Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boycie

0 bejegyzést írt és 431 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2021 elején Doktor Gődény bejelenti, hogy mozgalma párttá alakul, és indulnak a 2022-es választáson. A Normális Magyarországért Pártot pár hónapon belül már 4%-ra mérik a közvéleménykutatók, amivel megelőznek több ellenzéki pártot, például az MSZP-t. A vírus okozta válság 2021-re éri el…..
Boycie 2021.01.05 20:06:56
@Politológus Mihály: Azért ez egy bonyolult kérdés.
Szerintem a "rendes" demokrácia az lenne, hogy bárki választható és egyenlő feltételekkel hidetheti a baromságait, majd az emberek eldöntik hogy mi tetszik nekik és mi nem (ehhez persze szólás és sajtószabadság is kellene, stb). És természetesen arányos listás választás. Persze ez a gyakorlatban nem működik túl jól, ezért (és mert a nagyobb pártoknak érdeke a konkurrencia csökkentése) mindenféle szabályokkal akadályozzák az új pártok lehetőségeit. Erre jó példa a UK (vagy az USA).
Porter 5 Forces: "barrier to entry" the competition egy fontos tényező a versenyhelyzet értékelésénél. A politikában ez a "barrier to entry" általában nagyon magas (ahogy a tőkeintenzív iparágakan is).
Nem a Gődény tehet arról, hogy az emberek nem őt választották hanem mondjuk Orbánt vagy Gyurcsányt és ezért csak 0.07%-ot ért el :)))
Remélem érted a lényeget.
Boycie 2021.01.05 20:33:38
@Politológus Mihály: Én elhiszem hogy kamupárt, csak azt mondom, hogy ha indul egy új párt, akkor az elején ugyanúgy tünhet kamupártnak mint az igazi kamupárt és nehéz jól belőni a szabályozást. A Kétfarkú az mi a fene?? Az ország érdekeit szolgálja? Egy frászt. De ügyesen elérték hogy elég sok teljesen idióta szavazzon rájuk, ezért nekik nem kell visszafizetni a pénzt. Ha bekerülnének a parlamentbe, mit tennének hozzá az ország kormányzásához? Kukorékolnának? Vagy tényleg az ingyen sörért kampányolnának?? Ennél nagyobb kamupárt nincs is.

Ha emlékszel 1990-re, ott azért voltak "sötét lovak". Volt egy Magyar Polgári Párt, be is került a listát allítók közé. Egy ismerősöm lelkes hívük volt és mondta hogy ezek nagy meglepetést fognak okozni a választáson. Hát tényleg nagy meglepetés volt, mert jóval kevesebb szavazatot kaptak mint ahány ajánlásuk volt. Ennek azért több oka is lehetett, nem hiszem hogy akkor ezzel csaltak volna.

Egyébként amit írtál, azt banki csalásokból ismerem :))) Amikor valakik lebuknak, hogy hamis igazolásokkal vagy fiktív nevekre (hajléktalanok, halottak) vettek fel hiteleket, akkor vannak ilyen "minták" az elkövetésben.
Boycie 2021.01.05 22:34:51
@Politológus Mihály: Jó :)
Most jöttem rá hogy az én vulgáris "kamupárt" definiciómba illik az MSZP vagy a Párbeszéd is, a Fodor féle pártról nem beszélve (tudom hogy visszavonult, de ettől nem lett se több tagjuk, se több szavazójuk) Sőt ezen az alapon a Bokros vagy a Béndek pártja is kamupárt :))) Program van, szavazó nincs. Egyszer valamelyik Nádor utcai (CEU környéki) kávézóban kiröhögtem a Bokrost, hogy gyakorlatilag ő a párt egyetlen tagja, az ő fő jövedelme a CEUs fizetése, ergo az ő pártja a SOROS PÁRT :)))
Az ellenzéki összefogás "A korszakváltás garanciái" című közös kiáltványának 4. pontja szerint "a közös listát állító pártok határozottan elutasítják olyan képviselőjelöltek támogatását, akik emberi méltóságot sértő kijelentéseik, Fidesszel való elvtelen összejátszásuk, korrupciós cselekményekben…..
Boycie 2021.01.05 20:21:10
@Politológus Mihály: Thanks. Az a Brendel Mátyás nevű elmebeteg, lecsúszott tudós. Nem szedi a gyógyszereit és amikor elhatalmasodik rajta a világ gyűlölete, akkor ide jön anyázni, mert normális ember nem áll szóba vele :(

Most már nincs meg amit írtam és nem írom újra de gondolom a ........ meg a cigány lehetett ami esetleg tiltott, fogalmam sincs miket tiltasz. Brendel kedvenc szava a ".mongol...", de neki mindenki az aki nem ő maga. Szánalmas.
Megdöbbentő tapasztalat volt szembesülni egy-egy világi fesztivál után – ahová papokkal, lelkészekkel azért mentünk, hogy a vallástól, az egyháztól távol esőket Isten felé tereljük –, hogy a legtöbb kereső, a leginkább érdeklődő általában kiábrándult a vallásból és sokszor az ország valamelyik…..
Boycie 2021.01.05 19:41:18
@kvadrillio: Azért az jó lenne, ha téged végre valaki kinyírna :))) Meg a Brendel Matyit
Egyik leggyakrabban használt szavunk a karantén. Írhatnám vesztegzárnak, zárlatnak, elkülönítésnek is, maradnék azonban az eredetinél, amely Velencéből származik. A quranta giorni (negyven nap) idestova hat és fél évszázada jelenti, hogy a hajózásból, kereskedésből élő városállam matrózait…..
Boycie 2020.05.11 03:10:49
@Zöldi László: Ez érdekes mert én azt hittem hogy a boltokban kötelező a maszk (talán fővárosi rendelet április 27 óta? és a vidéki nyitásnak is azt hiszem feltétele volt) és ahova én járok vásárolni belbudán (több üzletbe is) MINDENKIN látok maszkot és természetesen én is hordom. Van ahol biztosnsági őr álla a bejáratnál és be sem enged maszk nélkül.
Az utcán már más a helyzet és a közeli szép közparkban is sokan vannak maszk nélkül.
Pesti Flaszter Boldog Karácsonyt! 2020.05.08 14:01:33
   Nem kedvelem Karácsony Gergelyt. Leginkább azért nem, mert eddig nagyjából az összes létező pozícióért elindult, hátha az egyik bejön. Aztán végül a főpolgármester szerepét sikerült elnyernie, de hány bukott projekt volt ezelőtt? Ő az az ember, aki saját bevallása szerint jobban utálja az MSZP-t,…..
Boycie 2020.05.10 12:08:41
@illaim: Figyelj Szardarab :) A Spiegel indulásától kezdve szélsőségesen balliberális szenny volt (pl néhány éve bukott le egy "sztárriportere" hogy minden megható migránsos tudósítása általa kitalált fakenews volt). Az idézett blogger meg korábban orosz szempontból értékelte a világ dolgait (nézd vissza a korábbi bejegyzéseit) aztán egyszer csak váltott 180 fokkal. Most más fizeti. Ha ilyen szennyből tájékozódsz, akkor érthető hogy miért tünsz minden beírásod alapján idiótának :)))
Boycie 2020.05.10 12:18:00
@birkamenet: " A magyarnak a genetikájában van, hogy kussoljon, mert akkor jobb lesz neki, nem lesz baja "
Ezek szerint te nem vagy magyar. Mindjárt gondoltuk :)))
Annyira szánalmas, hogy a "demokratikus ellenzék" csupa fogalmatlan idiótából, debilből, hisztérikus kurvából és harmadrangú bűnözőből áll. Orbán a középszar kormányzással és a rengeteg lopással együtt azért képes ekkora politikai teljesítményre, mert a hozzátok hasonló legalja söpredéknél bármi jobb. Ez elég szomorú az ország szemppontjából, de ez van sajnos :(((
Boycie 2020.05.10 12:23:42
@Emmett Brown: " @ulpius66: buzi, tehát nő. Na ez hogy jön ki? "
Kérdezz meg erről egy gender professzort, ez a szakmája. Majd elmagyarázza neked hogy ilyen az ideális liberális vezető. Most úgyis ráérnek mert ki lettek baszva a jó kis állásaikból ahol állami finanszírozásban csinálták a sok "fake research"-öt.
Mit is értek szélsőballib alatt? Nem a ballib pártok törzsszavazóit, s természetesen azokat a független szavazókat sem, akik a kisebb rossz elve alapján a ballibekre szavaznak. Szélsőballib az a radikális ballib, aki a ballib pártokat is szidja, mivel azokat nem tarja az "Orbán-diktatúra" határozott…..
Boycie 2020.05.09 17:37:18
@Világít a torony: te hazudozol mert egy aljadék soros-ügynök vagy, a társadalom hulladéka.
bircahang Igazságtétel 2020.05.09 06:06:00
Egy 29 évvel ezelőtti vita, ami akkor hatalmas port kavart. Érdemes visszanézni ma is, szinte egy elfeledett kor alapvető dokumentuma. Azok közé tartozom, akik emlékeznek a vitára személyesen is. Nem akarom a múltat megmásítani, szóval elismerem, akkor sokkal közelebb álltam az…..
A 24.hu-n tegnap figyelemre méltó interjú jelent meg a Thália Színház igazgatójával. Kálomista Gábor személyisége „kijött” a Lampé Ágnes készítette interjúból: a hátrányos helyzetből érkezett sportvezető és filmproducer idegen testnek érzi magát a főváros színházi életében, amelyet szerinte a…..
Most, hogy már elég időnk volt megtekinteni kedvenc kormányunk "válságkezelését", nyugodtan elkezdhetünk levonni konzekvenciákat, mert bőven elég alapot szolgáltattak nekünk, csak sajnos nem éppen a jobbik fajtából. Éppen ezért ebben a bejegyzésben kicsit szeretnék azzal foglalkozni, hogy mi…..
     Szóval az elég vicces, hogy a KDNP nagyjából 0 társadalmi támogatással rendelkezik, mégis 2/3-al kormányoz már 10 éve. Annyira marginálisak, hogy sokan azt se tudják hirtelen, hogy KDNP vagy KDMP. Na tényleg amúgy melyik? Na most legyen okos az olvasó. Jó, elárulom… KDNP, de amúgy ez nem is…..
Boycie 2020.05.08 00:13:48
@Papp D. Olivér: Ha jobban figyelnéd a KDNP munkásságát akkor láthatnád hogy a fidesz ügyesen rájuk osztja a neccesebb témákat. Aztán ha nem jön be a dolog, akkor nem a fidesz volt hanem egy másik párt.
Ezen kívül a kétharmadhoz is kell. Ha külön indulnának akkor a vidéki templombajárók egy része óhatatlanul is rájuk szvazna egyszerúen a nevük miatt vagy mert a helyi pap azt mondja. Kb ennyi.

Az MSZP-nek mire kellett a Párbeszéd? Az egy szem Karigerin kívül néhány debil és manifest elmebeteg van benne. A következő választás lesz vicces, mert együtt sem érik majd el a 10%-ot, ki kell valami okosat találniuk.
Mi, magyarok azt hisszük, hogy csak nekünk vannak évszázadok óta húzódó nemzeti problémáink. Pedig dehogy, minden nép küzd a sajátosan rá jellemző össznépi traumával. A németek is, és most nem a holokauszt miatti vezeklésekre gondolok, az csak következmény. Ha megnézzük a…..
Boycie 2020.05.05 21:20:39
@delphinus: Ma már jól látszik hogy a későbbi objektív történetírás Merkelt mint nagy elkúrót fogja ábrázolni.
Az Úr 2020. évének március 2. napján - midőn Magyarország elmúlt száz évének legnagyszerűbb miniszterelnöke harminc valahány éves politikában eltöltött tapasztalataira támaszkodva még a migránsválság nevű döglött lovon lovagolt - szánalmasan kisszerű blogunkban a következő próféciával álltunk…..
Boycie 2020.05.04 13:10:25
Olyan jó hogy te mindenhez értesz. Gondolom a tőzsde és pénzpiacok mozgását is előre látod és már gazdagabb vagy mint Lölö csak nagyon szerény...

Én családostul átestem a korona fertőzésen még márciusban (külföldről hoztam, családi karantén otthon, le lettünk tesztelve). 54 éves vagyok, kövér, magas vérnyomás, egészségtelen életmód. Egy rendes influenzával 2-3 hetet szoktam nyüglődni. A koronavírus 5 nap 38 fokos lázat okozott aztán a béna kis immunrendszerem legyilkolta mint a szart (gyógyszer ugye nincs, csak lázcsillapító). A fiam 3 napig volt lázas. A feleségem és a lányom akik elég egészséges életmódot folytatnak, nem is lettek lázasak csak "elvesztették az ízlelésüket" néhány hétre. Ennyi. Ezért tényleg érdemes bedönteni a gazdaságot ugye?

Statisztikus német barátom írta, hogy náluk a hivatalosan koronavírustól meghaltak átlagéletkora 80 év (NYOLCVAN ÉV BAZMEG) és 98%-uk szenvedett krónikus betegségekben (pl tüdőrák). Az azt jelenti hogy már amúgy sem vesznek tartós tejet.

Az olaszoknál olyan idiótán számolják a halottakat, hogy az igazából koronától meghaltak száma kb egy nyolcada a hivatalosan közölt számoknak (a másik statisztika is megvan csak a szabályokat nem betartó olasz lakosságot gondolják így sokkolni)

Inkább azon akadnál ki hogy a koronavírus miatt leállt az egyéb egészségügy, elhalasztották még a rákosok kezelését is (nem csak Magyarországon, ez volt a nemzetközi "best practice"). Emiatt hányan fognak meghalni idő előtt??

Kicsit gondold át ezt az egészet... Pl az öregek maradjanak otthon aztán nem fognak megdögleni. Vagy ilyesmi. Különben nem lesz miből fizetni a szaros nyugdíjukat és úgyis éhenhalnak.
Boycie 2020.05.05 21:04:40
@Lorrh: Transz szibéria express, hajó a nagy konténerekkel :)))
A repülést nem leállították, hanem a határok lezárása és a 2 hetes karanténszabályok miatt nincs értelme repülőket üzemben tartani. Majd ha megint lehet mozogni szabadon, még akkor is veszteséges lesz sok járat a kevés utas miatt. Én nagyon sokat repülök és most is mennék ha lenne hova és mivel, főleg hogy kb 3 országban lakom. Most itt ragadtam Magyarországon de nem is itt kellene lennem. De nincs járat amivel több országot átrepülve "hazamehetnék". Mindenkinek megvan a maga baja :)
Boycie 2020.05.05 21:10:11
@Lorrh: Szerintem az elején nem volt tiszta hogy ez a vírus hogyan működik. Néhány helyen elkezdtek hullani az emberek mint a legyek (olasz, spanyol, belga) aztán jöttek a pánikreakciók. Mai fejjel nyilván érdemesebb lett volna az idősotthonokra, nyugdíjasházakra fókuszálni (teljes karantén nekik, kajával ellátásuk, ott tesztelni mindenkit, stb) A legtöbb európai országban az ilyen helyeken pusztít a vírus. Nálunk nagyon kevés dokumentált eset és halott volt, ezért a néhány nyugdíjasotthon nagyon eltorzítja a statisztikát. Ha többet teszteltek volna mint pl a németek, akkor lenne rengeteg fertőzött akin csak úgy átmegy a vírus mint a mi családunkban és sokkal jobb lenne a halálozási arány. Nem érdemes hasonlítgatni a nemzetközi adatokat mert mindenhol más módszerek vannak.
Nem szeretnék sem lelombozni, sem a tovább olvasástól eltántorítani senkit (sőt), de az azért elég nyilvánvaló, hogy mióta szabad a munkaerőáramlás az Európai Unión belül, azóta a fenti kérdésre pontos választ senki sem tud adni. Viszont nem is biztos, hogy kell, merthogy a tendenciák talán még…..
Boycie 2020.04.19 09:37:49
@Montroyal: Nekem a UK-ben, Hollandiában, Romániában és Lengyelországban is van adó és TB számom és most éppen Magyarországról írok (itt ért a koronavírus karantén) ahol én is fizetem a TB adót mert az én tapasztalatom az hogy még mindíg megéri ide járni egészségügyi ellátásért (pre-koronavírus tapasztalat). Akkor én négy emigráns vagyok bizonyos statisztikák szerint (Budapesten születtem) meg itt is élek (TB fizetés és lakcím)?? Ez már egy egész tömeg, öten vagyok :)))

A lengyel migrációs adatokkal valami nagyon nem stimmel. A hivatalos lengyel közlések szerint 2019-ben 1.5 millió legális és kb 0.5 millió illegális ukrán bevándorló él ott. Nagyon könnyen tanulják meg a nyelvet csak egy egész kis akcentussal beszélik. Ebből és a keresztneveikből látszik hogy pl Varsóban kb az összes üzletben ilyenek szolgálnak ki, az éttermekben ilyenek dolgoznak, az ismerőseimnél ilyenek takarítanak stb. Ezekkel eléggé tele is van az ország, nem nagyon lehet észrevenni hogy sokan elmentek. Ja és az utóbbi 3 évben megjelent rengeteg "indiai" (lehet hogy sokan bangladeshból vannak) és vietnami. Az igazi horror a "kinai" étterem, bemész, látod hogy vietnami a staff, jössz is kifele :))) Viszont szuper indiai éttermek vannak mindenfelé. És ott is vannak nyugati migránsok. Nagyon megdöbbentem amikor SSC-ben találkoztam (alacsony) lengyel fizetésért dolgozó holland, dán, francia, olasz emberekkel. Általában azt mondták a kérdésemre hogy a hazájukban soha nem találnának állást maguknak, itt meg a lengyel árak mellett valahogy megélnek a lengyel fizetésből. Csak néztem ki a fejemből,,,

Matyika Ápolójának tényszerűen igaza van, a nemzetközi statisztikák szerint van több bevándorló mint kivándorló amit én sem értek. Gondolom ebben benne van sok erdélyi magyar (meg esetleg ukrán) és meglepő módon nyugatiak is vannak szép számmal. Vannak egész falvak a Dunántúlon ahol holland és német nyugdíjasok laknak, de itt ragadt expatból is van bőven. Ismerek olyanokat akikkel 1990-1995 körül dolgoztam együtt Magyarországon és még mindíg itt élnek, egy részük már nyugdíjas (és ezek nagy fizetésű üzletemberek voltak, egy részük persze magyar gyökerekkel).
Boycie 2020.04.20 13:13:39
@Buchhalter: SSC-ben láttam bérpapírt. Igen, a helyi szar fizetésért dolgoztak. Ez van. Egyébként az SSC logikája is az hogy a high cost country-ból elviszik a munkahelyet a low cost country-ba. Nagyon okos lenne utána vinni a "munkást" is és nyugati fizetést adni neki. Process executive-ként (i.e. biorobot) dolgoztak nyelvpótlékkal együtt kb 3500 Zł-ért és elég jól megvoltak az érdekes nemzetközi környezetben. A főnökök viszont mind lengyelek voltak (kivéve engem meg egy romániai magyart :))) ). Lehet hogy ez nem illik a világképedbe, sajnálom. A "nyugati" emberek a következő 20-30 évben nagyokat fognak döbbenni ahogy elfogy az a competitive advantage ami miatt korábban jobban éltek mint mondjuk egy kelet ázsiai. Ezt nem tudom hogyan fogják a politikusok managelni...

A nemzetközi migrációs statisztikák szerint Magyarország befogadó ország. Én sem értem hogy hogyan, de azokat a számokat nem az Orbán bérencei csalják össze hanem nemzetközi szervezetek a nemzetközi adatokból ahogy "Matyika Ápolója" is írta. Ettől még persze lehetnek rosszak az adatok.
Arra nem válaszolt a szerző hogy a lengyel adatokban miért nem látszik a hivatalosan elismert 2 millió ukrán bevándorló akik nagyrészt az orosz intervenció óta érkeztek Lengyelországba.
A lengyelek többek között azért sem szeretnének 3. világbeli bevándorlókat, mert nem hiányzik a munkáskéz, van bőven (a segélyek nem úgy mennek mint Nyugaton, ha kell kaja, dolgozni kell).
Megint utcára vonulnak a devizahitelesek, hiszen ők nem megmentve lettek, hanem átbaszva. Mondhatnám, most kezdtem el baromira unni ezt az ótvar rinyát, azt, ahogy ez a törpe kisebbség mártírt csinál magából, holott nagyrészt ők voltak a barmok, csak másban keresik a hibát. De a…..
Boycie 2020.03.16 08:38:21
Nagyon jó poszt még 2015-ből. Csak néhány kiegészítés_

- mikor csúcsrajáratták az euro és chf alapú hitleket (lehetett volna euro alapút is felvenni, ott is alacsony volt a kamat, a CHF hitel már a kapzsiság extra) akkor az volt a politika deklarált szándéka hogy 5 (ÖT) éven belül csatlakozunk az euro zónához. Ilyen jövőkép mellett az euro hitelezés teljesen értelmes dolog volt és a CHF is valamivel értelmesebb mint utólag tűnik. A bankok le is fedezték a deviza kitettségüket 5 (ÖT) évre. Csak aztán jött a nagy elkúrás, a 2008-as válság és a csatlakozás a távoli jövőbe tolódott. Ez kinek a hibája??

- MINDEN olcsó kamatú hitel mögött 100% devizafinanszírozás volt, különben a kamat nem lehettet volna olcsó. Egyszerű mint a faék. Dehát az agyhalott söpredék ezt nyilván nem képes felfogni, ahogy semmit sem. És inkább hisz olyan baromságokban hogy nem is volt devizaforrás. És akkor mitől volt olcsó az a pénz debilek???

- MINDEN banki terméket (a szöveges dokumentációkat) előzetesen jóváhagyott a bankfelügyelet. Innentől kezdve lehet azt mondani hogy a bankok nem hibásak, csak az állam (aki jóváhagyta) és az agykárosultak kik felvették és nem tudták visszafizetni.

- Tipikusan azt lehet mondani, hogy akik "hitelkárosultnak" tartják magukat és esetleg elvesztették a házukat vagy a lízingelt kocsijukat, devizahitel nélkül ezeket a vagyontárgyakat meg sem tudták volna szerezni (pl Suzuki 10 éves CHF finanszírozással NULLA downpayment mellett: agyrém, ingyen nem kellett volna??). Így aztán elmehetnek a jó fenébe. Már így is túl jól jártak.
Mi folyik már megint ebben a kurva országban? Úgy tűnik, Orbánisztán kifejlesztette a koronavírus ellenszereként az ostoba agressziót. Meglepődnék, ha működne, inkább para, hogy feleslegesen fognak belehalni páran. Békeidőben is letaglózó, milyen ütemben butít és dönt nyomorba a kisebbségi érzésből…..
  Jellemzően a vírus által legveszélyeztetettebb korosztályt mozgatják. Nem sok idő van már a vasárnapi szertartásokig, de talán még nem késő...
bircahang Komolyan nem értik 2020.03.10 06:06:00
A múlt héten Pogátsa nem értette (bár szerintem, ő érti, csak úgy kell tennie, mintha nem), ezen a héten egy másik mércés szerző megint nem érti, s mivel az ő gondolatmélysége jóval sekélyesebb, mint Pogátsáé, nála elhiszem, ő tényleg nem érti. Szóval antiglobalista mozgalom sirató cikk a…..
Boycie 2020.03.10 22:41:13
@Grimbusz Makszimusz: Mi a bajod a nácikkal??
Magyarországon a jórészt kimaradt polgári fejlődés, illetve a vidéki zsidóság elpusztításával, a németek kitelepítésével és a bolsevizmussal a vékony polgári réteget (és mentalitást is) megsemmisítő politika miatt összetorlódott és egymásba épült a posztfeudális, személyiségi függőségen…..
Boycie 2020.03.06 23:08:14
@Brix: Nem, de a Soros féle társadalomrombolás 3 pillére a feminizmus (fehér nő ne szüljön hanem az üvegplafonnal kinlódjon), buzuláspropaganda (azok se szülnek legalább és növelik a diverzitást amikor vicces külsővel közlekednek, menj el pl Berlinbe) és a migráncsolás: minél több minél érdekesebb kultúrájú majomember importja. Ezek mind azt a célt szolgálják hogy kialakuljon egy multikulti katyvasz amiben már nem feltünő a zsidók különállása.
Az a téves helyzetértékels született meg sok befolyásos zsidó fejében, hogy az volt a pogromok és a holokauszt oka, hogy egy nagy monolit keresztény tömbbel állt szemben egy más kultúrájú kisebbség akiket mindíg ki lehetett kiáltani bűnbaknak. Ennek a megváltoztatásáról szól a "filantróp" multikultizás. De ezt neked mint Soros-ügynöknek tudnod kellene :)))
Mondok egy példát. Van egy nagyon jó barátom aki egy nemzetközileg ismert zsidó bankár és műgyűjtő. A 2015-ös migráncsjárás után 2016-ban ment egy kört északnyugat európában és azzal jött vissza hozzám vigyorogva, hogy "most már végre nem minket utálnak a legjobban hanem a muszlimokat". Tetszik érteni?? Ennek egy durvább formája egy Svájcban élő zsidó ismerősöm véleménye, szintén 2016-ból: "tulajdonképpen a holokausztot az európai fehérember követte el, ezért nincsen ellenemre az európai fehérember lecserélése más népekre". Na és ezeket a szövegeket még több helyen is meg kellett hallgatnom.
Ezeken a magvas gondolatokon elmélkedjél egy kicsit :(
Boycie 2020.03.06 23:12:56
@Brix: Van némi fogalmam a migrációs folyamatokról. Az a kérdés hogy birka módon elszenvedjük-e hogy elözönlenek minket, vagy megpróbálunk tenni ellene.
A social engineering feladata lenne ezeknek a problémáknak a menedzselése. Sajnos az az irány győzött amit fentebb írtam. Részben a német nácizmus miatt. Nagyon nagy árat kellett fizetnie azért Európának, gyakorlatilag bele is pusztul :(
Boycie 2020.03.06 23:45:55
@Brix: Persze, de ezt a folyamatot lehet lassítani és gyorsítani és elég látványos különbségek érhetők el. Amit én leírtam, az egy olyan csoport akik mindent elkövetnek azért hogy ezt a folyamatot gyorsítsák.
Korábban is sokat írtál már erről és azért tüntél "soros-ügynöknek" mert szerintem sokkal kevésbé lenne rossz a helyzet ha Európában más uralkodó politikai irányzatok lennének. nem véletlen hogy ezek a folyamtok az utóbbi néhány évtizedben gyorsultak fel. Korábban meg az volt hogy a fehér ember elment más kontinensekre, leölte a "vadakat" és kirabolta őket. Akkor is volt globalizáció meg technikai fölény és most is. Sok hülyeségnek kellett történnie ahhoz hogy most már ott tartunk hogy a "vadak" ölik le a fehéreket Európában. Azért ezen kicsit gondolkodjál, nem kell mindjárt valami propaganda marhaságot válaszolni :)
Tavaly, 2019 október 9-én a török hadsereg megtámadta Szíriát a Béke Forrása Hadművelet (valódi nevén: Operation Peace Spring) keretében. Az akció egy teljes hónapon keresztül tartott 15 ezer török és 14 ezer velük szövetséges szír katona részvételével. A beavatkozás eredményeként egy 1200…..
Boycie 2020.03.06 13:41:13
@Etniez: Szerinted kik számítanak ma vezető hatalmaknak?
Valami szaklapban olvastam hogy egy tanulmány szerint a teljes EU-nak hány ezer milliárd eurót kellene fegyverkezésre költeni hogy esélyük legyen megállítani egy orosz szárazföldi támadást. És akkor az atomról nem is beszéltünk.
Próbáld lejátszani most az 1. és 2. ópiumháborút: az angol flotta felvonul Kína partjainál és... :))) Változnak az idők és sajnos a "Nyugat" megy a levesbe. Ennek én egyáltalán nem örülök, de ez van. A jóléttől elhülyülés és elkényelmesedés logikus következménye.
Boycie 2020.03.06 14:00:55
@chrisred: Ezt kiszámoltam akkor, de amikor megindulnak az oroszok és kb 1 hét múlva Párizsnál járnak, akkor már a Merkel hiába számolgatja hogy a migrifaszszopásra költött pénzből simán kijött volna ez az összeg, már halott. Ezt érted-e??

A másik probléma éppen a demokrácia és a jóléti állam. Ez a pénz egyszerűen nem áll rendelkezésre fegyverkezésre, mert akkor éppen a balliberális helyi politikai mozgalmak akadályoznák meg hogy szociális segélyek, muszlimtenyésztés, stb helyett "honvédelemre" fordítsák. Ez egy elég csúnya csapda helyzet. Nézd meg pl hogyan alkudoznak az EU költségvetésről. "Fillérekről" van szó, de sajnos a nemzeti kormányok ezt a kis összeget sem tudják nélkülözni, otthon kell elkölteniük a saját csőcselékük zabáltatására. Ez a "nyugati jólét" eléggé csalóka, érdemes belemenni a részletekbe... meg a GDP adat is (még a PPP alapú is erősen torzít)
Vagy nézd meg az elmebeteg Corbynt: legyen teljes leszerelés, még az is sok neki ami van, atom sem kell, pedig a brit flotta kb fele nem tud kifutni a dokkból mert nincs pénz alkatrészre (néhány hónapja volt botrány ebbből amikor kiderült). Most szerencsére megbukott, de még nem dőlt el hogy az ő vonala folytatódik vagy egy "normálisabb" balliberális hazaáruló vonal :)
Boycie 2020.03.06 14:06:08
@chrisred: Én annak idején azért léptem be az SZDSZ-be, mert akkor az volt az antikommunista párt, az MDF inkább együttműködő volt, stb. Aztán belülről láttam hogy mekkora egy mocsok az egész, hogy milyen hányadék alakok vannk és ki is léptem. Ez volt kb 30 éve. A mai nyugaton megvalósult "balliberális" kurzus követéséhez, azon állítások elfogadásához kell szerintem fogalmatlan idiótának és funkcionális analfabétának lenni.

Az Orbán és köreiben levő volt Soros ösztöndíjasokról is minden ellenzéki elfelejti (mert el akarja felejteni vagy mert debil), hogy az egy teljesen legitim történet hogy bekerültek a branchba, látták mekkora aljas kártékony szar az egész és ellene fordultak. Ennyi.
A "gender ideológia" kifejezés az ideológiát veszi célba, de nem tagadja, hogy létezik a gender tudomány tudományként (alapjában a születéskori biológiai, a társadalmi és a pszichológiai nemek összeütközésének szerteágazó problémakörével). Aki többek között a gender tudomány "keresztényellenessége",…..
Boycie 2020.03.03 11:05:37
@neoteny: Pedig igény volt rá...
Boycie 2020.03.03 11:49:03
@neoteny: Azért az igény részlegesen kielégítésre került. Képzeld el hogy nézne ki az ország, ha még 400 ezer jogvédő, filozófus, szociológus, gendertudós, balliberális médiamunkás, migránsimportőr, spekuláns és uzsorás szaladgálna mindenfele.
Boycie 2020.03.03 12:17:51
@neoteny: Azért te sem vagy normális :)))
Van egy jó barátom, "nemzetközi top manager", neki az a véleménye a holocaustról hogy ott a probléma az volt hogy nem voltak rendes 6 sigmás folyamatok implementálva (és ennek a selejtje a Soros is) és ezt komolyna gondolja. Mondom, az igény megvan... (6 sigma minőség azt jelenti hogy 1 millió eseményből 3 hibás megengedett...)
Na sikerült szerencsétlen Béndek blogját antiszemita szellemi műhellyé alakítanunk :)))
Tanárok tiltakoznak az elme- és erkölcsgyilkos NAT ellen, amelyben a magyar- és történelemtanítás a beteg nemzeti tudatot mélyíti el, és az etika és a filozófia helyét átveszi a pálinkafőzés; társadalomtudósok tiltakoznak a rasszista nemzeti konzultáció ellen stb. Mind, mintha ezek szakmai ügyek…..
Vajon a volt miniszterelnök ezekben a napokban beszélgetett-e Karácsony Gergellyel? Vajon a Demokratikus Koalíció elnöke fenyegette, ijesztgette, kényszerítette, megszorongatta, presszionálta, rábírta, revolverezte, sakkban tartotta, sarokba szorította-e a budapesti főpolgármestert? Tegnap két…..
Boycie 2020.02.29 15:29:25
@Péter 2: Te valami debil Gyurcsány vagy Soros ügynök vagy? Vedd már észre hogy az egyesített ellenzék legalább olyan gusztustalan gazemberek gyülekezete mint a fidesz, cserébe kormányozni sem képesek, legfeljebb kevesebbet lopnak mert abból sem tudnak többet megszervezni (ahogy annak idején az ÁFA beszedést vagy az EU pénzek lehívást sem tudták rendesen megszervezni).
Boycie 2020.02.29 21:47:35
@Kuviklacz: Mogadishut Olaszországból csinálnak, oda kell menni és megnézni

Te mint konzervatív kire szavazol a magyar pártválasztékból?
Boycie 2020.02.29 21:53:25
@Péter 2: Örvendek :)

Ezt a kevesbbet lopnak dolgot nem nagyon érted (és sokan mások sem). Az a társaság pont annyit lop amennyit a fidesz: annyit amennyit képesek ellopni. A probléma az hogy egy még tehetségtelenebb debil társaság, és a gyakorlatban összegszerűen ugyan kevesebbet lopnak, de ez kb arányos azzal az elképesztő tehetetlenséggel amivel az ország dolgait kellene megszervezni. Nem tudom érted-e? A fidesz alatt még a több lopás mellett is sokkal jobban mennek a dolgok, ezért aztán van bőven miből lopni és még marad is.
Az Európai Parlament pontokba szedte állásfoglalását a bérszakadékról, valamint kifejtette, hogy a nők hátrányos megkülönböztetése milyen gazdasági és társadalmi következményekkel járnak az EU számára. Az alábbi blogposztban az EP vonatkozó állásfoglalásának főbb megállapításait ismertetjük, illetve…..
Boycie 2020.02.27 12:57:40
@igazi hős: Te egy idióta vagy. Szintén Soros-ügynök??
Boycie 2020.02.27 13:05:58
@Medgar: A feminácizmus értelme az hogy ugyanannyi vezérigazgató legyen nő mint férfi, és menjenek a férfiak is szülni. Mindenki egyenlő. Azt mindíg elfelejtik hogy az uránbányászok és dokkmunkások fele is legyen nő. Ezt az egész feminizmus dolgot az idióta fehér férfiak baszták el, a muszlimoknál ha egy nő feministáskodni kezd, az akkora szégyen hogy saját apja vagy bátyja öli meg. Így aztán ott sikerül valamennyire rendet tartani. A nők szülnek mint állat, Európa is 2 generáción belül muszlim lesz aztán a sok idióta feminista meg buzeráns csodálkozik majd amikor a főtéren halálra korbácsolják. A modern bal-liberalizmus egy öngyilkos ideológia, csak eltart egy darabig (kell 2-3 generáció) amíg felszámolja önmagát.
Amíg a femnácik nem küzdenek azért hogy a sportokban a férfiak és nők együtt versenyezzenek, addíg az egész egy rohadt nagy bullshit. Pl sakkban miért kell külön verseny a nőknek, he?? Mert ostobábbak, vagy mi??