Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mediwel.hu

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kattints a képre, nyisd ki a galériát a jobb alsó sarokban és kukkants be a kulisszák mögé!  Egy napra egnyitotta kapuit a biatorbágyi Énidő Klub, ahol forgatás zajlott olyan tapasztalt színészek főszereplésével, mint a másfél éves Patrik és a kétéves Liza. Mellettük statisztaként szerepet…..
  Az OTO Adore Foot és Foot Warm talpmasszázsgépek a kézi masszázs élményével ajándékozzák meg fáradt lábaidat. A tradicionális reflexológia és akupresszúra technikáit kombinálva felfrissítik és energetizálják az egész testet. (Dombóvári Vanda műsorvezető, RTL Klub) Feledkezz bele 15 percre a…..
Édesanyaként nap, mint nap számtalan kihívással kell szembenéznünk. A gyermeknevelés mellett a párkapcsolatunk, valamint a háztartás is teljesértékű embert követel. Mindeközben viszont nem szabad megfeledkeznünk Önmagunkról. A nőről, aki nélkül nem lennénk képesek az anyai szerepünkben helytállni. A…..
Dizájn lakás vs. kényelem, stresszoldás, otthoni edzés? Tényleg választanunk kell?  Régebben a lakásfelújítások úgy zajlottak, hogy a család kiválasztotta a nekik tetsző csempét, járólapot, bútort és csak egy szűk réteg vette igénybe a lakberendező, belsőépítész segítségét. Ma viszont már olyan…..
  A lábak vérkeringése kiemelten fontos, egy igen összetett testrész, ez van legtávolabb a szívtől, itt a leggyengébb a vérnyomás, ez a vérkeringésünk fordulópontja. A lábak vérkeringése az egész testet támogatja, lendületben tartja. Ha gyenge az áramlás, akkor felléphet fájdalom, dermedtség (hideg…..
Horgas Eszter hazánk kiváló fuvola virtuóza is a FLABéLOS-szal tartja formában magát. Videónkból kiderül, hol találkozott a készülékkel először, és mit tapasztalt a használat során...
Hiába diétázol és sportolsz, egyes testtájakon még mindig mozdíthatatlan zsírpárnákat cipelsz?Az arcodon és a melleden már látszik a fogyás, de ott van még az a kis integetőháj és a hasad sem lett sokkal laposabb? Esetleg a combod körméretével nem vagy még elégedett? A kizárólag diétával vezérelt…..
Elkezdted rendszeresen használni a FLABéLOS-t? Már látszik is erőfeszítésed gyümölcse, és formásabb, izmosabb vagy? Vigyázz, nehogy abbahagyd az edzést, mert ha nem használod az izmaidat, sajnos leépülnek! „Felhasználóbarát” edzésmód Arra már rájöttél, hogy akár fogyni szeretnél, akár izmos testre,…..
hogy egy mindenki számára előnyös döntést hozhassanak!  Mivel tudja növelni a lojalitást, csökkenteni a fluktuációt, megtartani a jó munkaerőt, a kulcs munkatársakat?  Hogyan tudja csökkenteni a betegállományban töltött napokat?  Mivel tudja az ülőmunka okozta egészségügyi kockázatokat…..
Diéta esetén fontos, hogy már a kezdetektől tapasztalj magadon változást. Kitartóbb maradnál, ha már az elhatározásod legelején éreznéd, hogy olyan változások történnek a testedben, amelyek nem csak jó közérzetedet, mozgékonyságodat szolgálják, hanem fokozatosan és biztosan a karcsúbb, szebb…..
Tested nem lehet teljesen egészséges, ha a kulcsfontosságú része, a lelked nincs megfelelő töltöttségi állapotban! Ha a lelkedet folyamatosan problémák, gondok gyötrik, ha túl sok a stresszes helyzettel kell megküzdened, akkor az egészséged sem lesz rendben. A lélek olyan, mint egy pohár:…..
  Ha a telefonod lemerül, feltöltöd. De magadat hogyan töltöd fel, hogy a teljesítményed ne romoljon le a folyamatos stressztől, az állandó rohanástól és a fáradtságtól?   Néha szánsz pár napot egy wellness hétvégére vagy eljutsz havonta egy-egy masszázsra? De vajon van-e bármilyen hatékonysága…..
Dr. Endre Veronika belgyógyász szakorvos A rendszeres (napi) masszázs karbantartja szervezetünket és segít egészségesnek maradni Zéró gravitációs kikapcsolódás Személyesen is kipróbáltam az OTO ZEN élményfotelt és megtapasztaltam sokoldalúságát. Orvosi szemmel már az első gombnyomás kellemes…..