Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joder

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Minden nap tanulunk valamit. Ma éppen felébredni tanultunk.Bár eddig minden interjúban lelkesen ecseteltem, nem lesz bemutatkozó napja a gyermek-, ifjúsági és családi csatornának március 15-én.Itt véget is érhetne a mai bejegyzés, de hogy legyen valami pozitív kicsengése is, bár…..
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
petőékbrüsszelben ja 2010.02.09 00:36:00
és még annyit hogy van itt pálesz, disznótoros, úgyhogy vissza még nem tuok köpni..csopivez angolozik, de most már Ő a marcsi szakcsop sztárja ( ddtbk-t is megírom) és még néhányan nem nagyon megy kábé alsó-felső fok. mr blogger a cser feszt.. szal rám van sózva minden lóhere.…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
joder 2009.10.06 07:41:34
joder 2009.10.06 10:06:42
@Tony Almeida: kajamaradék is volt a borítékban? (a vacsi 10 %-a)
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
joder 2009.06.29 13:02:02
@Col.Maybourne: BRÜSSZEL nem flandria, és soha nem is lesz!
from: olvasó to: Zsadon Béla date: Fri, Jan 7, 2005 at 3:32 PM subject: Az Internetről is letölthette Kedves don B, Az Internet nem médium. Számítógépeket sokféleképpen lehet hálózatba kötni, hogy pofádzani tudjanak egymással. Az egyik megoldás a csomagkapcsolt ( = nincs…..
Nyihau! oldalazó gnóm a bitumenről Kínában rontja a levegőt éppen, úgyhogy tudja, miről beszél. Már korábban is megmondtam, hogy a nyelvek nagyon fontosak. Főleg az angol meg az orosz. Ja, meg persze a kínai is. Az általam istenként tisztelt Lomb Kató is nagy tudora volt, de róla…..
  Moldovai naplo 8 – surusodik az elet   Sziasztok!   Tegnap megvolt a nap alazasa: Mitrovits Miki kiment Moszkvaba, a Puskin Intezetbe nyelvtanfolyamra, es irt egy olyan emailt, hogy "jo szorakozast ott nyugaton!" :) Ezen perceking rohogtem, nagyon a helyen volt...…..
 „Hová mennek? Kihez és miért?” – klasszikus román határellenőrzések jutnak eszünkbe, amikor az ukrán határőr faggat minket a beregsurányi átkelőponton. Pedig csak a rutinmunkáját végzi az új, immáron schengeni vasfüggöny keleti oldalán. Egy kis…..