Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erektnek

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Átalakult az RTL Most 2018.02.01 15:17:53
Az RTL egyik nagy restanciája volt az online felületük, vagy legalább annak egy részének, hogy is mondjuk szépen, a kőkorszakból való kiemelése. Az rtl.hu/rtlklub az maradt olyan, amilyen volt, csúnya, szélen üres mezőkkel operáló, szellősen összerakott, nem különösebben felhasználóbarát valami, ami…..
Erektnek 2018.02.03 17:02:19
@moli: minek töltenéd le? Mondjuk nem kapod meg a beépített kötelező reklámot, vagy mert telefonon illetve tableten, sőt okos TV-n néznéd és nincs alkalmazás. Az olyan felhasználók, akik idősebbek továbbra sem fognak weboldalról streamelni, inkább youtube csatornán nézik vissza, amit előszeretettel irtanak a kereskedelmi csatornák. A fiatalabb felhasználók meg nem egy weboldalról streamelnek, márha egyáltalán érdekli őket egy Szulejmán vagy BK, vagy Éjjelnappal... Továbbra is az a bajom, hogy úgy beszélünk erről, mintha világmegváltó újítás lenne. De nem az...sőt, 2010-ben már így kellett volna kinéznie. Ráadásul az exkluzív tartalom gondolom a Fókusz kimaradt gigaszuperérdekes anyagai lesznek. Na ez a bajom!
Erektnek 2018.02.03 15:41:49
@moli: Tehát tv-d sincs. Azaz nem nézel TV műsorokat sem maximum sorozatokat?
Gondolom a torrent oldalakoról töltöd le őket és nem egy weboldalról....
Erektnek 2018.02.03 15:42:47
@sixx: még nem mondta senki. De nem az én ügyességem volt a kérdés...azaz kérdésem
Sorozatnak ugyan sorozat, de csak 100 perc összesen, azaz egy közepes hosszúságú mozifilmnek felel meg a Stargate-framchise 20. évfordulójára forgatott előzménysorozat, ami a Csillagkapu mozifilm kezdetén látott ásatás után történteket köti össze a film többi részével, tökéletesen figyelmen kívül…..
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
Erektnek 2018.01.27 13:47:38
@EricaRose: A fikázással semmi baj! Fikázni 7 áltolánossal is lehet 30 évesen. A baj az, hogy egy értékes filmet kever bele a posztoló egy bulvár fosba, Návaival! Nézz már meg egy Fókuszt vagy Ripostot. Naponta akkora baromságot hallani, hogy leszakad a fejed.
Erektnek 2018.01.27 19:13:33
@Fábió Kapáló: Te, mint Hollywood (tudod, nagy betűvel) ikonikus és megkerülhetetlen alakja, gondolom tisztában vagy Andy papa helyzetével. Kiket ismer, mennyire befolyásos bizonyos körökben stb.. beleböfögni a világhálóba barátom, na azt bárki tud.
Erektnek 2018.02.01 21:23:03
@Fábió Kapáló: "megbántottam, érzékeny lélek, helyből ugorva és indokolatlanul agresszíven támadtam? Egyem azt a kis érzékeny lelkedet, te kis showbiz tudor. Vigyázz az agresszív falevelekre a szélben, nehogy rádtámadjanak.
Gondolom amikor írsz azt értelmezni már nem tudod. Segítek. Amikor valakiről (felőlem lehet az a pápa, Andy papa, Fletó, Orbán..leszarom ki) azt írod: NÍMAND, vagy "nem egészen a dagadt hörcsög körül forog a világ arrafelé" akkor azt feltételezem, te egy mogul lehetsz ott a tengerentúlon és rajta tartod Hollywood ütőerén az ujjacskád. Valahol azonban úgy sejtem, egy fotelben ülve okoskodsz miután megnézted a NickJr esti ismétléseit közvetlenül egy Mancsőrjárat után és pizsamában okoskodsz. De lehet tök hülye vagyok és te magad vagy ANDY
Drága családom - Az Emilio Família címmel indult új reality show a Slágert Tv-n, január 29-én hétfőn este. A nézők estéről estére követhetik majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzéseket és fellépéseket, sőt az előzetes szerint a veszekedéseket is. A reality állandó…..
A Lakástalkshow idei évada eddig nagyon jól alakul, Lovász László valahogy pont olyan arcokat szedett össze hozzá, akik engem is érdekelnek. Ma este a Viasat3 műsorán Mucsi Zoltán lesz terítéken, aki már 60 éves basszus, öregszem. Ő is őszintén beszél majd sok mindenről,…..
2017 egyik legnagyobb felfedezettje Dorina, egy 13 éves kalocsai lány, akinek Buli Buli című száma brutális sikert aratott az interneten, jelenleg 8,6 millió lejátszásnál tart. Ráugrott a média is (az Index videóját vele itt lehet megnézni), mindenki akart egy darabot az új szenzációból, akinek nem…..