Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tersi

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új büntetőjogi kategóriát javaslok bevezetni, egy új bűncselekményt: visszaélés minőségi élelemmel. Aki minőségi élelmet termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, vagy az ország területén átvisz, bűntettet követ el, és öt évig terjedő…..
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
Nagy a csend BKV-ügyben ... Tarlós István és a BKK dolgoznak a különböző javaslatokon, hogyan lehetne megmenteni a budapesti tömegközlekedést, de a dilemma a következő: olyan nagy szarban van a budapesti tömegközlekedés, hogy a megmentéséhez pénz kellene, mégpedig nagyon sok…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Subba Kérés az olvasókhoz 2010.08.04 12:00:00
Könyörgünk, valaki csinálja meg autotune-ban a Mi folyik Gyöngyösön-t, hatalmas lenne! Cserébe befuttatjuk a készítőt.   ..
Tersi 2010.08.09 09:41:17
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Tersi 2010.08.02 12:55:47
@Maz: Egyetértek. Első gyerekemnél amikor még terhes volt vele a feleségem a magzati szívultrahang vizsgálatnál amikor meghallottam a pici szívhangját - na ott fordult egyet a világ velem.
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Vasárnap délután találták meg a 22 éves francia modell, Tom Nicon holttestét a milánói apartmanja előtt. A híres férfi topmodell vasárnap reggel még elment a Versace ruhapróbájára, de délután már nem jelent meg az ügynökségen. Tom többek között a Burberry, a Louis…..
Olvasónk számára teljességgel érthetetlen, ami vele történik."2007 augusztusában vásároltunk párommal Monoron egy házat, melyet az ERSTE banktól kapott Fundamenta lakáskasszával kombinált hitelből finanszíroztunk. Ennek részleteit fizettük is, csak időközben a helyzet…..
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
Édesanyám szerint nagyon rumlis csecsemő voltam: kevés alvás, sok hányás, folyamatos sírás. (Egyetemista koromra aztán a bőgést sikerült elhagynom...) Ebből kiindulva van egy olyan elméletem, hogy a saját gyerekkori rívásommal sikerült túladagolnom önmagam,…..
Tersi 2010.02.26 11:17:04
@Hümüzhümümüz: igen igen, ezek mint jogos kritikák - este 9 után már én sem szeretek kisgyerekeket (3 év alattiakat) éttermekbe, pubokban látni.
Tersi 2010.02.26 12:02:52
@rath.dinen: Jaham, mi is járunk étterembe velük. Kifejezetten buddhista gyakorlatnak minősítem azt a részét, amikor már végtelenül éhesen ülök, kijön a kaja és ekkor...felvágom a gyerek adagját és elkezdem etetni, közben meg szinte kiesik a szemem :)
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..
Tersi 2010.02.26 11:52:50
@Secnir: hát ez b+ nagy beírás :))
A Homár is találkozott már a jelenséggel, amikor egy A4-es lapon kell ismételgetni az aláírást a bankban, amíg nem hasonlít eléggé a 10 éve szkennelt verzióra. Laci a Citibanknál került 22-es csapdába, minthogy régi hitelkártyafotója miatt azt nem biztos, hogy mindenhol…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Balázs blogjában írta meg kalandját a hévízi Kocsi Csárdával, ahol a tulajdonos letiltotta, hogy ivóvizet szolgáljanak fel a vendégeknek, azért csak hosszas alkudozás után kapott egy pohárral a kért kancsó helyett. Volt már ilyenünk, egyszer beszólással, egyszer hülye…..
Tersi 2010.02.04 13:36:03
Egyetértek a postolóval. Egy étteremmel szemben elvárás, hogy ne csak tárgyilagosan étel/ital tekintetében tegyék eléd az enni/innivalót hanem a "vendéglátást" mint "szolgáltatást"/hozzáállást tegyék még mellé. Ergo kancsó víz/nem kancsóvíz teljesen mindegy, lehetne másik szék, még több szalvéta, vagy nem só/bors hanem chili kérése stb... egy ilyen helyen és ezekre nincs szabály, hanem a pincér/hely hozzállásán múlik. Alapvetően nem kell mindent megvenni - ergo ilyen helyzetekben felesleges ásványvizet kérni, ha tényleg csak simán vizet akar valaki inni. Az étterem és a történet szempontjából meg érthetetlen az, hogy miért nem lehet akár több kancsó vizet, szalvétát, stb...oadaadni a vendégnek - költségben ezek tökmind1 költégek, nem ettől fog profitáblilisan működni - viszont sokkal jobban érzi magát mindenki tőle. Ilyen éttermi helyzetekben pedig érthetetlen, hogy sok poszt író mért köti a fogyasztás pénzbeni mértékéhez a kiszolálás színvonalát, hozzáállását. Nekem személy szerint pont azok az éttermek és kocsmák tetszenek, ahol nem kell viselkedni és nincs elvárás velem szemben semmilyen tekintetben (betartván természetesen a társadalmi normákat), pont az a lényege, hogy nulla energiabefektetéssel jól érezzem magam ilyen helyzetekben. A saját komfortérzetemet simán kilövi egy ilyen helyzet, ahol eleve felmerül velem szemben egy ki nem mondott fogyasztási elvárás avagy valamilyen plusz extra betartandó szabály.
A két ország kapcsolatai az utóbbi időben, úgy tűnt, jó irányba haladtak, ám az elmúlt hetek eseményei sztornózhatják a sokéves munkát. A szerbek Tadić elnök révén már bocsánatot kértek mindenért, Ivo Sanader tavaly márciusban Belgrádba látogatott. Úgy tűnt, a két…..
Sziasztok!   Mivel hamarosan itt a "Mikulás szezon", elmesélem nektek, hogy jártam tavaly decemberben. Évek óta minden télen Mikulásként tevékenykedek, természetesen nem főállásban, de jól jön ez a  kis mellékes. Egy kis műsor keretében történik az ajándékok…..