Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Expelliarmus

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmophile Hihetetlen család 2 2018.08.27 17:26:08
Nagyon szerettük az első részét is, így alig vártuk, hogy megérkezzen a folyatatás. Amit érdemes elmondani, hogy 1. megérte várni rá, 2. kötelezően ajánlottak közé felvehetjük ezt is. Így aki nem tette, pótolja a lemaradást, mert nagyon-nagyon élvezetes 2 órában lesz része. Amit nagyon szeretek a…..
Ami biztos, hogy a Marvel messze nem aprózza el a dolgokat. Ha csak megnézzük a naptárat vagy figyelemmel kísérjük a soron következő filmek listáját, tudhatjuk hogy nagyon is el leszünk kényeztetve jó filmekkel. Idén is. Vártuk nagyon és végre meg is érkezett az új Deadpool. Az első filmből amit…..
Gyakorlatilag mióta először láttam a Fekete Párduc előzetesét, azóta be voltam sózva és számoltam vissza a napokat a vetítésig. Emögött leginkább Marvel univerzumának a kulcsfontosságú Wakandával való kibővítése húzódik meg. Igaz, rengeteget vártunk arra, hogy mozivászonra vigye Marvel ezt a filmet,…..
Ugyan több hónap is eltelt már, hogy megnéztem moziban a DC legutóbbi remekművét de még mindig heves érzelmeket vált ki belőlem, ha előjön témaként. A filmből csak néhány főbb jelenetet emelnék ki, ami említésre méltó vagy éppen végképp kiverte nálam a biztosítékot. Ennek egyik oka, hogy nagyon…..