Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szorsiborsi

108 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval lezajlott nálunk az első saját zsúr, ahol már az én gyerkőcöm kis barátai voltak a meghívottak, a buli a mi otthonunkban volt, és nem nekem kellett házhoz menni bulizni a srácokkal. Igazából ilyen „akasztják a hóhért” szituáció volt most. A kezdet Már legalább egy hónappal korábban…..
Vége a novembernek, azaz Oli szülinapján is túl vagyunk. Éppen ezért gondoltam megosztom veletek a tapasztalatokat, milyen az, amikor akasztják a hóhért, és a saját fiamnak szervezem a szülinapját :) Helyszín  Mi egy viszonylag kis lakásban élünk, 65 m2, viszont nagy a szűk család. Ami egyébként…..
Idén tavasszal, épp időben, Olivér kitalálta, hogy ő most imádja a Halloweent, a csontvázakat, szellemeket, és készítsek neki most azonnal töklámpást. Nem volt könnyű beadagolni neki, hogy Halloween ősszel van, és nem kapok sütőtököt tavasszal sehol :D Na de most végre elérkezett a várva várt ünnep,…..
Ha már itt a nyár, épp ideje szót ejteni a nyári bulikról. Hiszen az a legjobb, amikor kint ünnepelhetünk az udvaron, mert nagy a tér, nem baj, ha bármi is felborul, és még a zaj sem okoz gondot :) Az egyetlen nehézséget a megfelelő időjárás jelentheti, mert sem az eső, sem a…..
szulinapizsuroda készítette ezt a képet...
Nemsokára a mozikba kerül az Avengers, vagy Bosszúállók utolsó, mindent elsöprő része. Nem tagadom, én is várom, és ha egy mód van rá, tuti moziban fogom megnézni. Feltételezem, nem vagyok egyedül, mert az utóbbi években, bár lehet már évtizedről is beszélhetünk, szinte…..
Az utóbbi időben főleg a fiús témák kerültek előtérbe. Bocsássatok meg nekem, de ha az embernek fia van, akkor arra koncentrál. Biztos így vannak ezzel a lányos anyukák is, nem?:D Na de végre eljutottam odáig, hogy kedvezek néhány ötlettel a lányoknak is. Igazából sokkal könnyebb is a téma, mert…..
Szülinapi zsúroda Lego buli 2019.01.31 10:00:00
Mindenki szeret legózni, és itt a mindenki alatt nem csak a gyerekeket értem. Van már annyi féle, hogy szinte bárki talál magának való csomagot, csak győzze a pénztárcája. De ha már van LEGO játék, miért is ne lenne belőle animációs film, abból is már a második. Őszintén…..
Nálunk Pókember-mánia uralkodik. Lányoknál gondolom még megy az Elza téma, na de a fiúknál...Marvel, DC, Star Wars a menő - fiús anyukák érteni fogják :) Olyan hogy traktor, vagy tűzoltó stb., már nem menő. Pedig még csak 3 éves. Jajj mi lesz itt később!!!! Na de hogy…..
Nemrégiben ígértem a facebookon, hogy mutatok némi karácsonyi dekorációt, én hogyan készítem fel a lakást az ünnepekre. Minden titkomat azért nem árulom el, de talán kiindulási pontnak mindenképp hasznos :) Ugyan nem zsúr téma, de most miden a karácsony körül forog, hisz már…..
Amikor megkeresett az Anya, hogy a kilenc éves gyermekének szervezzek szülinapi bulit, még nem volt gond, gondoltam egyszerű, mert már nagy, tud olvasni, lehet komolyabb játékokat is játszani. A neheze akkor érkezett, amikor Anya közölte gyermeke kívánságát: a téma legyen a disznó.…..
szulinapizsuroda készítette ezt a képet...
Az elmúlt hónapokban azon dolgoztam, hogy minél több emberhez juthasson el a Szülinapi zsúroda, hogy minél több gyerkőc szülinapját tehessem különlegessé. Így jutottam el a Debrecenimamihoz, a családi portálhoz, (az egyetlen oldal, aminek még a hírlevelét is rendszeresen…..
szulinapizsuroda készítette ezt a képet...
szulinapizsuroda készítette ezt a képet...
szulinapizsuroda készítette ezt a képet...