Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Toya

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Horváth Toya 2020.09.02 17:58:11
@Frady Endre: "Az egyetlen, amiről talán nem hazudnak nekünk, az a halálozások száma..."
Na ez a hét vicce. Pont a halálozási adatokkal lehet játszani és érdekük is azt manipulálni!!!
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
Horváth Toya 2020.04.08 16:52:15
@math0:
"@Exploiter: "a kutya nem tudja egyik helyen sem, hogy ki volt az első valódi fertőzött."

a kutya nem, de mások azért erre elég jó adatot tudnak."

Peersze. eléggé görcsösre sikerült Magyarországon is. Beszarásig sakkoztak, csak hogy kimondhassák hogy bevándorló az első fertőzött - mert ez ugye jól hangzik - aztán kiderült hogy egy magyar lakos anyja két hete vírusos volt csak nem tesztelték.
Ennyit a "jó adatok"-ról...
Speciális körülmények, speciális Homárok. Egy rendvédelmi szervnél dolgozó olvasónk és egy orvos is írt nekünk, mindketten utaztak volna, de a kormányrendelet még napokkal ezelőtt megtiltotta ezt. Mivel a munkáltatójuk tiltotta el őket az utazástól, keresték a lehetőségeket arra, hogy valahogy…..
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
Horváth Toya 2020.02.13 16:21:46
@user friendly: Teljesen egyet kell hogy értsek!!!
Dénes csomagja november közepétől egy hónapon át tekergett a futárszolgálat különböző futárjai és depói között. A nyomkövetés szerint többször is megpróbálták a kézbesítést, ám Dénes szerint ennek egyszer sem volt nyoma. Vajon mi történik ilyenkor a valóságban? Begurul a cucc az ülés alá? Update: A…..
Horváth Toya 2020.01.09 08:16:39
@FDToth: Én olvastam, de nem értem. Biztos nem akartam...
via GIPHY Bármilyen körültekintően is vásárolunk, vannak azok a helyzetek, amiket nem láttunk jönni. A webshop rendben van, nem találunk rossz véleményt a kereskedőről sem (kivéve, hogy tavaly nem volt együttműködő, na), aztán valahol, valami mégis elcsúszik. Olvasónk rokona a kinaimobilwebshop-ról…..
Horváth Toya 2019.11.08 17:40:42
@borso: "Akkor 100.000-edszer is! Nem utalunk előre! Soha. Futár jön 500 Ft kikészítve, megvárja a csomagbontást, OK, fizetek, nem OK, vidd vissza cimbora".

Akkor 100-000-szer is!! Hiába kéred 2000Ft-al drágábban utánvéttel, nincs az a futár aki bevállalja a bontást!! Kicsomagolod, nem kell aztán nem fizeted ki??? A futár meg ott marad egy felbontott csomaggal amit visszavisz. És a cuccnak bármi baja van, akkor hogy bizonyítja hogy nem ő bontotta, tette tönkre???? Gon-dol-kozz!!!
"Ennyike! De látom ezt havonta egyszer legalább le kell írni."
Jó pár éve már, hogy a kormány átalakította a hazai cafetériarendszert, és az Üdülési csekket társaival, a különböző utalványokkal ki-, a Széchényi Pihenőkártyát vagyis SZÉP-kártyát pedig bevezette. Aki kap ilyet a munkáltatójától, az tudja hogy működik, a többieknek mondjuk: az éves juttatás 3 féle…..
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
Horváth Toya 2019.10.26 10:10:47
@Nick-son: Azért hibás a pószter mert egyértelmű a helyzet. Valaki linkelte az oldal fórumát ahol 20-ból 20 hozzászólás szidja az oldalt. Mivel manapság sok a gagyi oldal ezért én elsőre a vásárlói hozzászólásokat olvasom el. Aki ezek után is innen rendel annak úgy kell. Tipikus esete a sorban állás lóf@szért felállásnak!!
Szandra rémülete nem lehetett kicsi, amikor a régen várt lemezről megkapta a hírt, hogy két nap múlva bezúzzák. Mindezt azért, mert nem vette át, amiről viszont nem is tudott, hogy kellett volna. Furcsán kommunikáló UPS, ropogó hanglemezek. Áprilisban előrendeltem az amerikai Roadrunner…..
Horváth Toya 2019.10.24 16:45:21
@reunalla: Melyik cikket olvasod??? Szó sem volt rossz címről!!
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
Horváth Toya 2019.10.15 17:13:43
@HarryKlein: "Miért kell a posztolót kúrogatni?
Tök irreleváns ki szerint mennyibe kerül egy normális bringa, a történet érdekes."

Talán csak azért mert Kínai cuccot vesz 80.000-ért aminek csak a postaköltsége 20.000 ha gariba bármit is akar??? Csak nekem tűnik idiótaságnak külföldről soktízezres cuccot rendelni??? Pont a garancia nehézkes rendezése vagy a horribilis postaköltség miatt!!!!
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Horváth Toya 2019.08.15 15:09:36
@Darth Revan: Kicsit várni kellett??? Te melyik posztot olvastad?? Össze-vissza küldözgetik a vevőt akiből élnek, hülyének nézik és kioktatják csak azért mert egy szervezetlen sz@r az egész, mindezt két és félórában. Ennyit az orvosnál sem kell várni! Érdekes nézőpontod van...
via GIPHY Mivel egy vadiúj hűtő nem szokott úgy zakatolni, mint egy gőzmozdony, az ifjú tulajdonos joggal kért cserét a készülékre, ám elsőre úgy tűnt, hiába. Sokadszorra is nehézkes az eljárás, pedig tájékozott, jól informált fogyasztóról van szó, aki ismeri a jogait.…..
Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az…..
A Homárra sok elképesztően szövevényes sztori érkezik, miközben a hétköznapok tele vannak rém egyszerű, egyértelmű fogyasztóvédelmi kérdésekkel is. GYIK rovatunkban ilyenekre adunk rövid, egyértelmű válaszokat.  Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e olyan fogyasztóvédelemmel kapcsolatos…..
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Horváth Toya 2018.05.30 16:38:08
@joska141: Már ne haragudj, de fényképezni egy áruházban, kifejezetten tilos!!!
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
Horváth Toya 2018.01.26 08:07:15
@Tikakukac: Nekem nem kínai van. De ha már kínai akkor ne egyenesen Kínából rendelje mert ott ötezerrel ócsóbb mert akkor ilyen esetben a f.llérb.szás miatt még a garancia és a kártérítés is ugrik. Tetszikérteni??