Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarsag

349 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, az eddigi nyavalygás ideiglenesen felfüggesztve, most egészen hétköznapi témáról szeretnék pár gondolatot elhinteni. Telefonvásárláson töröm a fejemet egy ideje, már ki is néztem magamnak a tökéletes készüléket, de sajnos a bolti ár egyelőre megfizethetetlen számomra.…..
Sokáig borzasztó szerencsésnek hittem magam, amiért meg tudtam maradni gyereknek 26 éves fejjel is. Abban az illúzióban ringatóztam, hogy így elkerülhetem az élet kegyetlen játszmájában a vesztes szerepét. Amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik, - na ez volt az én…..
Sosem értettem igazából, hogy miért nem lehetséges, hogy az életem minden apró része egyszer végre jól, összhangban működjön. Elcseszett egy csillagzat alatt jöhettem a világra, vagy jóvátehetetlen bűnt követhettem el előző életemben, amiért így kell vezekelnem.  Ha a…..
Az a nagy helyzet, hogy én tényleg megértem, hogy engem nem lehet igazán szeretni. Mindenkinek csak addig kellek, ameddig meg nem ismer és el nem megy tőlem a kedve egy életre. Megértem, mert nekem sem sikerült megkedvelnem saját magamat, holott igen csak régen próbálkozok vele. Nem…..
Az ember mindig csak utólag látja tisztán önmagát, miután elkövet valami szörnyű nagy hülyeséget - mondhatnám, de ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Sokan képesek az ésszerű, racionális gondolkodásra, csak a csorgó nyálú idióták, köztük persze én veszik észre…..
Műveleti Terület Költözés 2011.07.31 10:21:47
A blog új névvel, új formában, új helyen folytatódik.  (MEG)MŰVELETLEN TERÜLET..
Aki olvasta előző blogomat, az jól tudja, melyik politikai irányzat elkötelezett híve vagyok voltam. Ahogy már a bevezető posztban is leírtam, nem a világnézetem változott meg, nem az elveimet adtam fel, csupán belefáradtam a mindennapi politika mocskába. Korábban érdeklődve…..
Nem könnyű feladat belefogni egy új blog írásába. Most mégis úgy döntöttem, nekiállok virtuális papírra vetni a gondolataimat, ahogy tettem azt korábban is, a magam örömére. A cím, azaz a (Meg)Műveletlen Terület egyfajta önkritika, amellyel azt próbálom üzenni régi…..
Műveleti Terület Skizofrénia 2010.04.21 08:14:00
Műveleti Terület Egy jó hír 2010.04.19 12:20:00
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem Fletót, vagy (Li)Bajnait rühellem leginkább a "magyar" politikusbűnözők közül, de még csak nem is Gusztost, vagy Horn Gábort. Akitől szó szerint agyfaszt kapok és a hideg kezd rázni, amikor csak meglátom, az a nemzet anyósa, a botox…..
A Velveten találtam ezt a "figyelemreméltó" cikket, melyben Choli Daróczi József, a nemrég öngyilkos lett volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesapja azt fejtegeti, fiát meggyilkolták. "Meg vagyok róla győződve, hogy nem lett öngyilkos, és egyre több jel utal…..
Műveleti Terület Jó lenne... 2010.04.15 11:09:00
Jó lenne, ha a legnagyobb nemzeti hírportál (gyengébbek kedvéért kuruc.info) többet és intenzívebben foglalkozna a bebörtönzőtt hazafiak sorsával. Gondolok itt arra, hogy esetleg egy-egy jelentősebb tárgyalásnál (pl. Budaházy György ügyei) ne egy apró kis felhívást adjanak ki…..
Műveleti Terület Nem vicc 2010.04.14 17:05:00
Az egyik cigány szomszéd azt ecseteli a másiknak, mennyire kellett már, hogy egy olyan párt jusson a parlamentbe, mint a JOBBIK.....
Az Országgyűlési Választások első fordulóját nem meglepő módon elsöprő fölénnyel, 52,71 %-al a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nyerte. A 176 egyéni választókerületből 175 helyen tudtak győzni, ebből 119 helyen már el is dőlt a verseny, azaz nincs szükség második…..
Tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom történelmi jelentőségű győzelmet aratott az Országgyűlési Választásokon. 16,67%-os eredményével Magyarország harmadik legerősebb politikai pártja lett a Jobbik, soha egyetlen radikális erő sem ért el ilyen arányú sikert korábban.…..
Műveleti Terület Közlemény 2010.02.02 09:39:00
Nem, nem tűntem el újra, csak már megint mentőt kellett hívni hozzám és most nem vagyok épp a topon.....
Műveleti Terület Újrakezdés 2009.12.17 18:43:33
..
Nagyon megcsappant a cégek ajándékozási kedve, kicsi az erre szánt keret, és a karácsonyi partik is szerények lesznek - már ahol lesznek. Az idei karácsony legnagyobb újdonságával a Tesco áll elő: az ünnepi roham idejére alkalmazottai rokonainak kínál munkát - írja a…..
Magyarsag 2009.11.18 13:40:53
@váj mí: Blikk, Bors, brrrr...Über gagyi.
A hír igaz, csalni készülnek a libsik Józsefvárosban. November 22-én, azaz most vasárnap időközi polgármester-választást tartanak a VIII. kerületben, ahol jómagam is élek. Mindez nem volna meglepő, ahol lemond egy polgármester, ott általában újat szoktak választani. Az utóbbi…..
"És ha én már nem is leszek,Az ígéretem megmarad,Tudom, mikor árulsz el majd,S velem együtt önmagad.Ha elfelejtesz s sáros lábbalTaposol majd szívemen,Készülj, mert meg nem bocsátunkSem én, sem az istenem!" ..
Műveleti Terület Cigánypecsenye 2009.09.27 06:53:00
Nagyon nagy poén :XD  ..
Ott hagytam abba legutóbb, hogy szirénázva elindultunk a Gyorskocsi utca hírhedt fogdája felé. Hárman csücsültünk a rabszállítóban, az egyik srácot jól ismertem kedvenc nemzeti kocsmánkból, így nem éreztem annyira elveszettnek magamat. Leginkább a ránk váró eshetőségekről…..
Műveleti Terület H1N1 2009.09.17 10:11:26
Minden bizonnyal a hírhedt H1N1 vírust sikerült elkapnom, szóval "remekül" vagyok, elhihetitek. 24 órákat alszom, tömöm magamba a lázcsillapítókat és vitaminokat és remélem, hamarosan jobban leszek.Most is húzok vissza az ágyba...
Több, mint egy napnak kellett eltelnie, hogy a bennem fortyogó gyűlölet csillapodjék és a körülményekhez képest objektívan tudjam elmesélni mindazt, ami a tegnapi nap folyamán velem és barátaimmal megesett a Magyar Köztársaságnak nevezett rendőrállamban (a bejegyzést hétfőn…..
Magyarsag 2009.09.08 13:26:54
@flamme81: Még mindig kevésbé problémás,ha szándéksértőnek titulálnak, mintha hiv.szem.er miatt akarnak felelősségre vonni minden ok nélkül. Holnap folytatom a történetet, délután pedig találkozunk.
Műveleti Terület Más vagy 2009.09.05 08:57:51
Egy kis kedvcsináló dalocska a mai napra, képes beszámoló hétfőn várható (ha nem visznek el a sündőrök):   ..