Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Šťastný

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szponzori együttműködést alakított ki a Mol csoport a jégkorongszövetségekkel – áll az olajcég és a jégkorongliga közleményében. Az együttműködés eredményeként a legjobb magyar és a legjobb romániai csapatok ősztől egy bajnokságban, a Mol Ligában mérhetik össze…..
Peter Šťastný 2008.08.30 20:29:44
Citromdíjas mérkőzés volt, nincs mit szépíteni, mondta a jégkorongblognak az U18-as válogatott lengyelek elleni kudarcáról Ancsin László. A szövetségi kapitányt arra kértük, értékelje a Négy Nemzet Tornáján látottakat. Emlékeztetőül: Magyarország második lett, a cseheket…..
A szlovákok után a csehek serdülő válogatottját is szoros küzdelemben, a végjátékban fektette két vállra ifjúsági szelekciónk. Magyar-lengyel döntő következik.Hatvan perc alatt kiderült, hogy a csehek gyorsabbak, sokkal jobban korcsolyáznak, technikailag képzettebbek,…..
Nem megy a szlovák másodosztályúak ellen a felkészülési mérkőzéseken csapatainknak. A találkozók a fejlődést szolgálják, az együttesek kialakításában segítenek. A Bp. Stars csapata 7-4-es vereséget szenvedett szlovák másodosztályú vendéglátójától. Örvendetes a…..
Peter Šťastný 2008.08.22 21:00:48
Egyszer márt megírtam hogy mi véleményem a magyar hokirol,és egy bizonyos idore letiltottak,ami számomra megalázo!Kritika az egész világ,tehet kritizálni kell mindent ami rossz,ahoz,hogy jobb legyen!!! De itt sokan nem értették meg mikor megírtam hogy a magyar hokinak még nagyon sok kell!!!Irok egy példát,az oroszokna 11 évet kellet várni arra hogy megint világbajnokok legyenek!!! Pedig profik!!!Ha megirom hogy magyarország ki fog esni,akkor itt mindenki meg akar kovezni meg a nagy micsodába kuldenek! Pedig ez nem provokácio,hanem vélemény,kritika!Valamejik nap olvastam egy cikket a Nemzeti Sportban egy magyar jégkorong bíro beszélt a magyar hokirol csupa kritika volt nem jo jovo!!! Ami a szlovák hokit illeti nincs rossz uton,mert komoly kritikák voltak az utolso vb-ota.Es hogy hozzá tegyem Csehország nem invesztált a kozos multunkban a hokiba semmit,mert Szlovák volt az elso NHL stár Chicago-ban Stan Mikita!!! Még Bret Hull is tolle tanult.Vagy a Stastný teštvérek! Cseh játékos igazi stár csak egy van Jaromír Jágr. Tobb nincs!A szlovákoknak tobb komoly játékosuk van! Ott van Marian Hossa-Detroit egy évre 9000000 dollár!!! Vagy Marian Gáborík az NHL ugynokok itt voltak Trenčín-ben hogy a szerzodésérol beszéljenek komoly milliokrol! Mert nem akárki ad egy mecsen 5-golt,és az ijen játékosnak ára van.Kerem ne akarjátok azt mondani hogy a Csehek tanitották a Szlovákokat hokizni!Most a Cseh hoki is botladozik,nem csak a szlovák. Ezt maga a cseh Vladimír Ružička mondta,csak ido kerdése mikor lessz megint Cseh-Szlovák donto a vb-n!Nové Zámky,meg csak a szlovák 1-es liga bovítésének koszonheti hogy a 2-es ligábol kint van!!!
Az IIHF augusztus 20-án közzétette a Bajnokok Ligája-sorozat hivatalos emblémáját. Nem szép, de modern, és egyértelműen azonosítja a sorozatot. Ez a legfontosabb szempont. Rene Fasel IIHF-elnök és a részt vevő klubok is elégedettek az új grafikával. Utóbbiak szerdán, Zürichben…..
Peter Šťastný 2008.08.22 19:55:23
Peter Šťastný 2008.08.22 19:55:27
Bemutatkoztak a Bp. Stars magyar válogatott játékosai az Ardo Nitra szlovák élvonalbeli csapatában. Ígéretes teljesítménnyel, úgyhogy a nyitrai szakvezetés kapva kapna rajtuk. Meglehetősen bonyolult történet következik. A pénteki érsekújvári debütálás után egy…..
Peter Šťastný 2008.08.11 19:27:34
ddd
A 39 éves szlovák jobbszélső bejelentette visszavonulását. Bondra a mai Ukrajna területén található Luckban született, játékos-pályafutása Kassán vett visszafordíthatatlanul sikeres irányt. Irigylésre méltó pályafutása során a szlovák válogatottal 2002-ben…..
Továbbra is arra biztatjuk olvasóinkat, vegyenek részt kiváló mezpályázatunkon, díj nincs, csak a dicsőség és a bloglátogatók kiemelt érdeklődése. Az is lehet, hogy a végén megszavaztatjuk, melyik a legszebb. Néhány eddigi munkát összegyűjtöttünk alant. Fejjelafalnak…..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő harmadik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..