Regisztráció Blogot indítok
Adatok
További Magyar Hang

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
Olvasónk problémája elsőre nehezen volt érthető, mert egy láthatóan tejföl feliratú fotót mellékelve morgolódott azon, hogy tejföl helyett pirosat joghurttal vágta tönkre a családi ebédet, de ezt a zaklatottsága számlájára írtuk. Problémája ugyanis azonnal érthetőbbé…..
Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás…..
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
További Magyar Hang 2019.03.08 18:11:41
@encir: Igen, a vonatok oldalán ott van a szám, ha ez egyezik a jegyen lévővel, akkor felszállsz rá, ha nem egyezik, akkor nem szállsz fel rá. Ha rossz vonatra szálltál, akkor bukó, fizetni kell. A hangosbemondó nem mondja be.

@fda: Igen, utaztam már vonaton, sokszor, ezért beledumálok. :)
Egy jó parfüm állati nagy vonzerővel bír. Hát ki ne akarna úgy illatozni, mint a sztárok vagy a luxusfeleségek? Ráadásul azok a csudaszép üvegek! Ha ölni nem is akar mindenki értük, azért egy Paco Rabanne-t, Bulgarit, Hermest sokan szeretnének a polcra. Sokkal többen, mint ahányan megengedhetik…..
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
  Napalm nem egy csalódott vagy kiakadt ügyfél, hanem egy megviselt ügyfélszolgálatos, aki a hét elején írt levelet azért, hogy reagálhasson majd, ha bepanaszolják egy ügyben. Az érintett vásárló csak lóbált a Homárral, egyelőre nem csapott le vele, Napalm viszont gondolta…..
Mai T-ügyfelelünk januárban upgradelte az IPTV-előfizetését, amit a Végeláthatatlan Ügymenet kalandcsomaggal is megfejelt neki a kedves szolgáltató, miután félrekezelt valamit az adminisztrációban. Erre az ügyfél hálás, hogy több is jutott neki, mint a Nóta Tv meg a Sport1 HD?…..
Scarlett Johanssont drogcsempészetre kényszerítik, de amikor egy baleset következtében a vérébe felszívódó kábítószer félistenné teszi (igen, kihasználja agykapacitása 100%-át, megműti magát és hatásos angol nyelvleckéket tart), már csak a bosszú vezérli tetteit. Luc Besson…..
Ó, Istenem, add, hogy Ridley Scott ne 'ssza el úgy a maga Mózes-sztoriját, mint tette azt Darren Aronofsky a Noéval! És igazából azt se bánnám, ha Gladiátor-módra kapcsolna annak szögegyenes sztorijával, faék egyszerűségű karaktereivel és motivációival: a zsidók élére állt,…..
A nyolcadik utas: a Halált már akkor legendák övezték, amikor a hozzám hasonló hátulgombolósoknak nem jelentett többet egy elég sokatmondó címnél, illetve a nagy tesók és/vagy szülők falfehér arccal előadott beszámolóinál, melyek mind arról szóltak, hogy ennél félelmetesebb filmet még nem láttak…..
További Magyar Hang 2014.07.03 12:06:45
  Olvasónk írása tömör tanmese a hitelkártya-létezési költségekről. Magára vessen amiért kétszer is beadta a derekát egy karakán nem helyett, vagy már megint egy jóhiszemű ügyfelet húzott csőbe a a pénzéhes bank? A posztot elküldjük az érintett bank…..
Az interntetet a napokban elözönlötték a VII. rész forgatásán készült lesifotók (az osztásból természetesen mi sem maradtunk ki), melyre JJ Abrams a következő, minden kétséget kizáróan zseniális módon reagált: "Jó lenne, ha az emberek nem szivárogtatnának ki több képet…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
Nem akarom elkoptatni a felsőfokot, de ezt nehéz meghaladni. KTom fotózta szerdán a Varsányi Irén utcában. A megszólítástól az első mondat enigmatikus zsenialitásán át a befejezés fenyegetéséig végig éreztük azt a bizonyos lúdbőrzést, a tökéletesség érintését. Respekt…..