Regisztráció Blogot indítok
Adatok
70 napjuk van a libsiknek a Dunába lövetésig

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetetlenre vállalkozunk: összeszedjük mindazokat a szervezeteket, államokat, akik hadat üzentek, vagy legalábbis "megtámadták" Magyarországot. Mármint a kormányzati agyrém szerint...
70 napjuk van a libsiknek a Dunába lövetésig 2018.01.29 10:22:18
@1ghost: "hanem magukat nemzetinek hívó tolvaj bűnözök szervezete, egy közönséges bűnszervezett Orbán keresztapáskodásával. "

Meg ha igy is lenne, ki nem szarja le ? A lenyeg a nemzeti erdekek EROS vedelme, es az elkepeszto sebesegu gazdasagi erosodes.
A hivatalos ugymenet szerint a 2010-es ALLAMCSOD utan, meg mindig ott kene tartanunk, mint Gorogorszagnak, akit jol megsegitett az unio. Vagyis 40 %-os munkanekuliseg, euro 1000 milliardokban mertheto eladosodas, kaosz, polgarhaborus allpotoknak kene lenni, megszakitas nelkul mar 8 eve. Ehhez kepest sosem latott merteku fejlodes, stabilitas, gazdasagi es tarsadalmi biztonsag van.
Es ha ehhez mafia kormanynak kell lennie, akkor az lesz meg 20 evig.
A világ legjobb országában élünk. Személyesen Szűz Mária védelmezi országunkat a nehézségektől. És hála Isten kegyelme csodálatos megnyilvánulásának, Magyarország élén ma keresztény, hitvalló kormány áll. Ez a krisztusi értékeknek elkötelezett kormány fontos feladatának érzi, hogy a keresztények az…..