiket,…..
Sziasztok!❤️ Sokszor felmerült bennem mostanában ez a téma, amiről ma írni fogok, mert szerintem mindenki volt már úgy, hogy nem szerette azt amit csinál, sajnos a legtöbben így élik le az életüket, egy munkával, amit utálnak, álmokkal, amiket soha nem valósítanak meg. Sokan azért dolgoznak, mert…..
Sziasztok!❤️ A mai bejegyzésben azoknak szeretnék segíteni, akik nem tudják hogyan váltsák ki a tojást külömböző ételekben. Nem feltétlenül arra szolgálnak a tojáshelyettesítők, hogy a tojás ízét reprodukáljuk, hanem arra hogy az ételeknél elérjük a megfelelő állagot. Fontos tudni, hogy nem minden…..
Fruzsvegan 2018.10.08 12:30:06
Sziasztok!❤️ Elég régen volt bejegyzés itt a blogon, de mostantól igyekszem itt is gyakrabban jelentkezni, mert rengeteg ötletem van. A mai bejegyzésben megmutatom, hogy milyen vitaminokat kezdtem el használni, mert ezt is sokszor kérdezitek tőlem. Régebben nem szedtem semmilyen vitamint, de úgy…..
Sziasztok!❤️ A mai bejegyzésben elmesélem nektek, hogy miért és hogyan lettem vegán. Nagyjából 4 éve kezdődött ez az egész, amikor felhagytam a húsfogyasztással. Ez egyáltalán nem volt tudatos a részemről, hiszen egészen addig ettem húst, szerettem és fogalmam sem volt arról, hogy ez nem jó. Először…..
Ma az egyik kedvenc reggelimnek a receptjét hoztam el nektek, ami a világ legyegyszerűbb palacsinta receptje, ráadásul gluténmentes és természetesen vegán. Mivel már nagyon sokan kérdeztétek, hogy mi a titka a tökéletes vegán palacsintának, ezért most megmutatom nektek, ráadásul egy csokikrém és egy…..
Sziasztok!❤️ Szeretnék bemutatkozni nektek, így talán kicsit személyesebb, hogy tudjátok ki van az instagramos képek, írások mögött. Fruzsi vagyok 17 éves, nagyjából 2,5 éve ismerkedtem meg a vegán életmóddal, először persze én is azt gondoltam, mint mindenki más, hogy én biztos nem leszek soha…..
Amikor valaki először találkozik a vegán életmóddal rengeteg téves információval találkozik. De vajon tényleg nincsen a növényekben fehérje és a vegánok tényleg csak salátát esznek? Ezekre a kérdésekre is megtaláljátok a választ a mai cikkünkben. 1. A vegánok fehérjehiányosakSzerintem az egyik…..
A vegán étrendre való áttéréshez az egyik lépés a tej lecserélése növényi tejre. Ebben a cikkben a tejet helyettesítő növényi alternatívákról  olvashatsz, mert segíteni szeretnék abban,hogy megtaláld a neked megfelelőt. Szerencsére rengeteg féle variáció létezik, tehát ha az egyik nem válik be ne…..
A vegánság terjesztésében nagy szerepet játszik,hogypéldaképeink,kedvenc színészeink,énekeseink vagy akár sportolóink is ezt az életmódot választják,így több emberhez eljuttatják a látásmódot. De vajon kik azok a énekes akik a vegán életmód támogatása melletted döntöttek? 1,Ariana Grande Az…..
Pécsen a Jókai utcában található ez a szuper kis dzsúszoló(így ahogy leírtam,mert vicces és így hívom),ahol mindenféle leveket,smoothiekat ihatunk gyümölcsökből,levelekből és zöldségekből. Na ha ennyi nem lenne elég,a hely valami fantasztikusan néz ki,legalábbis nekem pont az ízlésem. Persze…..
  A pálmaolaj az egyik leggyakrabban használt növényi olaj a piacon.Persze vegánként örülhetnénk,hogy nem vajat használnak az élelmiszerekben,ám ez az olaj hatalmas környezetkárosító hatással jár.  Mi is a pálmaolaj? Megeshet,hogy összekeverjük a kókuszolajjal,de szerencsére nem ugyanaz a kettő.A…..
Nehéz egy egész napot kihúzni 3 főétkezéssel, ezért hoztam 5 egészséges vegán snacket, amiket nagyon egyszerűen el tudtok készíteni. 1. Puffasztott rizs mogyoró/mandula/kesudióvajjal Én a tetejére általában banánt karikázok, de gyakran egy-két áfonya is rákerül, ami pedig még jobban fel tudja…..
Mint minden étrendnek a vegánságnak is rengeteg fajtája, irányzata van. Amikor elkezdtem ezt az egészet fogalmam sem volt, hogy melyik elnevezés pontosan mit jelent, ezért most összegyűjtöttem nektek, remélem hasznos lesz. Viszont szeretném azt is hozzátenni, hogy ezek csak irányzatok, nem kell kőbe…..