Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koksz

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brassó külföldi bírókat kér a rájátszásra 2010.12.04. 19:05 F. Kapus ..
Koksz 2010.12.04 22:47:25
@zsozsi68: Tisztában vagyok vele, csak tudod a birtokomban van egy beszélgetés , illetve egy beszólás a kinti "Magyar" nak mondott játékvezető beszólása, a Volán farm egyik játékosához. Amiben 4 szóban említi mi kik vagyunk és h hová valók vagyunk. Persze vannak kivételek csak a mérce nem u a mint itthon nálunk.
Koksz 2010.12.04 22:49:48
@durex26: Pontossan értettem minden szavát. Akinek nem inge nem veszi magára. Te magadra vetted. Lehet te vagy a polcon ?
Jégkorong Fehérvár–Graz 3-4 2010.11.05 21:42:00
A Sapa Fehérvár AV19 két harmadot megnyert a Graz ellen, mégis vesztesen hagyta el a jeget, a közbülső húsz percben négyet kaptunk. Góljainkat Ladányi, Johansson és Vas Márton szerezték, 3-4. További eredmények: Salzburg–Medvescak 5-4, Villach–Jesenice 1-5,…..
Koksz 2010.11.06 11:21:30
@Szoljanka: Lehet még így is többször voltam mint te. Részemről lezárva, fanatikusokkal nem lehet mit kezdeni lásd 1. 2. világ háború.
Koksz 2010.11.06 11:35:57
@Szoljanka: Régen nem járt 3000 ember a meccsekre arra jó volt, de most?
Jövő héten egy nagyon erős négyes tornával indítja a szezont a magyar válogatott. A Telenor Hoki Kupán péntektől Japán, Franciaország és Ausztria lesz ellenfelünk. A 28-as keret kedd délben találkozik Székesfehérváron, a Franciaországból érkező Szélig Viktor szerdán…..
"Tetszett, amit Jesenicében láttam, megszereztük a két pontot" – mondta blogunknak Kevin Primeau, a Sapa Fehérvár AV19 új vezetőedzője, aki pénteken érkezett, és rögtön el is utazott a csapattal a Jesenice elleni mérkőzésre. A kanadai tréner szombat délután…..
Második mérkőzését is elvesztette a Dab.Docler a Kontinentális Kupa maribori fordulójában. Kiss Ákos 4 perc 26 másodpercet tölthetett a csapatban, ennyi idő alatt szedett össze 24 percnyi büntetést, csapata pedig második kiállításából egygólos hátrányt. Valószínűleg…..
Koksz 2010.10.23 22:16:14
A Miskolc nyerte a Mol Liga-játéknap rangadóját Brassóban. A Jegesmedvék két kanadai légiósukat itthon hagyták, fiatal hokisokkal mentek határon túli túrájukra, mégis begyűjtötték a három pontot. Háromgólos vezetésük után felzárkózott ugyan a házigazda, de az ifjú Korpos…..
A kialakult helyzetnek én is felelőse vagyok, de magamat még nem tudom kirúgni – nyilatkozta blogunknak Ocskay Gábor. A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztályfőnöke reméli, egy játékos sem érzi úgy, hogy megbukott az edző, mert eddig bizony ők is megbuktak. "Hétfőn…..
Koksz 2010.10.19 15:42:37
@M.Messier: Egy igennel támogatom.
A Sapa Fehérvár AV19 utánpótlás-válogatott hátvédje, Hetényi Péter 6 hónapos eltiltást kapott a fegyelmi bizottságtól hétfőn. Válogatott kapusunk öccse ellen a vonalbíró megütéséért és sportszerűtlen magatartásért, azaz káromkodásért kapott végleges kiállítást…..
Koksz 2010.10.19 13:32:01
@Harcsavadász: Melyik B:I:R:O:nak vagy rokona?
11 forduló után utolsó a magyar bajnok az EBEL-ben. A legfontosabb mérkőzéseket elvesztettük, helyenként kilátástalanul játszunk, itthon a sokadik vereséget szenvedtük el. A kialakult helyzet azt kívánja, hogy leporoljuk legendás rózsaszín szemüvegünket, és észrevegyük, ez az…..
A vasárnap lejátszott Miskolc–Fehérvár mérkőzésen készült eseménynapló alapján Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára fegyelmi eljárást kezdeményezett Kóger István, a Sapa Fehérvár AV19 edzője és Hetényi Péter játékos ellen. A fegyelmi eljárás lefolytatásáig Kóger…..
"Biztosan úgy lép jégre a Salzburg ellenünk, hogy bebizonyítsa, jobb csapat annál, mint amit a legutóbbi fordulókban mutatott" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 másodedzője a mai mérkőzés előtt. A fehérváriaknál a sok hiányzó miatt nem…..
Koksz 2010.10.10 17:39:09
"Profibbnak tűnik a ferencvárosi vezetők hozzáállása, mint amit eddig tapasztaltam, jó edzővel jó csapat látszik kialakulni, máris négy dunaújvárosi játékosunk van" – mondta a háromszoros válogatott hátvéd arról, miért fogadta el az FTC ajánlatát. Két év…..
Meggyőződésem, minden magyar játékosnak az kell legyen a célja, hogy a lehető legerősebb bajnokságban edződjön. Ez Magyarországon jelenleg elsősorban az EBEL-ben induló Fehérvárba való bekerülést jelenti. Ezt a gondolatot J. P. MacCallum, a Dab.Docler vezetőedzője, a felnőtt…..
Magyarországon szeretnék minél felelősségteljesebb munkát vállalni, szeretném itthon hasznosítani tapasztalatomat és tudásomat, nyilatkozta alig két hete blogunknak Fekti Bálint friss diplomásként. Vágya valóra vált, a héten kinevezték az FTC utánpótlásának élére…..
Szeretnénk a Slohokej Ligát komolyabb sorozattá fejleszteni, attól sem zárkózunk el, hogy tárgyaljunk a magyarokkal a bajnokságaink közötti együttműködésről – nyilatkozta blogunknak Bogdan Jakopic, a Slohokej Liga elnöke. Izgalmas részletek hajtás alatt. A ligát és…..
Koksz 2010.06.01 22:12:41
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
Koksz 2010.04.12 22:16:00
@hosszú lépés: Mindjárt elhányom magam tőled. mert ők az istenek. nem????????
Az élen állók nyertek az elődöntőbe igyekvők otthonában. A Dab.Docler mindhárom harmadot nullára nyerve szerzett három pontot a Miskolc vendégeként, a vége 0-6 lett. Borsos Attila három gólt, Kurt MacSweyn ugyanennyi gólpasszt szerzett a sok hiányzó miatt érdekes sorokkal…..
Megállapították a jövő heti két válogatott mérkőzés és az EBEL-rájátszás jegyárait. A Magyarország–Románia meccsre az Icecenterbe 950 forint lesz a belépés egységesen. A jegyelővétel a helyszínen a hétvégén elindul. A Sapa Fehérvár AV19–magyar válogatott…..
Koksz 2010.02.06 14:15:41
A Vasas Bp. Stars a Megyeri úton, a Ferencváros Miskolcon aratott győzelmet az OB I. középszakaszának mai fordulójában. A zöld-fehéreknek volt könnyebb dolguk, már a 8. percben vezetést szereztek, válasz nem érkezett, ők pedig sorban lőtték a többit, 5-0-ig meg sem álltak,…..
Koksz 2010.02.06 13:19:48
@gabute: Te vagy nem voltál kint a meccsen v látás zavarod van. 3 hrd 11. perctől 2 sorozás volt a 16 percig utánna maradt bent a 3. sor elősször ember hátrányban.
Ma este két mérkőzést játszanak a Mol Ligában. A Vasas-Újpest rangadónak komoly tétje van, mind a Mol Liga, mind az OB I. folytatását befolyásolhatja az eredménye. A Vasas kisebb meglepetésre pénteken vereséget szenvedett a győzelmet jobban akaró Ferencvárostól. Glen…..
Koksz 2010.01.10 16:01:17
@Fugeute: -A jég nem szidja a rajta játszó játékosokat. A kollégium vezetőjének sem az a feledata h állandóan szapuljon felelőst keressen mert nem tud mitkezdeni a rá bízott javakkal. A tavalyi csapatból bárki megcsinálta volna ugyan ezt. A junior csapatról meg ne beszélj inkább kérdezz meg 1 - 2 játékost közűlük. Vagy inkább ne menjünk messzire kérdezz meg Ute játékost négyszemközt mi a véleménye a "Kontár" edzőről.
Kis puposge..... Te ügyetlenfa.... Stb megnyilvánulásairól. Jó lenne ha nem csak a meccseket néznéd hanem ami körülveszi őket azt is.
A fejekben van a gond, nincsenek olyan arcok a csapatban, mint tavaly Zlocha vagy Rufus, mondja Hetler Ádám, az UTE védője a Dab.Docler elleni keddi mérkőzés után. Pék György edző kritikusabban fogalmaz. Az általa felkészített csapatot a szezon során sokadszor minősítette negatív…..
Hiába vezetett az Újpest az első harmad után a Megyeri úton, végül megint simán kikapott a Mol Liga- és OB I.-éllovas Dab.Doclertől. A vendégek részéről Korol duplával, Magosi Bálint triplával vette ki a részét a 7-3-as győzelemből. A Brassónak másodjára rendes…..
Koksz 2010.01.05 23:42:50
@quitz: Milyen fiatalokról beszélsz ?
A sorok összeállítását meg nem változtatná az istenért se ,a meccsek 2/3 általában 2 sorozza, miről beszélsz itt? Jársz te egyátalán Ujpest meccsekre ?
Megvan videón a két kupaelődöntő, hajtás alatt megnézhetik az összes gólt, nyilatkoznak is sokan. Közben a bronzmeccs a poszt publikálásának pillanatában már javában tart, a döntő pedig fél hatkor kezdődik. Utóbbi meccset, ha minden igaz, adja a Sportklub. ..
Vasárnap a spanyolok ellen kezdi világbajnoki szereplését a magyar juniorválogatott. Reméljük, a mieinket a visszavágás vágya is fűti, van ugyanis elszámolnivalónk a hispánokkal. Délelőtt a reggeli után edzéssel kezdett csapatunk a debreceni jégcsarnokban. Mayer Péter edző…..
A rájátszásért kapaszkodó két magyarországi csapat, az FTC és a Miskolc egyaránt nem várt, de nagyon szép győzelmet aratott vasárnap a Mol Ligában, így valamelyest közelebb kerültek a negyedik helyhez. A Dab.Docler félgőzzel is simán verte a Brassót, pedig válogatott első sora…..