Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK18

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Péter körül az elmúlt hónapokban elég forró volt a levegő a csepeli ügy kapcsán, a legfrissebb botránya viszont még a legelkötelezettebb hívei körében is kétkedésre kellene, hogy okot adjon. Ám a bőszen és joggal "vakkomondorozó" ballib értelmiség és politikai körök most hallgatnak, ami…..
Orbán Viktor a felcsúti stadion 2014-es avatásán azt hazudta a kamerába, hogy a tao nem közpénz, pedig ennek az ellenkezőjéről írásban állapodott meg az Európai Bizottsággal. ..
FCUK18 2018.02.19 19:01:17
@Európai téridő: ez neked új? itt mindig szelektív a mazsolázgatás
FCUK18 2018.02.20 13:05:40
@miért: állj le a cuccal, egy szó védelem nem volt a kommentemben, te melyik alternatív valóságba szívtad át magad?
• Úgy csak egy diktátor viselkedik, ahogyan Orbán - mondta a luxemburgi külügyminiszter • A Fidesz-propaganda hamarosan a Jobbikot is Soros-ügynöknek minősíti • Magyarországi 2014 óta még rosszabbak lettek a szabad választás feltételei..
16% ment el. Pontosabban: 15,89 százalék. Gyakorlatilag csak azok szavaztak, akik a leginkább érintettek...
FCUK18 2018.02.19 18:58:29
Magyarország nem rés, hanem erős bástya, pedig az iszlám már nyugatról is fenyeget bennünket; A fő mumus az EU, Soros és legújabban az ENSZ, de nincs megállás a zavaros látomások szolgálatában! Berecz János legjobb tanítványa Kovács Zoltán, már a BBC tudósítója is szálka a szemében...
FCUK18 2018.02.19 10:30:25
@Womb Raider: Persze, horngyufa óta simán. pufajkás volt a lelkem, na de utána megnyitotta a határzárat, és az mindent annulált...már akinél. de sokan az őszödi beszédet is igazságbeszédnek hívják :)
Mértéktartó és lényeglátó megállapítás a Matolcsy-féle laptól, amelynek külön cikket szenteltek. Orbán nemhiába büszkélkedett el vele, hogy már a magyar sajtó többsége a kezükbe (az ún. "nemzeti kézbe") került. Ha eddig nem láttuk volna, most meggyőződhetünk ennek eredményéről. A nemzeti sajtó az…..
        TGM a HVG-n magyarázta el, hogy miért nem demokrata Gyurcsány. Elsősorban azért nem demokrata a Gyurcsány, mert le akarja ültetni Orbánt és klánját.         " Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni. Az, hogy ezt az egyszerű és közismert szabályt Gyurcsány Ferenc ellenfelei…..
• Drasztikus lépés a menekülteket támogató civilek ellen • A Bizottság  a jogállami normák tiszteletben tartásától kívánja függővé tenni az uniós támogatásokat • Az Elios miatt ellenfénybe került Orbán Viktor, a "tündöklő látomás"..
FCUK18 2018.02.16 13:15:35
@Duplaxiii: először is, mindenki ismeri a szabályokat, mégis minden tagállam ellen vannak kötelezettségszegési eljárások, és ellenünk sincs több arányaiban, mint mások ellen.

másodszor: a pénz, amit kapunk, az eredeti megállapodás szerint jár nekünk, amiben nem kötötték egyéb (bármilyen) feltételhez. ha az EU demokratikus, a továbbiakban sem fogják. ha fogják, akkor nem éri meg maradni egy diktatórikus EU-ban.
Egymás után számolnak be a lapok arról, hogy óvodás csoportokat vezényelnek a fideszes potentát különböző átadóira, rendezvényeire...
FCUK18 2018.02.16 11:51:42
www.youtube.com/watch?v=_WDRa3qc8Y4

és ez csak egy példa, hogy a gyerekek mindig előkerülnek.

meg egy másik:

www.youtube.com/watch?v=uSwt8UMru5c

csak nem megint kettős mérce problémátok van? :)
Szinte megszokottnak is tekinthető, hogy Magyarország legnagyobb támogatottságú pártja úgy fordul rá a választási kampányra, hogy nem mondja meg, mit tenne győzelme esetén. De azért pontosan lehet tudni, milyen idők jönnének Orbán újabb országlása alatt...
FCUK18 2018.02.15 20:21:35
@sZulamith: ez az ellenzék szégyen, és nem azért, mert mást gondolnak, mint a kormány.
FCUK18 2018.02.15 20:22:47
@neko1967: nejem csökkent az adó. 0% meg sosem volt. A jóváírásra gondolsz? Az csinálta a feketén foglalkoztatottak tömegeit, gratulálok.
FCUK18 2018.02.15 20:23:43
@Erika Nagyi: hülye vagy, de legalább sötét is. Egyébként inkább üres stadionok, mint IMF-hitel
Orbán Viktor láthatólag nem érti, nem akarja érteni, miért nem jó az, ha egy ország negatív előjellel kerül a világlapok címoldalára. Mert ahogy a közelmúltban egy német üzletember megfogalmazta: nem az a baj, ha az itteni állapotok miatt külföldi cégek elmennek. Sokkal nagyobb kárt okoz az, ha a…..
Törvényt alkot a Fidesz: bárkire rá lehet majd mutatni, akinek nem tetszik a pofája, aki ellent mer mondani - az mindjárt nemzetbiztonsági kockázattá válik, be lehet tiltani, be lehet börtönözni. ..
Nem támogatjuk, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyan is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon – érvelt Áder János a határon túliak szavazati joga ellen, még ellenzékben. A múlt e darabkája messze túlmutat önmagán...
Politika Ma Gyáva-e Orbán Viktor? 2018.02.11 12:25:34
Karácsony Gergely (MSZP-P miniszterelnök-jelölt) és Molnár Gyula (MSZP elnök) bejelentették, hogy törvény(csomag) keretében kényszerítenék vitára Orbán Viktort a választások előtti pénteken. Ez újra napirendre tűzte a kérdést: Miért nem vitázik Orbán Viktor?  Péntek éjjel jelent meg a Reflexmanen…..
A családon belüli erőszak egy igen elterjedt esetét állította hallgatósága elé pozitív, követendő példaként Rétvári Bence államtitkár. Amikor erre rákérdeztek, egészen elképesztő választ adott...
FCUK18 2018.02.10 14:50:30
@morpho: nincs benne a mondatban, hogy a családét, következésképpen a sajátját kell érteni alatta, mert egyáltalán nem természetes az, hogy egy közös buksza legyen egy családban. az a 20. században volt divat, jó reggelt!

tudom, hogy magyarázol faszságokat, de engem hagyj ki belőle, fáraszt a baromságod. kösz.
FCUK18 2018.02.10 15:16:28
@morpho: nem jelenti. legrosszabb esetben van a férfinak, a nőnek és a családnak is saját bukszája, és lehet azon vitatkozni, vajon melyikre gondolt a szerző a 3 közül. de mivel visszaszerezni van, csak a férfié jöhet szóba.

tényleg, aktuális a téma most, hogy Juhász Petya bukik :)
korábban a fideszesek nőinek vallomása elég volt, itt most szintén legyen elég a társadalom ítéletéhez :):):)
FCUK18 2018.02.11 17:41:32
@élhetetlen: én főzök, én takarítok, és mosni is én szoktam. A leves meg nem fut ki, csak ha béna vagy:)
A Kétfrakú Kutyapárt és a humoros kedvében lévő lakosság már hekkeli az újabb, közpénzből fizetett fideszes gyűlöletpropagandát. ..
Orbán alatt élesen és aggasztó módon hanyatlik a demokrácia; Soros brit földön is ürügy a jobboldal alantas céljai számára; A Porgy és Bess a budapesti Operaház hozzájárulása a Fidesz választási kampányához...