Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camparisoda

1 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Apu, Apu, mikor lehet már kutyánk? Annyira szeretnék egy nápolyi masztiffot meg egy magyar vizslát... meg macskát meg mindent! -Majd ha kertes házunk lesz, akkor. Akkor mindent lehet. De ide, a lakásba nem hozunk állatot, annak nem itt van a helye.     // // Ismerős…..
camparisoda 2010.10.05 12:01:02
@Professor Pizka: viszont még jól bírják a zöld, vagy bordó selyem dzsekik! Elpusztíthatatlanok. Viszont messziről látni, ki áll a buszmegállóban. Ha bordó a Józsi, ha zöld Tibi bácsi.
camparisoda 2010.10.05 13:19:09
@Jerome P.: köszönöm. köszönöm! Talált, süllyedt. Ez a téma külön posztot érdemelne.
camparisoda 2010.10.05 13:25:09
@GERI87: a belefészkelt sünnel együtt. Nincs is szebb a mindennapos bodorodó füstnél, különösen szélcsendben! A vidék illata.
Oszkárság Ostoba hülye geci T9 2010.09.28 13:42:00
Most már megírom ezt. Én hülye állat másfél éve ismét képes voltam megvenni a Nokia aktuális egyik legjobb telefonját, mert de jó az nekem. Abba külön bele sem megyek, hogy az S60 oprendszer micsoda egy okádék szar, nincs egy büdös gondolatom, amit előre kitalálna. Hogy nincs…..
  A fenti képet retekblog küldte be a budapesti városbloggerek levlistájára. A különös kompozíció nem Photoshopon készült, hanem az Eucharisztikus Világkongresszuson 1938-ban (ahol, mint azt a heti betonos Smiló Dávid éles szeme kiszúrta, az oltár a római Szent Péter Bazilikában található mása).…..
camparisoda 2010.09.01 22:58:52
@mrbloodbunny: szerintem az friss síremlék.
 Professor Pizka, a Ráérünk blog szerzője és bravúros hozzáadottérték-kommentelőnk szerepel ma újra nálunk (emlékszünk még a Szexjogászra meg az Atommeghajtásúra). Köszönjük neki.   Azok még tudtak tanítani. Életük volt a tanítás. Felvették őket az orvosira,…..
camparisoda 2010.08.08 16:24:26
@camparisoda: ez csúnyán cinikus volt. Éljenek a jó tanárok ...vivat academia, vivant professores!
Ismét a család rovat bővül egy elemmel: Mamaottmarad tett hozzá a családi modorosságokhoz, amelyek a szülői értekezlettől a netezésig szépen ki lettek már forgatva. Ezúttal a Telkeshez közel álló szereplők a szereplői a vendégségnek.   Évenkénti családi ünnep. Még…..
László sajnos hamarabb írta alá a vizsgáztatást, mint ahogy megtudta, hogy Budakeszin az Opel-Interátnál a vizsgabiztos nem szereti a fóliázott szélvédőt. Úgyhogy addig máshol sem tudta elintézni, amíg ki nem fizette a megrendelt szolgáltatást: Öt évtizedet megéltem, láttam…..
A nyelv gyönyörű árnyalatai a gyökereimben élnek. (Schmitt Pál)Hiába szomorú Sólyom László exelnök és ikertestvére, Marcelo Lippi olasz szövetségi kapitány, Cannavaro már nem lesz gyorsabb, és az is tuti, hogy a Magyar Köztársaság új elnöke a szandálos-zoknis-öltönyös…..
camparisoda 2010.06.29 14:18:29
Bár Orbán Viktor ma is csak néhány részletet árult el az új kormányzati struktúráról és a vezetők személyéről, a sajtó már hetek óta „tudja”, hogy mi fog történni. Igyekeztem ebben a kérdésben visszafogni magam, s addig nem akartam írni a témáról, amíg a…..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..
Mit érdemel a Nemzeti Közlekedési Hatóság / Stratégiai és Módszertani Főigazgatóság Közúti Jármű Főosztály (Cím: 1066 Budapest, Teréz krt.62. Levélcím: 1389 Budapest, 62. Pf. 102 Telefon: +36 1-4771-551 Fax: +36 1-4771-537) azért, amiértmidőn bevezette a jelenlegi,…..
camparisoda 2010.04.02 11:06:50
@metal: igen, januárban, amikor olyan szmogos volt a város, volt nagy demszkizés, hörgött az autós is, az okmányirodás, meg a vizsgabiztos is. Azóta hallottam, hogy ezzel kapcsolatban hoztak valamilyen utasítást, és legalábbis az Autóklubban, aláírattak egy papírt az ügyfelekkel, hogy vállaja a forgalmi cserével kapcsolatos terheket, ha átjavítja a vizsgáztató. Ami, ha nem telt be a forgalmi, eddig nem volt ingyenes. Ha ez változott, átmegyek a juti-blogba.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/12 Subject: Neonapoleon vízilovon To: info@partart.hu   Ez SZÍNHÁZ, szerintetek?!   A Neonapoleon vízilovon előadásotokra azért mentem el, mert a háttérvetítés felvételén ott voltam az 505-ben. Akkor arról volt szó, azért BASZTÁTOK…..
Személy szerint belőlem allergiás rohamokat vált ki, ha arra gondolok, hogy az aktuálpolitika hazánkban olyan mértékben ette rá magát a nemzeti ünnepekre, mint a rozsda a Margit hídra. Választási években a korrózió különösen kegyetlenül pusztítja a hidat, amelynek pedig az…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Aki dolgozik, az egyék is! Aki meg már enni érdemes, megérdemli, hogy ezzel az összefoglalóval megóvjuk a menzák Vlad Tepesétől. Az alábbiakban felsorolt bármelyik pont felismerése minimum gyanús, két jellemző együttes teljesülésekor már egészen…..
camparisoda 2010.03.04 14:01:13
@soma665: Holdstein :)
camparisoda 2010.03.04 14:08:16
@sorica123: van egy hely, ahová nem fogom betenni a lábam, amíg ki van írva, hogy pőrkőlt nokkedlival.
Ki kellene adni egy vendéglátós helyesírási könyvet, vagy legalább egyesíteni két ilyen blogot, hmmm?
A dohányzás életstílus. Legtöbben szinte észre sem veszik és már a dohányzás nyújtotta életritmus rabjai. Milyen már a kávé cigi nélkül? És mit csinálsz szex után? Hogy kínálod meg a csajt cigivel, ha nem dohányzol? (Egy ismerkedési lehetőséggel kevesebb.) Hogyan…..
Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni…..
A blog.hu legfrissebb sztárblogja még nincs egy hónapos sem, de Dezsőnek már bérelt helye van a blogketrecben. Aki még nem fanatikus Dezsőrajongó és nem tudja, miről van szó, az olvassa el kicsoda Dezső és kicsoda Mailvadász, aztán a lenti interjúból tudja meg, hogy mi volt a gond…..
camparisoda 2010.02.15 14:18:56
@hasznavehetetlen régensherceg: termeszetesen Prez. Dezsőt :)
Nyáron annak ellenére, hogy három fesztivál szinte összeért, és jártuk az országot, hogy minél több zenét hallgassunk, és úgy éreztem magamat, mintha a Rolling Stonesszal turnéznék, a legjobb élményem az volt, amikor elmentünk 4 napra vitorlázni. Legalább 10 éve nem aludtam…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
camparisoda 2010.01.25 09:08:06
@sapuh: Az alapprobléma az, kedves barátom, hogy azt a kevés helyet sem becsüljük meg, és ápoljuk rendesen, ami van, de bevételt még a sz..ból is tudunk csinálni. Miközben kutyagumival teli, ápolatlan terek szolgálnak terepül erőszakoskodóknak, nem látom be, miért ne parkolhatna ott éjjel néhány tucat autó -páldául a hajléktalanürülék helyett? Mert fásítás az nincs, és egyre több területet adnak el, mindenféle pláza és irodaház céljára. Ahol épül majd mélygarázs, csak éppen üresen fog állni, mert ki bérli ki uzsoraáron?Mert persze aq lakosság kiszolgálása már nem fog szerepelni a szerződésben. Miért tudnak a világ nyugati felén az önkormányzatok ingyenes parkolóházakat fenntartani, éppen azért, hogy a tereiket, utcáikat kényelmesebben használhassák? Megmondom, ott az emberek szivesen be is fizetik az adókat, mert visszakapják, értelmes dolgokra költik. Mindenki ott él, ahol tud, és nem olyan könnyű manapság elköltözni, lakást adni-venni. De vajon miért olyan értetlen mindenki, hogy nem akarja megérteni: a lakásonkénti és a családonkénti autó, nem ugyanaz. Miért kell családi vitát kirobbantani, fölöslegesen, hisz eddig is itt állt az a két kocsi. Most az fizet egy csomót, aki másodszorra megy matricáért. Vajon miért fér el mégis egy nagyobb elkülönített terület az Önkormányzat előtt, ahol csak az ott dolgozók parkolhatnak? Ingyen. Vajon miért szaporodtak el annyira a mozgássérültek a kerületben? Soha nem látott mennyiségű rokkantkártyás kocsi parkol a városban, amióta felemelték, és meghosszabbították a fizetést. Vajon miért kell előre, egy összegben kifizetni ennyi pénzt a család egyetlen autójáért? Nem lehetne havi, vagy negyedéves részletekben? Nem aggályos pénzügyileg ez egy kicsit? Mire fogja fordítani az önkormányzat ezt a pénzt? Újabb bálnát épít? Még egy házat vásárol az irodái számára? Vagy képes lesz felnőni a feladathoz, és megteremti a saját polgárai számára a tisztességes parkolás lehetőségét. Úgy, hogy igazodik az igényekhez, és ezzel az autótlanok környezetét is kultúráltabbá teszi. Nem az önkormányzat van értünk?
„A gond velünk van – akik semmit sem tesznek.” Az afganisztáni témájú beszámoló, a Roberts Ridge bemutatása után egy barátom figyelmembe ajánlott egy olyan filmet, amely szerinte erősen hajazott az ott leírtakra – én viszont, szégyenszemre, még csak nem is hallottam róla azelőtt. A Gyávák és hősök…..