Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merryxmas

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha még a sütés-főzés-fadíszítés-készülődés közben van egy kis időd az asztal dekorálására is, akkor ezeket a képeket mindenképp nézd meg, hátha találsz köztük olyat amivel szivesen dekorálnád otthonod! :)     A kikában láttam a minap ugyan ilyen…..
Azt hitted, hogy szereted a karácsonyt és a karácsonyi díszeket? Van aki mégjobban! Sokan vannak akinél még a tavalyi karácsonyi ajtódísz is fenn fityeg az ajtójukon, és még csak most kezdenek gondolkozni azon, hogy kellene egy két tavaszi díszt beszerezni. Ezzel szemben a  fanatikusok már nyár…..
Sokan érdeklődtök, hogy mi is ez az Esperanza? Honnan jön, miért és minek? A következő bejegyszésünkben szeretnénk a brandet egy kicsit kivesézni, és választ adni a vásárlóknak és az olvasóknak, hogy miért érdemes az Esperanzát komolyan venni és a kezdeti-márkával szembeni bizalmatlanságot…..
Esperanza Partner Shop Magyarország Létezik egy webshop, aholn nem bombáznak hírlevéllel, még regisztrálni sem kell ahhoz, hogy vásárolj. Egy cég aki lojális a vásárlókhoz, a vásárlókat megbecsüli és a vásárlókért van. Ennek ellenére az odalátogatót letisztult egyszerű jól átgondolt…..